Μήτσο θα μεταναστευσεις;;Καλές ανηφοριές,στους Περδικάδες.
Θα τα πούμε,σε κάνα τρίμηνο.
Χαχα
Μήτσο θα μεταναστευσεις;;Καλές ανηφοριές,στους Περδικάδες.
Θα τα πούμε,σε κάνα τρίμηνο.
Να ρωτήσω κάτι πάνω σ αυτό ,το οποιο δεν γνωρίζω ειλικρινάΣε μισή ωρα βγήκαν οι γουρουνάδες μέχρι πάνω και χαμηλότερα ακουω φωνες και τουφεκιδια απο παγάνα.
Δυστυχώς οι περισσότερες γουρουνοπαρέες (όχι όλες,μην τσουβαλιάζουμε) κυνηγάνε σε συγκεκριμένες περιοχές και νομίζουν ότι τα μέρη αυτά είναι τσιφλίκι τους.Να ρωτήσω κάτι πάνω σ αυτό ,το οποιο δεν γνωρίζω ειλικρινά
Υπάρχει κάποιος εγγράφως η άγραφος νόμος που λέει οτι ,το κυνήγι γουρουνιού έχει πλεονέκτημα έναντι άλλων θηραμάτων ; Το ρωτώ γιατί διάβασα αυτό του Δημήτρη και μου έχει συμβεί κι εμένα και σε μπεκάτσα αλλα και σε φασσα να μας διώξουν η να μας αγνοήσουν ενώ ήμασταν ώρες πριν στον τόπο.
Άκρη ναι, δεν βγάλαμε ενώ είχαμε κάθε καλή διάθεση ,σίγουρα δεν θα μπουμε στην παγανα τους ,αλλα ας το διαπραγματευτούμε βρε παιδιά ,ας το μιλήσουμε το θέμαΔυστυχώς οι περισσότερες γουρουνοπαρέες (όχι όλες,μην τσουβαλιάζουμε) κυνηγάνε σε συγκεκριμένες περιοχές και νομίζουν ότι τα μέρη αυτά είναι τσιφλίκι τους.
Άκρη με αυτούς δεν βγάζεις και το πιθανότερο είναι να χαλάσεις το κυνήγι σου και την διάθεση σου. Άσε που είναι και θέμα ασφάλειας, μπορεί να κυνηγάς μέσα σε ρεματιά και ξαφνικά να σε κυκλώσουν και να αμολήσουν σκυλιά από το πουθενά.
Δεν μιλάς όμορφα θείο!Αυτό το γαμημένα όπλο που λέγεται beretta
Είχα και δύο πεσίματα σημερα πολύ άσχημα . Στο ένα πήγε να μου γυρίσει το γόνατο το ηδη προβληματικό και στο δεύτερο πατώντας σε πέτρα στο κατέβασμα φεύγει και σκάω κάτω με τη μέση και τη λεκανη πάνω σε άλλη πέτρα.
Η συνέχεια το απόγευμα![]()
Σήμερα ήταν πραγματικά απόλαυση . Εγώ και ο σκύλος σε όλο το βουνό.
Ξεκινήσαμε σε μέρος που πήγαινα πέρυσι και το πρώτο σήκωμα έγινε πριν καλά-καλά φέξει ,αφού πετύχαμε τις πέρδικες ακριβώς από κάτω από κει που πάρκαρα το αυτοκίνητο . Δεν σηκώθηκα ούτε με το σταμάτημα του αυτοκινήτου είτε ούτε με το άνοιγμα της πόρτας με το που βάζω μία πέτρα στη ρόδα και την κλωτσάω ακούω το φρρρρ.
Βούτηξαν αρκετά κάτω και όπως διπλωσαν τις έχασα τελείως, μίας και ακόμη δεν είχε φέξει και καλά .
Το κακό μου με εκείνο το μέρος είναι ότι είναι πάρα πολύ πυκνό με μικρά ανοίγματα ,μεγάλη κλίση και μικρές ρεματιές ανάμεσα πράγμα που κάνει Σε κάποια σημεία δύσκολη την επαφή σου με το σκύλο.
Με το σκύλο η επικοινωνία μας γίνεται σε πολύ καλό επίπεδο , με τη σφυρίχτρα και με τις κινήσεις των χεριών Τρεις σφυρίχτρες έχω και σημερα ο μάλαξ δεν πήρα καμία μαζί και αυτό μου στοίχισε. Δεν μπορούσα να κρατήσω το σκύλο σε σημεία που είχε πάρει τη μυρωδιά αλλά δεν είχα ορατότητα αφου έπρεπε να βγω σε καποιο άλλο σημειο. Αποτέλεσμα να μου κάνει έξι σηκώματα σε μόνα πουλιά τα οποία έφυγαν αντουφέκιστα.
Η ψαλμωδία πήγε κορδόνι.
