Μπεκάτσα-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Για χαρά στην παρέα!!Η πρώτη μου έξοδος εχθές στην μπεκάτσα ήταν αρκετά θετική με σχέση ότι ακούω στο θέμα,μπεκάτσα.το ένα πουλί έκανε τρελές, και τα άλλα δύο έκατσαν κόκαλο στην φερμα... Καλή αρχή σε όλους που τί κυνηγάνε με τρέλα!!!!!

Για χαρά στην παρέα!!Η πρώτη μου έξοδος εχθές στην μπεκάτσα ήταν αρκετά θετική με σχέση ότι ακούω στο θέμα,μπεκάτσα.το ένα πουλί έκανε τρελές, και τα άλλα δύο έκατσαν κόκαλο στην φερμα... Καλή αρχή σε όλους που τί κυνηγάνε με τρέλα!!!!!
Δυναμίτης...για σένα ότι κ να γίνεται γύρω σου,Μν αγχωνεσαι,είναι σαν να κυνηγάς στη κριμαια!!!συνέχισε δυνατά!!!

Καλημερα σε όλους...
Μάλλον το πουλί που ήτανε μας χαιρέτισε μετά τους χτεσινούς νοτιάδες και καύσωνες...
Σήμερα από 6.40 έως 9 ούτε μυρωδιά..
Χτες προχτές σηκωνα και τσιχλες από τα σχοινα...
Σήμερα δεν πέταγε τι πο τα....
Αλλαγή μέρους από αύριο...
Δυστυχώς το έδαφος στέγνωσε.. 😩😩

γιατι φιλε τασο ανφηβαλης οτι τα πουλια κανουνε τρελες .think. ειναι πως θα τα βρης,εαν ειναι φρεσκα πουλια δεν σε δεχωντε με τιποτα,,η μπεκατσα θα σε δεχτη οταν εχη μαθη το μερως και νιωθη συγουρια ,και στα δυσκωλα ξερη απο που θα διαφυγη;),,εσενα δηλαδη δεν σε εχουνε αδιαση ποτε η κυριες.think. ολες σου καθωνται.my man.

Πρώτη έξοδος και για μας σήμερα αν και ο καιρός βαρύς με άφησε μέχρι τις 12 να ψάξω. Ωραία δούλεψαν οι σκύλοι, 2 πουλιά βρήκα. Το πρώτο φέρμα ο σετερας αν και δεν κράτησε πολύ γιατί την είχε μπροστά του και μου την έβγαλε πέναλτι. Η δεύτερη ζόρικη... Πρώτο σηκωμα το σπρινγκερ ούτε να σκεφτώ να επωμιζω... Μετά έκατσε σε φέρμα αλλα δεν είχα ορατότητα...3ο σηκωμα πάλι το σπρινγκερ πήγε ένα με το κεφάλι του... 4ο πάλι ο μικρός και πρόλαβα να επωμισω και να πατήσω στη σκιά, ήρθε ο μούργος με το πουλί και κλείσαμε όμορφα εγκαινιάζοντας και το select στις μπεκάτσες!
Καλή συνέχεια να έχουμε με υγεία! IMG_20231105_085735.jpgIMG_20231105_094646.jpgIMG_20231105_132746.jpg

Καλησπέρα και από μένα πρώτη έξοδος στην μπεκάτσα για την 14 μήνη σκυλίτσα μου πιο πολύ για την προσαρμογή στο δάσος μετά από 5 ώρες δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι έτσι και αλλιώς ξέρω ότι θα βασανιστώ πολύ να την βάλω στα πουλιά παρόλα αυτά το βουνό είναι πέτρα παλικάρια αν και έκανε δύο βροχουλες μάλλον δεν ήταν αρκετεςIMG_20231105_100443.jpg

Πρώτη έξοδος και για μας σήμερα αν και ο καιρός βαρύς με άφησε μέχρι τις 12 να ψάξω. Ωραία δούλεψαν οι σκύλοι, 2 πουλιά βρήκα. Το πρώτο φέρμα ο σετερας αν και δεν κράτησε πολύ γιατί την είχε μπροστά του και μου την έβγαλε πέναλτι. Η δεύτερη ζόρικη... Πρώτο σηκωμα το σπρινγκερ ούτε να σκεφτώ να επωμιζω... Μετά έκατσε σε φέρμα αλλα δεν είχα ορατότητα...3ο σηκωμα πάλι το σπρινγκερ πήγε ένα με το κεφάλι του... 4ο πάλι ο μικρός και πρόλαβα να επωμισω και να πατήσω στη σκιά, ήρθε ο μούργος με το πουλί και κλείσαμε όμορφα εγκαινιάζοντας και το select στις μπεκάτσες!
Καλή συνέχεια να έχουμε με υγεία! View attachment 81899View attachment 81900View attachment 81901
Σε Ρέματα έψαξες?

