Cosmi

Σου αρέσει η cosmi; .asking.
Αν και ''κολλημένος'' με τα πλαγιόκαννα, μία που είχα πιάσει, σε μια έκθεση DIANA παλαιότερα, μου άρεσε μπορώ να πω σα γραμμή, είχε φανταστικό ζύγισμα και με εντυπωσίασε σε επίπεδο εφαρμογών και λείανσης στα μεταλλικά μέρη...
Τώρα να ντουφεκίσω καμμία-δυστυχώς- δεν μου τυχε ακόμα, για να μπορώ να εχω σφαιρική άποψη...
 
η cosmi είναι ένα όπλο με ανώτερη ποιότητα κατασκευής και κάννη που δεν συζητιέται από απόδοση και ποιότητα
η τιμή της όμως κάνει πολλούς να σκέφτονται ότι στα ίδια χρήματα παίρνουν δίκαννο με ίδιας ποιότητας κάννες
την έχω τουφεκίσει στο σκοπευτήριο και όντως ήταν φωτιά και στα πιατάκια και στον πίνακα
προσωπικά όμως δεν μου αρέσει το όλο σύνολο :)
 
Η ποιοτητα κατασκευης της Cosmi ειναι πολυ εντυπωσιακη κ η αισθηση της στα χερια επισης... Για την καννη της δεν εχω αποψη γιατι δεν την εχω ριξει ποτε, ωστοσο δεν θα την αγοραζα ποτε... Γενικα κ 2-3 τυπους που εχω γνωρισει ειναι λιγο καπως για να ειμαι ειλικρινης κ μου εχει κατσει στραβα η ολη φαση... Πριν καποια χρονια κ ενω πηγαινα για κανα παπι στον καμπο, βλεπω ενα χλιδατο τζιπ παρκαρισμενο με ξενες πινακιδες κ λιγο πιο κατω στο νερο "μου" εναν τυπο που τον εβλεπα πρωτη φορα με μια Cosmi να καθεται σαν λορδος μεσα στη μεση... Του επιασα την κουβεντα, μικρος ημουν τοτε με ενα παλιοAlcione δικαννο εγω, κοιταζα το οπλο, δεν ειχα ξανδει τοτε, κ του λεω να το δω λιγο κ μου αρχισε τις γκριματσες... Ααααααααα, λεω που βρεθηκε αυτος εδω... .buy buy. Τον ειδα οτι ηταν λιγο "σφιγμενος" κ εφυγα να παω λιγο παρακατω χαιρετωντας τον... Εκει που εφευγα μου φωναζει με επιτακτικο κιολας υφος" Κ που εισαι φιλαρακι, αμα μπουν τιποτα παπια μην τα τουφεκισεις μακρια κ μου τα χαλασεις, να τα αφησεις να κανουν 2-3 κυκλους να μου ερθουν καλα"... .hair..buy buy.Μαλιστααααααααααααααααααααααααααα, λεω....buy buy..buy buy.Τι ειναι τουτος!!!!.hit. Ε ρε παιδια για να δειτε τι ειναι η τυχη καμια φορα, μπηκαν καμια 10αρια πρασινα περασαν απο μενα ανοιχτα κ τα αφησα γιατι πηγαιναν καρφι για το νερο πλαναριστα σα μαγεμενα... Τους εριξε κ εγω δεν ξερω ποσες τουφεκιες μεσα στη μουρη τουκ δεν πηρε κανενα... .hit.Στο φευγα λοιπον τα πουλια μου περασαν τραβερσατα κ μπαλα καμια 40αρια μετρα...Ειχα δυο Biturbo 6αρια μεσα... Με την πρωτη τουφεκια πηρα δυο κ αλλο ενα με τη δευτερη....RESPECT. Χοροπηδαγα απο τη χαρα μου!!!! .ha ha ha. Αυτο παει να πει θεια δικη... .sarcastic.
Σορρυ για το .off topic. αλλα θυμηθηκα την πρωτη φορα που ειδα Cosmi απο κοντα... :)
 
