Για χαρά στην παρέα!!Η πρώτη μου έξοδος εχθές στην μπεκάτσα ήταν αρκετά θετική με σχέση ότι ακούω στο θέμα,μπεκάτσα.το ένα πουλί έκανε τρελές, και τα άλλα δύο έκατσαν κόκαλο στην φερμα... Καλή αρχή σε όλους που τί κυνηγάνε με τρέλα!!!!!
Για χαρά στην παρέα!!Η πρώτη μου έξοδος εχθές στην μπεκάτσα ήταν αρκετά θετική με σχέση ότι ακούω στο θέμα,μπεκάτσα.το ένα πουλί έκανε τρελές, και τα άλλα δύο έκατσαν κόκαλο στην φερμα... Καλή αρχή σε όλους που τί κυνηγάνε με τρέλα!!!!!
Μπράβο φίλε ωραία φωτογραφία!
Μπραβο ρε Τασο...καλη αρχη κ με ομορφοτερες ακομη φωτογραφιες....
Δυναμίτης...για σένα ότι κ να γίνεται γύρω σου,Μν αγχωνεσαι,είναι σαν να κυνηγάς στη κριμαια!!!συνέχισε δυνατά!!!Για χαρά στην παρέα!!Η πρώτη μου έξοδος εχθές στην μπεκάτσα ήταν αρκετά θετική με σχέση ότι ακούω στο θέμα,μπεκάτσα.το ένα πουλί έκανε τρελές, και τα άλλα δύο έκατσαν κόκαλο στην φερμα... Καλή αρχή σε όλους που τί κυνηγάνε με τρέλα!!!!!
γιατι φιλε τασο ανφηβαλης οτι τα πουλια κανουνε τρελεςΓια χαρά στην παρέα!!Η πρώτη μου έξοδος εχθές στην μπεκάτσα ήταν αρκετά θετική με σχέση ότι ακούω στο θέμα,μπεκάτσα.το ένα πουλί έκανε τρελές, και τα άλλα δύο έκατσαν κόκαλο στην φερμα... Καλή αρχή σε όλους που τί κυνηγάνε με τρέλα!!!!!
Σε Ρέματα έψαξες?Πρώτη έξοδος και για μας σήμερα αν και ο καιρός βαρύς με άφησε μέχρι τις 12 να ψάξω. Ωραία δούλεψαν οι σκύλοι, 2 πουλιά βρήκα. Το πρώτο φέρμα ο σετερας αν και δεν κράτησε πολύ γιατί την είχε μπροστά του και μου την έβγαλε πέναλτι. Η δεύτερη ζόρικη... Πρώτο σηκωμα το σπρινγκερ ούτε να σκεφτώ να επωμιζω... Μετά έκατσε σε φέρμα αλλα δεν είχα ορατότητα...3ο σηκωμα πάλι το σπρινγκερ πήγε ένα με το κεφάλι του... 4ο πάλι ο μικρός και πρόλαβα να επωμισω και να πατήσω στη σκιά, ήρθε ο μούργος με το πουλί και κλείσαμε όμορφα εγκαινιάζοντας και το select στις μπεκάτσες!
Καλή συνέχεια να έχουμε με υγεία! View attachment 81899View attachment 81900View attachment 81901
...θα ναι ομορφόπαιδο!γιατι φιλε τασο ανφηβαλης οτι τα πουλια κανουνε τρελεςειναι πως θα τα βρης,εαν ειναι φρεσκα πουλια δεν σε δεχωντε με τιποτα,,η μπεκατσα θα σε δεχτη οταν εχη μαθη το μερως και νιωθη συγουρια ,και στα δυσκωλα ξερη απο που θα διαφυγη
,,εσενα δηλαδη δεν σε εχουνε αδιαση ποτε η κυριες
ολες σου καθωνται
![]()
Για σου γιωργάρα παίδαρα!!!θα τό παλέψουμε καί φέτος......Δυναμίτης...για σένα ότι κ να γίνεται γύρω σου,Μν αγχωνεσαι,είναι σαν να κυνηγάς στη κριμαια!!!συνέχισε δυνατά!!!
Εσύ αυτό κατάλαβες??? αφού είπα ότι οι δύο έκατσαν στην φέρμα και η άλλη όχι.... όχι με έχουν αδειάσει,με έχουν ταλαιπωρήσει παρά πολλές φορές ...αλλά μου αρέσει να κυνηγάω δύσκολα πουλιά!!γιατι φιλε τασο ανφηβαλης οτι τα πουλια κανουνε τρελεςειναι πως θα τα βρης,εαν ειναι φρεσκα πουλια δεν σε δεχωντε με τιποτα,,η μπεκατσα θα σε δεχτη οταν εχη μαθη το μερως και νιωθη συγουρια ,και στα δυσκωλα ξερη απο που θα διαφυγη
,,εσενα δηλαδη δεν σε εχουνε αδιαση ποτε η κυριες
ολες σου καθωνται
![]()
Μπράβο Κώστα.Πρώτη έξοδος και για μας σήμερα αν και ο καιρός βαρύς με άφησε μέχρι τις 12 να ψάξω. Ωραία δούλεψαν οι σκύλοι, 2 πουλιά βρήκα. Το πρώτο φέρμα ο σετερας αν και δεν κράτησε πολύ γιατί την είχε μπροστά του και μου την έβγαλε πέναλτι. Η δεύτερη ζόρικη... Πρώτο σηκωμα το σπρινγκερ ούτε να σκεφτώ να επωμιζω... Μετά έκατσε σε φέρμα αλλα δεν είχα ορατότητα...3ο σηκωμα πάλι το σπρινγκερ πήγε ένα με το κεφάλι του... 4ο πάλι ο μικρός και πρόλαβα να επωμισω και να πατήσω στη σκιά, ήρθε ο μούργος με το πουλί και κλείσαμε όμορφα εγκαινιάζοντας και το select στις μπεκάτσες!
Καλή συνέχεια να έχουμε με υγεία! View attachment 81899View attachment 81900View attachment 81901
Έλα που δν μπορείς...ομολογα!!!!Εσύ αυτό κατάλαβες??? αφού είπα ότι οι δύο έκατσαν στην φέρμα και η άλλη όχι.... όχι με έχουν αδειάσει,με έχουν ταλαιπωρήσει παρά πολλές φορές ...αλλά μου αρέσει να κυνηγάω δύσκολα πουλιά!!...τώρα για τα υπόλοιπα πία κάθονται στην Φέρμα καί πια όχι είναι άλλη ιστορία....... εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό......
καλημερα,Σε Ρέματα έψαξες?
Άρα νεοφερμενα πουλιά σε ανοιχτά, πλατώματα,κορφές κτλ... μπράβο Κώστα καλή αρχή..... νομος;καλημερα,
οχι δεν εψαξα καθολου σε ρεματα...ειναι πολυ καλα ποτισμενος ο τοπος σαν να ειναι τελος νοεμβρη και ηταν πιασμενες σε ανοιχτα
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!Μπράβο Κώστα.
Ίσως κανείς από τα πιο δύσκολα κυνήγια με δύο διαφορετικούς σε εργασία σκύλους.
Για τα δικά μου δεδομένα είναι σίγουρα το δυσκολότερο.
Φαίνεται όμως και η δουλειά που έχεις κάνει με τα σκυλάκια σου.
Άξιοι σύντροφοι ενός άξιου κυνηγού.
Ιωάννινα ειμαι.Άρα νεοφερμενα πουλιά σε ανοιχτά, πλατώματα,κορφές κτλ... μπράβο Κώστα καλή αρχή..... νομος;