γιατι φιλε τασο ανφηβαλης οτι τα πουλια κανουνε τρελες .think. ειναι πως θα τα βρης,εαν ειναι φρεσκα πουλια δεν σε δεχωντε με τιποτα,,η μπεκατσα θα σε δεχτη οταν εχη μαθη το μερως και νιωθη συγουρια ,και στα δυσκωλα ξερη απο που θα διαφυγη;),,εσενα δηλαδη δεν σε εχουνε αδιαση ποτε η κυριες.think. ολες σου καθωνται.my man.
...θα ναι ομορφόπαιδο! :D ...

1699212548778.jpeg
topic....!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Με τον αγαπητό μου κουμπάρο και τις σκυλίτσες μας, μια μέρα που θα ξεχαστεί γρήγορα με όσα περάσαμε εκεί σήμερα......ένα θα αναφέρω μόνο...... κάποια στιγμή ενώ έχουμε λύσει εμφανίζεται ένα τύπος με ένα βαν και αμολαει 10 λαγοσκυλα..... κουδούνια, κλαφουνισματα και χαμός......αλαφιασμενα έτρεχαν παντού όπου και να πηγαίναμε, οι σκυλίτσες σαστισαν, δύο την έπεσαν στη σκυλίτσα του κουμπάρου μου...... ξέχωρα τους άλλους με άλλα 4-5 σκυλιά που εμφανίστηκαν αργότερα...... Με τόση βαβούρα και φασαρία όχι μπεκάτσα δεν θα έφευγε ακόμα και οι πέτρες θα έφευγαν , φύγαμε άρον άρον και πήγαμε σε άλλη μεριά καμιά ώρα αλλά δε βρήκαμε τίποτα......δεν είχαμε και πολλή όρεξη με όλα αυτά που περάσαμε......είχε και νοτιαδουρα...... τέλος πάντων......μέρα που θα ξεχαστεί γρήγορα......

Εσύ αυτό κατάλαβες??? αφού είπα ότι οι δύο έκατσαν στην φέρμα και η άλλη όχι.... όχι με έχουν αδειάσει,με έχουν ταλαιπωρήσει παρά πολλές φορές ...αλλά μου αρέσει να κυνηγάω δύσκολα πουλιά!!😉😉...τώρα για τα υπόλοιπα πία κάθονται στην Φέρμα καί πια όχι είναι άλλη ιστορία....... εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό......

Καλή συνέχεια να έχουμε με υγεία! View attachment 81899View attachment 81900View attachment 81901
Μπράβο Κώστα.

Ίσως κανείς από τα πιο δύσκολα κυνήγια με δύο διαφορετικούς σε εργασία σκύλους.
Για τα δικά μου δεδομένα είναι σίγουρα το δυσκολότερο.
Φαίνεται όμως και η δουλειά που έχεις κάνει με τα σκυλάκια σου.
Άξιοι σύντροφοι ενός άξιου κυνηγού.

Εσύ αυτό κατάλαβες??? αφού είπα ότι οι δύο έκατσαν στην φέρμα και η άλλη όχι.... όχι με έχουν αδειάσει,με έχουν ταλαιπωρήσει παρά πολλές φορές ...αλλά μου αρέσει να κυνηγάω δύσκολα πουλιά!!😉😉...τώρα για τα υπόλοιπα πία κάθονται στην Φέρμα καί πια όχι είναι άλλη ιστορία....... εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό......
Έλα που δν μπορείς...ομολογα!!!!

καλημερα,
οχι δεν εψαξα καθολου σε ρεματα...ειναι πολυ καλα ποτισμενος ο τοπος σαν να ειναι τελος νοεμβρη και ηταν πιασμενες σε ανοιχτα
Άρα νεοφερμενα πουλιά σε ανοιχτά, πλατώματα,κορφές κτλ... μπράβο Κώστα καλή αρχή..... νομος;

Μπράβο Κώστα.

Ίσως κανείς από τα πιο δύσκολα κυνήγια με δύο διαφορετικούς σε εργασία σκύλους.
Για τα δικά μου δεδομένα είναι σίγουρα το δυσκολότερο.
Φαίνεται όμως και η δουλειά που έχεις κάνει με τα σκυλάκια σου.
Άξιοι σύντροφοι ενός άξιου κυνηγού.
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!
Στην αρχη ηταν πολυ δύσκολο οντως.... μετα μαλλον το συνήθισα και βρηκαν και το ρυθμο τους τα σκυλια .... εγινα ίσως και εγω πιο σβέλτος στην τουφεκια και σταματησα να κρεμαω το οπλο στην πλατη ;)

Άρα νεοφερμενα πουλιά σε ανοιχτά, πλατώματα,κορφές κτλ... μπράβο Κώστα καλή αρχή..... νομος;
Ιωάννινα ειμαι.
Ουτε κορφες ουτε πλαγιες .... πολυ χαμηλα κυνηγησα και τα πουλια ηταν σε κλασσικα σημεια που τις βρισκω και το χειμωνα.

Status
Not open for further replies.
Back