Μπεκάτσα-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.

Σχολαω 4ης σε μισή ώρα ήμουν εκεί που ήθελα.. ψάχνει ο χομπίστας φερμα παω το κυκλωσε σηκωθείκε στο 1μ από μένα μια ντουφεκια απότομη τίποτα ωραία ξεκίνησε λεω...
Ακολουθούν άλλες 3 φερμες σε καμία δεν έφτασα.. βγήκε το πουλί στο δρομο μου πετάχτηκε μια ντουφεκια ξέρω καμια 20μ
Πίσω μου η σκυλα έρχεται και μένει κόκαλο στην θέση της μπεκάτσας την πάω στο πουλί δεν το έπιασε με μια στο στόμα της το πετξα 2 φορές και μετά το έπαιξε και το έφερε..
Καλή αρχή Νίκο :)

Πω πω στρατιώτες τα έχεις κάνει !!! ... δώσε ημιανάπαυση !!!😍

Σχολαω 4ης σε μισή ώρα ήμουν εκεί που ήθελα.. ψάχνει ο χομπίστας φερμα παω το κυκλωσε σηκωθείκε στο 1μ από μένα μια ντουφεκια απότομη τίποτα ωραία ξεκίνησε λεω...
Ακολουθούν άλλες 3 φερμες σε καμία δεν έφτασα.. βγήκε το πουλί στο δρομο μου πετάχτηκε μια ντουφεκια ξέρω καμια 20μ
Πίσω μου η σκυλα έρχεται και μένει κόκαλο στην θέση της μπεκάτσας την πάω στο πουλί δεν το έπιασε με μια στο στόμα της το πετξα 2 φορές και μετά το έπαιξε και το έφερε..
και
Μπράβο σας Νικόλα....τη σκυλίτσα άφησε την τώρα μη την βγάζεις ή άφηνε την στο τρέιλερ..... σιγά σιγά πλέον κάνε μια διαδρομή με το Δία και αν κάποιο πουλί το σηκώσεις και δεν το πάρεις μη το κυνηγάς άλλο. Άφησε το να ηρεμήσει μια δύο μέρες και μετά πήγαινε μόνο τη σκύλα εκεί....να μάθει να ψάχνει μόνη της..... άντε καλή αρχή..... εμείς ακόμα ούτε την είδαμε.....

Καλή αρχή Νίκο :)

Πω πω στρατιώτες τα έχεις κάνει !!! ... δώσε ημιανάπαυση !!!😍
Καλή αρχή και σύντομα και σε εσένα φίλε μου 😉😉😉
και
Μπράβο σας Νικόλα....τη σκυλίτσα άφησε την τώρα μη την βγάζεις ή άφηνε την στο τρέιλερ..... σιγά σιγά πλέον κάνε μια διαδρομή με το Δία και αν κάποιο πουλί το σηκώσεις και δεν το πάρεις μη το κυνηγάς άλλο. Άφησε το να ηρεμήσει μια δύο μέρες και μετά πήγαινε μόνο τη σκύλα εκεί....να μάθει να ψάχνει μόνη της..... άντε καλή αρχή..... εμείς ακόμα ούτε την είδαμε.....
Να την δεις και να την χουφτωσεις το ΣΚ😁
Ήθελα να την βγάλω στο κάμπο αλλά δεν μου πάει η καρδια να μην την πάρω μαζί..
Τωρα είναι θέμα αυτό με τα σκυλιά ασε το ενα πάρε το αλλο.. πρέπει να δω και με αυτό τι θα γίνει.

Μπράβο Νικόλα καλή αρχή με τις ομορφιές σου.

και
Φίλε είσαι δάσκαλος..RESPECT..RESPECT.

Φίλε είσαι δάσκαλος..RESPECT..RESPECT.
Εδώ είμαστε όλοι φίλοι και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τους συντρόφους, συνεργάτες, παιδιά μας.... Εννοώ φυσικά τα σκυλιά μας. Ούτε ειδήμων είμαι, ούτε προσπαθώ να επιβάλλω την άποψη μου..... χαίρομαι πραγματικά αν οι συμβουλές μου βοηθήσουν κάποιο συνάδελφο και δεί το σκυλάκι του να κάνει αυτά που επιζητεί από αυτό..... σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.... καλή συνέχεια εύχομαι σε όλους μας.... και καλή αντάμωση με τις βασίλισσες....

Λαλη

Καλή αρχή Νίκο.......

Λογω του οτι για καποιον λογο ,κλειδωθηκε η οθονη του κινητου και τρεχω στην vodafone και σε καθε τσακαλακο που μπορει να την ξεκλειδωσει ,αν και δεν το βλεπω ,εχω μονο το παλιο nokia με τα κουμπακια ,γιαυτο και η κακη ποιοτητα της φωτογραφιας...
Παμε στα σημερινα...
Το πουλι το βρηκα 20 λεπτα αφοτου κατεβηκα απο το αμαξι...
ηταν μεσα σε κατι κοντοπευκα και σχοινα..
Σηκωθηκε 7-8 μετρα μπροστα απο τα σκυλια αλλα με ενα 10αρι διασπορας Golden Σταματιαδη την πηρα...
για δευτερο ειχα 8αρι diana Τατσης...
Πρεπει να εχει και δευτερο πουλι...
Θα δουμε αυριο....
Καλή αρχή Τάσο......

