Να (ξανά)πω την γνώμη μου σαν αριστεροχειρας:Όχι μονο είναι ορθότερο άλλα είναι και απαραιτητο.
Το να πάρει καποιος (από άγνοια) ,Η να βρει ένας αριστερόχειρας μία καραμπινα δεξια από τον πατέρα του η τον πάππου του και να κυνηγήσει μην έχοντας δυνατότητα να πάρει άλλο όπλο το σέβομαι κ το δεχομαι.
Άλλα να ειναι κσποιος αριστερόχειρας κ να αγοράζει συνέχεια δεξιές καραμπίνες ποτέ μα ποτέ μου δεν το κατάλαβα.
Δεν θα σταθώ ούτε σε αριστερά κοντακια ούτε σε κλισεις(αν κ θα έπρεπε γιατί έχει πολυ μεγαλη σημασία κ αυτό),Θα σταθώ περισσοτερο στο θέμα της ασφαλειας.Αυτο από μονο του έπρεπε να μας κάνει να επιλέγουμε το κατάλληλο όπλο.
Από το 2000 που κυνηγώ με δεξιά καραμπινα έχω βαρεθεί μέρες με αέρα να τριβω τα μάτια μου απο την καμμένη μπαρουτι..Εκτός απο την φλόγα που περνάει καμιά φορά μπροστά από το δεξί μου ματι.
Μιας που έτυχε να έχετε στην κατοχή σας δεξιά όπλα .. εγώ θα έλεγα να βάλατε απαραίτητα στην ζωή σας γυαλιά προστασίας διάφανα .. έστω και 3M εργατικά με κόστος 5-6€Το έζησα μια φορά ,άνοιξε το κλείστρο και βγήκε φλόγα απο την θαλάμη. Μπορεί να μην ήταν ουσιαστικά επικίνδυνο αρκούσε πάντως για να σε τρομάξει και να σου χαλάσει την διάθεση και την συγκέντρωση.
Είναι μία καλή συνήθεια που γρήγορα θα εξοικειωθείτε και μόνο καλό μπορεί να κάνει ..