Kostas ContraDosi
Moderator
Είχατε γάμο;;;;
Είχατε γάμο;;;;
Η μηση Κρήτη μας πήρε χαμπάρι που πήγαμε από τά τουφεκιδιαΕίχατε γάμο;;;;
Για ελατότσιχλες στο ελατοδάσος της Δίβρης(Λαμπεία) μετά το μοναστήρι στη βρύση του Πόντου εκεί που γίνεται το καλοκαιρινό πανηγύρι.
Μαζί σου , αλλά εμένα μου έλεγαν από διάφορα μέρη της χώρας βόρεια νοτια δυτικά και ανατολικά ότι χεζονταν στο τουφεκιδι. Και εδώ μέσα η κλάψα πήγε σύννεφο. Αν μου έλεγαν ψέμματα συγνώμη κιόλας. Αλλά αυτά που έβλεπα στην περιοχή μου , που η χρονιά πλησίασε να είναι έπος , συμφωνούσε με αυτά που άκουγα από άλλους και όχι με αυτά που έβλεπα να γράφονται εδώ μέσα. Και όπως καταλαβαίνεις μου δημιουργούσε το σκηνικό αυτό εύλογες απορίες.Αφού μέχρι τότε στα περισσότερα μέρη ήταν χειρότερη τι να λέγαμε ότι ήταν καλύτερη; Ο καθένας μιλάει για τα μέρη που κυνηγάει ότι βλέπει και όχι ότι του λένε οι άλλοι για τα μέρη τους!!!
Οι πληροφορίες είναι γενικές και ισχύουν κάθε χρόνο σε αυτά τα μέρη.Αυτές είναι πλέον απαγορευμένες από τις 21 τούτου τού μήνα και μέχρι τη λήξη τής 29ης!!!
Kαι όμως φίλε μου όταν πήγα για τσιχλοκότσυφα στο Χορτιάτη,ούτε που τουφέκισα!Άλλα χρόνια είχε πουλιά,όχι τρελλούς αριθμούς όμως είχε.Συνεπώς νομίζω ότι εξαρτάται και από την περιοχή...Μαζί σου , αλλά εμένα μου έλεγαν από διάφορα μέρη της χώρας βόρεια νοτια δυτικά και ανατολικά ότι χεζονταν στο τουφεκιδι. Και εδώ μέσα η κλάψα πήγε σύννεφο. Αν μου έλεγαν ψέμματα συγνώμη κιόλας. Αλλά αυτά που έβλεπα στην περιοχή μου , που η χρονιά πλησίασε να είναι έπος , συμφωνούσε με αυτά που άκουγα από άλλους και όχι με αυτά που έβλεπα να γράφονται εδώ μέσα. Και όπως καταλαβαίνεις μου δημιουργούσε το σκηνικό αυτό εύλογες απορίες.
Πλερω βλέπω έγινες καραμπινοβιος
Που να έρθω ζαετς?Θα το ξαναπω αν και γινομαι κουραστικος !!!! ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΛΙΓΑ ΩΡΕΕΕ!!!!!!
ΣΚ ΟΛΟΙ ΕΞΩ!!!!!
τι Ζάετς βρε. Vasily zaytsev σοβιετικός ελεύθερος σκοπευτηςΠου να έρθω ζαετς?
Φίλε, μπράβο που μοιράζεσαι την πληροφορία. Σίγουρα θα βοηθήσει κάποια άτομα.Μόνο στίγμα δεν έδωσα...