Εδώ είμαστε όλοι φίλοι και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τους συντρόφους, συνεργάτες, παιδιά μας.... Εννοώ φυσικά τα σκυλιά μας. Ούτε ειδήμων είμαι, ούτε προσπαθώ να επιβάλλω την άποψη μου..... χαίρομαι πραγματικά αν οι συμβουλές μου βοηθήσουν κάποιο συνάδελφο και δεί το σκυλάκι του να κάνει αυτά που επιζητεί από αυτό..... σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.... καλή συνέχεια εύχομαι σε όλους μας.... και καλή αντάμωση με τις βασίλισσες....
αυγολεμονος-ασερεπονηρε.gif

.yel..yel..yel.

Καλησπέρα...
Όπως τα είπα..
Έχει και δεύτερο πουλί, ανήσυχο, που φεύγει πριν τα σκυλιά...
Πήρα δύο φερμες αλλά δεν...
Πάρα πολύ ζέστη, νοτιας, δεν μπορούσες να αναπνεύσεις σχεδόν..
Νερο πουθενά, στο αμάξι τα σκυλιά ήπιαν 3χ1.5...

Καλησπέρα...
Όπως τα είπα..
Έχει και δεύτερο πουλί, ανήσυχο, που φεύγει πριν τα σκυλιά...
Πήρα δύο φερμες αλλά δεν...
Πάρα πολύ ζέστη, νοτιας, δεν μπορούσες να αναπνεύσεις σχεδόν..
Νερο πουθενά, στο αμάξι τα σκυλιά ήπιαν 3χ1.5...
...ναι φίλε μου και εδώ νοτιάς γερός και ζέστη, μέχρι τις ενιάμισι-δέκα περπάτησα και τα φτύσα!... .tired. ...

μπεκατσουλες εβαλε και θα βαζη απο εδω και περα,,σημασια εχη να εχουμε βροχες για να της κρατηση στον τοπο του καθενωσμας,,βεβαια δεν εξαρτιωνται μωνο απο το σκουλικι που θα ψαξουν να βρουνε διωτι τρωνε και διαφωρα ασπονδηλα,,απλα αμα δεν ειναι χωρτατο το πουλι ειναι ανησιχο και σου κανη το κυνηγι λιγο δυσκολω,,,εγω εβαλα αδεια ολη την επωμενη βδωμαδα και θα κανω καπιες εξωδους ;) ;) ΥΓ το φιλαρακιμου χτυπησε αλες 2 χθες το απογευμα σε σχετικα πωλη χαμηλααα υψωμετρο;) λακους ψαχνουνε τα πουλια που κραταη εστω και λιγη υγρασιαααα;) καλη συνεχεια να εχουμε ολημας λιοπον σε ολα τα κυνηγια που κανουμεεεε.shake hands.

μπεκατσουλες εβαλε και θα βαζη απο εδω και περα,,σημασια εχη να εχουμε βροχες για να της κρατηση στον τοπο του καθενωσμας,,βεβαια δεν εξαρτιωνται μωνο απο το σκουλικι που θα ψαξουν να βρουνε διωτι τρωνε και διαφωρα ασπονδηλα,,απλα αμα δεν ειναι χωρτατο το πουλι ειναι ανησιχο και σου κανη το κυνηγι λιγο δυσκολω,,,εγω εβαλα αδεια ολη την επωμενη βδωμαδα και θα κανω καπιες εξωδους ;) ;) ΥΓ το φιλαρακιμου χτυπησε αλες 2 χθες το απογευμα σε σχετικα πωλη χαμηλααα υψωμετρο;) λακους ψαχνουνε τα πουλια που κραταη εστω και λιγη υγρασιαααα;) καλη συνεχεια να εχουμε ολημας λιοπον σε ολα τα κυνηγια που κανουμεεεε.shake hands.
...την έχεις σπουδάσει καλά την μπεκάτσα Σάκη , σου βγάζω το καπέλο!... .shake hands. ...:)!!!

Έκανα 1.5 ωρίτσα σήμερα μια τσάρκα με τη Βίνα μου, ίσα για ξεμουδιασμα, και προπόνηση , σε ανοικτά σχετικά κομμάτια μπας και υπάρχει καμιά νεοφερτη βασίλισσα.....δεν βρήκε πουλί η Βίνα αλλά έψαξε πολλή ωραία κάνοντας και κάποια ανοίγματα βαθιά στα πυκνά......
Πολλή γέλιο καθώς έφευγα λίγο πρίν το σούρουπο βρήκε μια λούμπα και ξεκίνησε το παιχνίδι...... επερνε φορά και βαραγε βουτιά.....🤣🤣🤣🤣
Η βροχούλα έπιασε τόπο και έχει μαλακωσια καλή.
Αυριο με τον αγαπητο μου κουμπάρο που πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία και θα ξεκινήσει σε χαλαρούς ρυθμούς.

Status
Not open for further replies.
Back