Η cosmi χίλια καλά έχει δεν λέω...αλλά δεν είναι λίγο περίεργη στην χρήση....να ανοίγεις σαν το δίκανο να βάζεις μια στην θαλάμη και της άλλες ανάποδα? δεν ξέρω είναι έξω από τα νερά μου...!!!
Κάνες υπάρχουν και αλλού και σε πιο όμορφα σύνολα! (για τα δικά μου πάντα γούστα έτσι?)
 
http://www.ethnos.gr/opla/arthro/h_kalyteri_karampina_tou_kosmou-63887251/
Έμενα δεν θα με χάλαγε καθόλου.
Αν μπορούσα να της βρω μειονεκτήματα θα ήταν πιθανων δυο:
Καθυστέρηση κατά το γέμισμα και σίγουρα πολύ δυσκολότερο καθάρισμα απο οποιοδήποτε αλλο τουφέκι..
 
Το έχει ένας γνωστός μου και το έχω ρίξει Αφρική … οκ , όμορφα ξυλά και νερά …ΑΛΛΑ ότι πιο άβολο σε όπλο EVER!!! Ειδικά η παλινδρόμηση της κάννης είναι για γέλια χάχα, το γέμισμα του τραγικό και αργείς , ειδικά στην Αφρική που αδειάζεις πιο γρηγορά απ ότι γεμίζεις!! Σε κρύο με χονδρά γάντια ..ΑΣΤΑΑΑΑΑΑΑ ΚΛΑΜΑ ΠΕΦΤΕΙ!!! Από ποιότητα ντουφεκιάς ..εεεε δε μπορώ να πω ρε παιδιά ότι είδα κάτι το συνταρακτικό …μη τρελαθούμε .. by the way €5000 κ κάθε κάννη και €33000 !!! έκανε το όπλο (τιτάνιου + ξυλά / σκαλίσματα)
 
100% Χειροποίητη Με Ατσάλι Boehler Antinit Inox.
60% Καλύτερη Απόδοση Σε Ακραίες Καιρικές Συνθήκες.
Η Cosmi Εκτός Από Ατσάλινη Κατασκευάζετε Και Με Τιτάνιο. Παραγγελία Στα Μέτρα Του Κάθε Πελάτη, Με Ότι Μήκος Κάννης Και Choke Επιθυμεί.
Το Κοντάκι Γίνετε Σε 3 Τύπους: Pistole , Angle , Round.
Το Μέταλλο Της Κάννης Είναι Από Ατσάλι Boehler Antinit Inox (αχρωμίωτη). Το Άνοιγμα Της Είναι Με Reecess.
Επίσης Είναι Κατασκευασμένη Και Για Ατσάλινα Σκάγια. Εγγύηση Εφόρου Ζωής.

cosmi_Image1.jpg
cosmi_Image2.jpg


cosmi_Image4.jpg
 
60% Καλύτερη Απόδοση Σε Ακραίες Καιρικές Συνθήκες.
Eνας βιομηχανος ελεγε ''ταξε δεν στοιχιζει τιποτα'',αυτη η ιστορια ειναι η ιδια που παιζουν ολες η οπλοβιομηχανιες,η συγκριση γινεται παντα εναντιων του στενου συμβατικου αυλου,και χρωμιομενου ωστε εστω και σε τρυπες να βγαζει οτι χειροτερο υπαρχη εστω στο μεσω ορο.Της υψιλες πιεσεις δεν τη χειριζεται καμμια καννη μεταξυ 18.2-18.8,η τουφεκια θα σκορπισει,και οι καννες που υποτιθονται οτι ''δουλευον'' πολλα σετ-απ το πολυ να σου δωσουν μια τουφεκια με 1-2 τρυπες λιγοτερες αλλα σκορποσκαγια,σκορποσκαγια.
 
