Δεν είναι περίεργο , φυσιολογικό το βρίσκω ( μην το πάρεις προσωπικά , καμία σχέση)Που είναι το περίεργο, δεν κατάλαβα.
Δεν είναι περίεργο , φυσιολογικό το βρίσκω ( μην το πάρεις προσωπικά , καμία σχέση)Που είναι το περίεργο, δεν κατάλαβα.
Έστειλα μια κουκλίτσα πήγαινε σε λίγες μέρες για χούφτωμαΝα βλέπετε όλα τα όπλα σαν παιδιά σας. Μην τα ξεχωρίζετε. Όλα έχουν δικαίωμα στην αγάπη σας.
Ακολουθήστε το δρόμο που χάραξα και θα βρείτε τη λύτρωση και τη γαλήνη στην ψυχή σας.
'Οτι και να υιοθετήσει ο φίλος Διονύσης πρέπει να το αγκαλιάσουμε.
Ρε φίλε παω να παρω όπλο κ μου αναφέρεις το Μητσοτάκη, μη τα λες αυτά και με ταράξει στις εμπλοκέςΔιονύση, 47% προηγείται η Beretta, ξεπέρασε και τον Μητσοτάκη που είχε ΜΟΝΟ 41% Αυτό τα λέει όλα!
Ψηφίζω και εγώ Μπερέτα!
ΚλάμαΝα βλέπετε όλα τα όπλα σαν παιδιά σας. Μην τα ξεχωρίζετε. Όλα έχουν δικαίωμα στην αγάπη σας.
Ακολουθήστε το δρόμο που χάραξα και θα βρείτε τη λύτρωση και τη γαλήνη στην ψυχή σας.
Εγώ νομίζω ότι έχει γίνει νοθεία.Η Beretta βγαίνει από τον πρώτο γύρο με αυτοδυναμία
Δεν έχει προλάβει να καταθέσει τα απαιτούμενα. Είναι εκτός εκλογικής διαδικασίας.Για να σε βοηθησουμε λιγο ακομα βαλε και την versa max μεσα
*Νίκος 23 χρονών, άφραγκος, με δέκα καραμπίνες και εξακολουθεί να τρώει στην φοιτητική λέσχη για να αγοράσει και 11η. *Να βλέπετε όλα τα όπλα σαν παιδιά σας. Μην τα ξεχωρίζετε. Όλα έχουν δικαίωμα στην αγάπη σας.
Καλά είσαι. Εγώ για να πάρω την 870 έτρωγα 2 μήνες μακαρόνια σκέτα, ρύζια και παπάρα με γάλα.*Νίκος 23 χρονών, άφραγκος, με δέκα καραμπίνες και εξακολουθεί να τρώει στην φοιτητική λέσχη για να αγοράσει και 11η. *
Δεν έχεις ρέμινγκτον μέσα αφούΡε φίλε παω να παρω όπλο κ μου αναφέρεις το Μητσοτάκη, μη τα λες αυτά και με ταράξει στις εμπλοκές![]()
Κάτσε να φτιάξω κανά δεκαριά λογαριασμούς να φέρω το αποτέλεσμα στα ίσια του. (Πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθώ)Εγώ νομίζω ότι έχει γίνει νοθεία.
δεν υπάρχει αυτή την εχει σταματήσει μονο την V3 PRO βγάζει αυτη την στιγμήΓια να σε βοηθησουμε λιγο ακομα βαλε και την versa max μεσα
φτιαξε φτιάξεΚάτσε να φτιάξω κανά δεκαριά λογαριασμούς να φέρω το αποτέλεσμα στα ίσια του. (Πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθώ)
Γιάννη ο καθένας προσκυναει αυτό που έχει.Διονυση στο ειχα πει οτι θα ακουσεις πολλα.εννοειται οτι δεν αμφισβητω καμμια αυτοδυναμια.προκαταβολικα οτι κ να αποφασισεις ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ κ να εχουμε ολοι υγεια να ξαναβγουμε στα αγαπημενα μας κυνηγοτοπια.λοιπον προσεχε τωρα τι θα σου πω.υπαρχει ενα κερι αλοιφη για τα ξυλα των οπλων επονοματι RENAISSANCE,επειδη βλεπω οτι σου αρεσουν τα ξυλα.οταν ειπα καποια στιγμη να γυαλισω τα κοντακια οι ΜΠΕΝΕΛΛΕΣ γινανε σαν καινουργιες κ η Α400 εμεινε θαμπη.ξανα δευτερη φορα το ιδιο.εκεινη την στιγμη θα επαιρνα ορκο οτι ειναι γνησιο ξυλο.φαντασου πικρα οταν εξακριβωσα οτι ειναι συνθετικο ξυλο χωρις πορους να αναπνεει.αυτο εγινε πριν 3 χρονια.το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να τσεκαρεις στο ραφι.το ιδιο δυσκολο ομως ειναι κ τα 2 χιλιαρικα που θα βγουν απο την τσεπη.σιγουρα τα εχουν πολλοι ελληνες αλλα ξερεις η πλειοψηφια των ελληνων ποτε δεν λεει κατι ασχημο για το αυτοκινητο,το οπλο κλπ.τονιζω παλι για να μην παρεξηγηθω. καλος μηχανισμος κ κανη βλητικα κ επεξεργασια απο τις καλυτερες στην αγορα.