Το κυνήγι σε τέτοιο μέρος και με αυτά τα σκυλιά δεν είναι εύκολο ,γιατί δεν υπάρχει η φερμα και ο σκύλος να κοκαλώνει και να σε περιμένει. Πράγμα που εγω με ενα σφύριγμα τον κανω να σταματάει και να με περιμενει.Είναι που είναι ο ρυθμός τους γρήγορος και εξοντωτικός για σένα ,αν δεν έχεις και ορατότητα ,το έχεις χάσει το παιχνίδι ,όπως το έχασα και εγώ σήμερα.
Σε κάποιο σημείο πεταξε και ένα λαγό αλλα ίσα που πρόλαβα και είδα τα αυτιά του πίσω από κάτι πέτρες πριν τον κρύψουν οι κέδροι.
Και για να προλάβω ίσως κάποιους, προφανώς και δεν έχω την απαίτηση να βγαίνω στο βουνό με ένα springer και να γυρνάω πίσω με πέρδικες Aπλά το ζω το ευχαριστιέμαι όπως παλιά και από κει και πέρα ότι προκύψει
Είχα και δύο πεσίματα σημερα πολύ άσχημα . Στο ένα πήγε να μου γυρίσει το γόνατο το ηδη προβληματικό και στο δεύτερο πατώντας σε πέτρα στο κατέβασμα φεύγει και σκάω κάτω με τη μέση και τη λεκανη πάνω σε άλλη πέτρα.
μια περδικα ορεστει
Α δουλεψαν αψογα……
Υποκλίνομαι στο γεγονός οτι θα πας και το απόγευμα μετά απο τα δυο πεσίματα και παρότι πρέπει να σου βγήκε και η γλώσσα ανάποδα προσπαθώντας να ανταποκριθείς για να ανταμείψεις την εξαιρετική εργασία και προσπάθεια του σκύλου σου...Σήμερα ήταν πραγματικά απόλαυση . Εγώ και ο σκύλος σε όλο το βουνό.
Ξεκινήσαμε σε μέρος που πήγαινα πέρυσι και το πρώτο σήκωμα έγινε πριν καλά-καλά φέξει ,αφού πετύχαμε τις πέρδικες ακριβώς από κάτω από κει που πάρκαρα το αυτοκίνητο . Δεν σηκώθηκα ούτε με το σταμάτημα του αυτοκινήτου είτε ούτε με το άνοιγμα της πόρτας με το που βάζω μία πέτρα στη ρόδα και την κλωτσάω ακούω το φρρρρ.
Βούτηξαν αρκετά κάτω και όπως διπλωσαν τις έχασα τελείως, μίας και ακόμη δεν είχε φέξει και καλά .
Το κακό μου με εκείνο το μέρος είναι ότι είναι πάρα πολύ πυκνό με μικρά ανοίγματα ,μεγάλη κλίση και μικρές ρεματιές ανάμεσα πράγμα που κάνει Σε κάποια σημεία δύσκολη την επαφή σου με το σκύλο.
Με το σκύλο η επικοινωνία μας γίνεται σε πολύ καλό επίπεδο , με τη σφυρίχτρα και με τις κινήσεις των χεριών Τρεις σφυρίχτρες έχω και σημερα ο μάλαξ δεν πήρα καμία μαζί και αυτό μου στοίχισε. Δεν μπορούσα να κρατήσω το σκύλο σε σημεία που είχε πάρει τη μυρωδιά αλλά δεν είχα ορατότητα αφου έπρεπε να βγω σε καποιο άλλο σημειο. Αποτέλεσμα να μου κάνει έξι σηκώματα σε μόνα πουλιά τα οποία έφυγαν αντουφέκιστα.
Η ψαλμωδία πήγε κορδόνι.
Το κυνήγι σε τέτοιο μέρος και με αυτά τα σκυλιά δεν είναι εύκολο ,γιατί δεν υπάρχει η φερμα και ο σκύλος να κοκαλώνει και να σε περιμένει. Πράγμα που εγω με ενα σφύριγμα τον κανω να σταματάει και να με περιμενει.Είναι που είναι ο ρυθμός τους γρήγορος και εξοντωτικός για σένα ,αν δεν έχεις και ορατότητα ,το έχεις χάσει το παιχνίδι ,όπως το έχασα και εγώ σήμερα.
Σε κάποιο σημείο πεταξε και ένα λαγό αλλα ίσα που πρόλαβα και είδα τα αυτιά του πίσω από κάτι πέτρες πριν τον κρύψουν οι κέδροι.
Και για να προλάβω ίσως κάποιους, προφανώς και δεν έχω την απαίτηση να βγαίνω στο βουνό με ένα springer και να γυρνάω πίσω με πέρδικες Aπλά το ζω το ευχαριστιέμαι όπως παλιά και από κει και πέρα ότι προκύψει
Καλα μην φανταστείς οι κολανιδες κλανοντα πηγεναν 70 100μ εμενα και 40 50 του φίλου.Α δουλεψαν αψογα……
Να σου δωσω μια φαπα να στην κανω την κεφαλα φραπα
Μπραβο φιλε μου
Και στα ταιρια τους![]()