Eνας βιομηχανος ελεγε ''ταξε δεν στοιχιζει τιποτα'',αυτη η ιστορια ειναι η ιδια που παιζουν ολες η οπλοβιομηχανιες,η συγκροιση γινεται παντα εναντιων του στενου συμβατικου αυλου,και χρωμιομενου ωστε εστω και σε τρυπες να βγαζει οτι χειροτερο υπαρχη εστω στο μεσω ορο.Της υψιλες πιεσεις δεν τη χειριζεται καμμια καννη μεταξυ 18.2-18.8,η τουφεκια θα σκορπισει,και οι καννες που υποτιθονται οτι ''δουλευον'' πολλα σετ-απ το πολυ να σου δωσουν μια τουφεκια με 1-2 τρυπες λιγοτερες αλλα σκορποσκαγια,σκορποσκαγια.
Σαράντο αυτά δεν ειναι δικά μου λόγια.Είναι στοιχεία που δίνει η εταιρεία και τα εκανα απλά παράθεση στο νέο θέμα.
Οσο για το τάξε δεν κοστίζει τίποτα ,είναι απολύτως αληθές και εφαρμόζεται παντού και πάντα.
 
Η πλακα με τα 12αρια ειναι αν τα συγκρινες με το κοσμο του αεροβολου,εχεις ενα ματσο απο αεροβολα 15ποδολιβρων...Που το μονο που μπορει να αλλαξει ειναι η ποιοτητα τους,που αλλα θελουν μερικες βελτιωσεις και αλλα οχι.Το βλητικο τους εργο λιγο πολυ ειναι ιδιο,καποια λιγο χειροτερα και αλλα λιγο καλυτερα.Θυμαμαι εναν κατοχο που ειχε πει οτι αλλοι τη βλεπουν τη διαφορα και αλλοι οχι στη Κοσμι.Στο χωρο του αεροβολου λοιπων,αρκει να ριξεις ενα 25αλιβρο διπλα....και να εισαι βεβαιος οτι ΟΛΟΙ θα δουν τη διαφορα.sarcastic.
μαλλον εχεις μπερδεψει τα μπουτια με τον λεβιε των ταχυτήτων φιλε , συγκρινεις τα αεροβόλα και την σκοποβολή σταθερου στοχου με την σκοποβολή πηλινου ιπταμενου στοχου η ζωντανου θηράματος ???????????????? στην δευτερη περιπτωση για να αποφανθεί καποιος για την βλητικη αποδοση του κάθε οπλου πρεπει να είναι εκτος από σκοπευτής φωτια του Κατσαντωνη και 100% σωστος στο κοντακι του , μην μπερδευουμε την βουρτσα με την ......
 
Last edited:
Προσωπικα για μενα με λιγα λογια η cosmi ειναι ερωτας!!!!το οπλο το εχει ενας γνωστος και σε κυνηγι τριημερο στην πρεβεζα που ειχαμε βρεθει το ερωτευτηκα,μιλαμε για τρομερη ποιοτητα κατασκευης και απ τα λεγομενα του κατοχου το πλεονεκτημα του οπως μου ανεφερε "δεν διαλεγει φυσιγγια" .Να εχουμε την υγεια μας πανω απ ολα και καποια στιγμη ισως αποκτησω μια cosmi..love.
 
απο καθαρη περιεργεια φιλε μπορεις να γραψεις ποια θεωρεις καλυτερα οπλα από το απολυτο αυτογεμες του πλανητη που λεγεται Cosmi ??

μπορεί να είναι το απόλυτο αυτογεμές του πλανήτη όπως λες αλλά δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμένη κατηγορία (αυτογεμές) , έγραψα όπλα οπότε μπορεί να είναι και ένα fabbri τιτανίου ας πούμε

προσωπικά το cosmi δεν μου αρέσει αλλά αυτό είναι δικό μου γούστο δεν κατάλαβα γιατί πρέπει ντε και καλά να πειράζει ;
 
Παίδες το μόνο πράγμα που πειράζει είναι η φασολάδα όταν είναι κρύα....sarcastic.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, εμένα αν μου χάριζαν μια cosmi, την ίδια στιγμή θα την πούλαγα και θα αγόραζα ένα αυτοκίνητο. Πειράζει; .my man.
 
Back
Top