Μπεκάτσα-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Έχει ρίξει πολλές περισσότερες βροχές Νίκο..... είναι πιο έτοιμο το έδαφος να φιλοξενήσει τα πουλιά. Αυτό εννοώ
Σεπτέμβριο έριξε κάτι καλα νερα αλλά με τα 30⁰άρια
Το έκανε καρκανο.
Ένα νερό έριξε τον Οκτώβριο... με αφρικανική σκόνη αν τρυπήσουν οι μπεκάτσες θα βγάλουν παιτρελαιο 🤣😂🤣

Σεπτέμβριο έριξε κάτι καλα νερα αλλά με τα 30⁰άρια
Το έκανε καρκανο.
Ένα νερό έριξε τον Οκτώβριο... με αφρικανική σκόνη αν τρυπήσουν οι μπεκάτσες θα βγάλουν παιτρελαιο 🤣😂🤣
Κ πάλι Νικόλα από εμάς εδώ στις πρώιμες ήσασταν ελαφρώς καλύτερα..φυσικά ήταν χαλί φέτος αλλά μιας κ λέμε για μεριές....

Λογω του οτι για καποιον λογο ,κλειδωθηκε η οθονη του κινητου και τρεχω στην vodafone και σε καθε τσακαλακο που μπορει να την ξεκλειδωσει ,αν και δεν το βλεπω ,εχω μονο το παλιο nokia με τα κουμπακια ,γιαυτο και η κακη ποιοτητα της φωτογραφιας...
Παμε στα σημερινα...
Το πουλι το βρηκα 20 λεπτα αφοτου κατεβηκα απο το αμαξι...
ηταν μεσα σε κατι κοντοπευκα και σχοινα..
Σηκωθηκε 7-8 μετρα μπροστα απο τα σκυλια αλλα με ενα 10αρι διασπορας Golden Σταματιαδη την πηρα...
για δευτερο ειχα 8αρι diana Τατσης...
Πρεπει να εχει και δευτερο πουλι...
Θα δουμε αυριο....

Σχολαω 4ης σε μισή ώρα ήμουν εκεί που ήθελα.. ψάχνει ο χομπίστας φερμα παω το κυκλωσε σηκωθείκε στο 1μ από μένα μια ντουφεκια απότομη τίποτα ωραία ξεκίνησε λεω...
Ακολουθούν άλλες 3 φερμες σε καμία δεν έφτασα.. βγήκε το πουλί στο δρομο μου πετάχτηκε μια ντουφεκια ξέρω καμια 20μ
Πίσω μου η σκυλα έρχεται και μένει κόκαλο στην θέση της μπεκάτσας την πάω στο πουλί δεν το έπιασε με μια στο στόμα της το πετξα 2 φορές και μετά το έπαιξε και το έφερε..

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back