Κανα μπαρουτοκουτο αν δεν το έχω δικα σουΣτείλε τα να σου πάρω 4 κουτια διασποράς 12αρι
Κανα μπαρουτοκουτο αν δεν το έχω δικα σουΣτείλε τα να σου πάρω 4 κουτια διασποράς 12αρι
Δύσκολα μου βάζεις δεν έχω κανέναν δικό μου να μαζεύει τέτοιαΚανα μπαρουτοκουτο αν δεν το έχω δικα σου
Μα τις πληροφορίες που ζητάς τις γράφει στο κουτί (και στον κάλυκα) !!! Προϊόν της PAWAM Πολωνίας, Εισαγωγέας SOKOL-HELLAS !!!Δωράκι απο φίλο...αν και δεν πολυ ασχολούμε πλέον, το δωρακι του φυσικά ήταν καλοδεχούμενο....
@tasos hunter ανέλαβε δράση να μαθουμε την καταγωγή του ή απο ποιόν εισάγωνταν κτλ...ξέρεις εσυ....χε χε...(made in Poland) με Sokol Πολωνίας, μου ειπε το φιλαρακι!!
Μόνο 4 τμχ. λείπουν απο τη συσκευασία!!
View attachment 83655View attachment 83656
Μα τις πληροφορίες που ζητάς τις γράφει στο κουτί (και στον κάλυκα) !!! Προϊόν της PAWAM Πολωνίας, Εισαγωγέας SOKOL-HELLAS !!!
Βέβαια ο Τάσος μπορεί να ξέρει ποιανού ήταν η εταιρεία SOKOL-HELLAS, εμένα δεν μου θυμίζει τίποτα !!!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εισάγονταν πριν από το 2001, πιθανόν μέσα στη δεκαετία του '90. Βλέπεις ο αριθμός τηλεφώνου είναι 9ψήφιος και ξεκινά με το πρόθεμα 01. Οι τηλεφ. αριθμοί έγιναν δεκαψήφιοι το 2001 με το πρόθεμα 010, που κατόπιν έγινε 210, το 2002.
Πόσα γραμμάρια είναι ??? Να υποθέσω 32 ? Ή μήπως είναι 24 γρ. σκοπευτικά του skeet, γι' αυτό και η ονομασία Olympic ???
Παρατηρώ και κάτι περίεργο σχετικά με το νούμερο σκαγιών, Γράφει στον κάλυκα ένα 8 ... αλλά γράφει και 2,00 mm !!! (δηλ. ιταλικό Νο.9,5 ή για άλλους Νο.9 !!!)
Ένα μόνο έτυχε να εχω......Θέλω να πάω πολλά χρόνια πριν,όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα Λάμπρο μπλέ.Κάλυκας με ψηλό μέταλλο που στο πλάι έγραφε Super Fiocchi,κωνικός πυθμένας εσωτερικά από χαρτί και κεντρική σύντηξη στο αστεροειδές κλείσιμο.Φωτό από όποιον έχει ακόμα καλοδεχούμενες.
Oυ μπλέξεις με ιδιογομωση, όλα τα άλλα πανε στο διάουλο....αν και δεν πολυ ασχολούμε πλέον
H σημερινή FAM...Προϊόν της PAWAM Πολωνίας
Γ. Στυλιανόπουλος "Κρόνος"..Εισαγωγέας SOKOL-HELLAS !!!
Βέβαια ο Τάσος μπορεί να ξέρει ποιανού ήταν η εταιρεία SOKOL-HELLAS, εμένα δεν μου θυμίζει τίποτα !!!
Δεν το γνωρίζω αλλά είναι μια σωστή σκέψη..Πόσα γραμμάρια είναι ??? Να υποθέσω 32 ? Ή μήπως είναι 24 γρ. σκοπευτικά του skeet, γι' αυτό και η ονομασία Olympic ???
Το είδα κ εγώ...Παρατηρώ και κάτι περίεργο σχετικά με το νούμερο σκαγιών, Γράφει στον κάλυκα ένα 8 ... αλλά γράφει και 2,00 mm !!! (δηλ. ιταλικό Νο.9,5 ή για άλλους Νο.9 !!!)
Αν λες αυτά του ίδιου είναι...Εχω το ίδιο κουτί και αν θυμάμαι καλα είναι μαύρα φυσίγγια τα δικά μου τα ρχω ανεβάσει 2 3 χρόνια πριν..
Αυτά (οπως κ τα αντίστοιχα μαυρα χαρτινα) ειναι του Σακκά που ήταν κ ο εισαγωγέας αυτής....Και έχω και κόκκινο χάρτινο κάλυκα παλι ολυμπικ
ΣωστάΑν θυμάμαι καλά τα επκ είναι 32 και τα κόκκινα 33.
Κρίμα να πάνε παγάνα...Είναι ιστορικά φυσιγγια...και σε άριστη κατάσταση απ'οτι φαίνεται...Μου έδωσε κάποιος αυτά πόσα γραμμάρια είναι?να τα ρίξω παγανα?
Αυτά τα neo velox πρέπει να είναι φαρμάκι.Ρε τι βρίσκει κανεις ψάχνοντας ντουλάπια στο χωριό. Χρονολογούνται στο περίπου +-20ετιας
View attachment 83981
Της ίδιας εποχής και τα neo velox
View attachment 83983
View attachment 83984
Σε εμένα ανάμεικτα συναισθήματα ΓιάννηΑυτά τα neo velox πρέπει να είναι φαρμάκι.
Α ρε παππού!Ρε τι βρίσκει κανεις ψάχνοντας ντουλάπια στο χωριό. Χρονολογούνται στο περίπου +-20ετιας
View attachment 83981
Της ίδιας εποχής και τα neo velox
View attachment 83983
View attachment 83984
Χάρτινα φυσίγγια ρεμινκτοντι είναι αυτό?
το λινκ που εχει από κάτωΧάρτινα φυσίγγια ρεμινκτον