Ή ''λαγός'' στα ελληνικά. Για το λόγο αυτό, όταν ο Ζάιτσεφ έγινε διάσημος στην ΕΣΣΔ και του ανετέθη να είναι ο αρχι-εκπαιδευτής ελεύθερων σκοπευτών του Κόκκινου Στρατού οι μαθητές του ελεύθεροι σκοπευτές είχαν το προσωνύμιο ''λαγουδάκια''!!Κρίμα που δεν ξέρω ρωσσικά να σας τα πω και στη γλώσσα τους...τι Ζάετς βρε. Vasily zaytsev σοβιετικός ελεύθερος σκοπευτης
Καταλαβαίνω το σκεπτικό, αλλά και οι "κανίβαλοι" μπορούν να πληρώσουν συνδρομή, για να αντλήσουν πληροφορίες. Αυτό που λέτε, είναι "κλειστό γκρουπ ανταλλαγής στίγματος" και δεν θα είχε συμμετοχή, επειδή η πλειοψηφία είναι παλιοί κυνηγοί.Φίλε, μπράβο που μοιράζεσαι την πληροφορία. Σίγουρα θα βοηθήσει κάποια άτομα.
Κάπου εδώ η Διαχείριση πιστεύω ότι πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να κάνει το forum συνδρομητικό, με την καταβολή (συμβολικού) τέλους, ώστε να διαβάζεται μόνον από όσους πραγματικά ενδιαφέρονται γι' αυτό (και δεν το "κανιβαλίζουν", με μοναδικό σκοπό να αντλήσουν χρήσιμες γι' αυτούς πληροφορίες). Το ζήτημα το έχω ήδη θέσει και κατ' ιδίαν.
Από τον Πλερω δεν το περίμενα αυτό....Πλερω βλέπω έγινες καραμπινοβιος![]()
λάθος που το έδωσε και κακώς που δεν το έχουν ήδη διαγράψει. ο μόνος λόγος για να το κανει αυτό καποιος ειναι για να τραβήξει κόσμο που θα ζωντανέψει τον τόπο τουριστικά.Φίλε, μπράβο που μοιράζεσαι την πληροφορία. Σίγουρα θα βοηθήσει κάποια άτομα.
Κάπου εδώ η Διαχείριση πιστεύω ότι πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να κάνει το forum συνδρομητικό, με την καταβολή (συμβολικού) τέλους, ώστε να διαβάζεται μόνον από όσους πραγματικά ενδιαφέρονται γι' αυτό (και δεν το "κανιβαλίζουν", με μοναδικό σκοπό να αντλήσουν χρήσιμες γι' αυτούς πληροφορίες). Το ζήτημα το έχω ήδη θέσει και κατ' ιδίαν.
Να σου πω την αμαρτία μου ότι γλυκό κοίταζα ένα ποζε. Αλλά αν είναι να πετάξεις τα μυαλά σου στον αγέρα , θα κάνω το πλάγιο πένα να το βλέπει ο γέρος μου από ψιλά και να χαίρεται. Αλλά θα πάρω μια τραγιασκα, να είμαι ασορτι καρδιά μου.Από τον Πλερω δεν το περίμενα αυτό....
Πάει χάλασε η κοινωνία...
Κανονισε να μου πείς κ εσυ πως τελικά δεν ασχολήθηκες με το πλαγιο κ πηρες ποζε κ θα πεταξω τα μυαλά μου στον αγέρα....
Για δοκίμασε να βρεις τα καρτέρια που αναλυτικά περιγράφει πως θα πας. Δεν έχεις καμία ελπίδα. Αν δε είσαι ντόπιος, και εννοώ να ξέρεις ακριβώς εκείνα τα μέρη και να έχει βρεθεί σε εκείνους τους δρόμους, με τίποτα δεν τα βρίσκεις, όσο αναλυτικά και να τα έδωσε. Εγώ που έχω το σπίτι μου στην Ηλεία και πηγαίνω συχνά κάτω, τα καρτέρια που περιγράφει δεν μπορώ με τίποτα να τα βρω.λάθος που το έδωσε και κακώς που δεν το έχουν ήδη διαγράψει. ο μόνος λόγος για να το κανει αυτό καποιος ειναι για να τραβήξει κόσμο που θα ζωντανέψει τον τόπο τουριστικά.