Από αδερφές εταιρείες πρώτες ξαδέρφες είναι.Όταν την πάρω θα την βάλω δίπλα δίπλα με την Beretta
Από αδερφές εταιρείες πρώτες ξαδέρφες είναι.Όταν την πάρω θα την βάλω δίπλα δίπλα με την Beretta
Διαφωνώ με το μαλακια συμφωνώ ότι κάνει δουλειά.Το κομφορτ αυτό που έχει η Μ2 της προσφοράς είναι γκράντε μαλακία. Τα μεταγενέστερα δεν ξέρω. Τα παλικάρια που το έχουν λένε ότι κάνει δουλίτσα.
Στα ποσά γρ. και πάνω; Στο δικό μου τα σινεμπλόκ δεν ήταν πρόσωπο με το πλαστικό του κοντακιου και ετριζε. Άσε που έχω την εντύπωση ότι το χτένι με τη τουφέκια πήγαινε προς τα πάνω και το ένιωθα στο ζυγωματικο. Αυτό στη Μ2 που είχε κομφορτ. Στη μοντυ που δεν ήταν όλα ok. Αυτά τα διαπίστωσα στο σκοπευτήριο που ρίχνεις πολλά φυσίγγια σε λίγο χρόνο. Στο κυνήγι είναι αλλιώς. Προσωπική εμπειρία όμως αυτά που λέω, μπορεί να είναι μαλακίες για άλλους.Διαφωνώ με το μαλακια συμφωνώ ότι κάνει δουλειά.
Έριχνε κάποιος στο σκοπευτήριο με ένα Μπετινσολι αλουμίνιο 28 γρ. και το μάγουλο του είχε γίνει μαύρο .Όταν είχα την μοντεφελτρο ξύλινη με καλό πέλμα σου έδινε κάτι μπουνιές στο μάγουλο αν η επωμιση ήταν λίγο ατσαλη (συχνό φαινόμενο στο περπατητο) με 32γρ.Αυτα δεν υπάρχουν με το κομφορτ.Τα τρίξιμο δεν το καταλαβαίνεις στο κυνήγι .Εδώ τρίζουν τα ταμπλό των αυτοκινήτων.Στα ποσά γρ. και πάνω; Στο δικό μου τα σινεμπλόκ δεν ήταν πρόσωπο με το πλαστικό του κοντακιου και ετριζε. Άσε που έχω την εντύπωση ότι το χτένι με τη τουφέκια πήγαινε προς τα πάνω και το ένιωθα στο ζυγωματικο. Αυτό στη Μ2 που είχε κομφορτ. Στη μοντυ που δεν ήταν όλα ok. Αυτά τα διαπίστωσα στο σκοπευτήριο που ρίχνεις πολλά φυσίγγια σε λίγο χρόνο. Στο κυνήγι είναι αλλιώς. Προσωπική εμπειρία όμως αυτά που λέω, μπορεί να είναι μαλακίες για άλλους.
Παναγιώτη, οι διαστάσεις στα κοντάκια σου στη montefeltro ήταν ΑΚΡΙΒΏΣ ΙΔΙΕΣ? Σε παλιό όπλο, με κοντάκι ξύλινο, αφαιρώντας μια σφήνα από το πιτσ (3 χιλιοστά στη πάνω πλευρά) μου ήρθε καλύτερα,αλλά πήρε φόρα στην αναπήδηση...Έριχνε κάποιος στο σκοπευτήριο με ένα Μπετινσολι αλουμίνιο 28 γρ. και το μάγουλο του είχε γίνει μαύρο .Όταν είχα την μοντεφελτρο ξύλινη με καλό πέλμα σου έδινε κάτι μπουνιές στο μάγουλο αν η επωμιση ήταν λίγο ατσαλη (συχνό φαινόμενο στο περπατητο) με 32γρ.Αυτα δεν υπάρχουν με το κομφορτ.Τα τρίξιμο δεν το καταλαβαίνεις στο κυνήγι .Εδώ τρίζουν τα ταμπλό των αυτοκινήτων.
Σε σχεση με τη σουπερσπορτ που εχω το κομφορτ της μ2 που ειχα προσφορας δεν εχει καμια σχεση στη μ2 ειναι πολυ λεπτο το υλικοΣτα ποσά γρ. και πάνω; Στο δικό μου τα σινεμπλόκ δεν ήταν πρόσωπο με το πλαστικό του κοντακιου και ετριζε. Άσε που έχω την εντύπωση ότι το χτένι με τη τουφέκια πήγαινε προς τα πάνω και το ένιωθα στο ζυγωματικο. Αυτό στη Μ2 που είχε κομφορτ. Στη μοντυ που δεν ήταν όλα ok. Αυτά τα διαπίστωσα στο σκοπευτήριο που ρίχνεις πολλά φυσίγγια σε λίγο χρόνο. Στο κυνήγι είναι αλλιώς. Προσωπική εμπειρία όμως αυτά που λέω, μπορεί να είναι μαλακίες για άλλους.
Στη μοντεφελτρο το ξύλινο με το πέλμα ήταν 36,9 με το κομφορτ 36,5.Παναγιώτη, οι διαστάσεις στα κοντάκια σου στη montefeltro ήταν ΑΚΡΙΒΏΣ ΙΔΙΕΣ? Σε παλιό όπλο, με κοντάκι ξύλινο, αφαιρώντας μια σφήνα από το πιτσ (3 χιλιοστά στη πάνω πλευρά) μου ήρθε καλύτερα,αλλά πήρε φόρα στην αναπήδηση...
Δεν εννοώ μόνο το μήκος,κυρίως τη γωνία του πέλματος,το πιτς.Στη μοντεφελτρο το ξύλινο με το πέλμα ήταν 36,9 με το κομφορτ 36,5.
Αν δεν χρησιμοποιείς ωτοασπίδες, και θες και καρτέρι, 71.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους.
Άλλη μια ερώτηση.. 66cm η 71;
Έλεγα για 66..
Το ίδιο είναι σχεδόν. Πάρε ότι βρείς διαθέσιμοΣας ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους.
Έλεγα για 66..
66 cm Αντρέα. Κάνεις όλα τα κυνήγια.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους.
Έλεγα για 66..
σωστος εισαιΈλεγα για 66..
Δε θα το μετανιώσεις.Σήμερα έγινε η αίτηση άδειας αγοράς και την αναμένω… προς comfort με 66cm κάνη καταλήγω.