Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα και απο εδω σε ολα τα παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Απειχα σημερα απο την εργασια και ετσι βρηκα την ευκαιρια
και επισκεφθηκα το α/τ της περιοχης μου, ζητησα την αδεια αγορας και μου επιβεβαιωσαν τα ανωτερω γραφομενα απο τον Μακη. Ηταν βεβαια
ολα γνωστα αλλα παντα ψαχνω τα της τελευταιας στιγμης γιατι ποτε δεν ξερεις. Να ενημερωσω οτι η ιατρικη βεβαιωση εχει ισχυ πλεον ΜΟΝΟΝ
ΓΙΑ 1 ΕΤΟΣ, ειναι μια νεα εξελιξη.
Και παλι σας ευχαριστω, το νεο μου ολπο θα ειναι ενα SKB 705, ατουφεκιστο, γνησιο καρτερισιο κυνηγετικο οπλο.
Καλοντούφεκο Σταύρο, να το χαρείς με υγεία!

Καλοτουφεκο Σταυρο κ να εισαι καλα να το χαρεις φιλε... Ωραιο οπλο!!! ;)

, Γιωργο να το παρεις σε καποιο σου κυνηγι να μας πεις την αποψη σου, το συγκεκριμενο ειναι
καθαρα κυνηγετικο,
.xm. Μαλισταααααααα.... .xm.Να το παρει ο "ειδικος", ο "ριχταρης" να μας πει τη γνωμη του... .yelling..sarcastic.

Τι μ@λ@κες εισαστε... .sarcastic..sarcastic..sarcastic. Εναν αγωνα στο σκοπευτηριο Hunterslife πρεπει να κανουμε να μην μας μεινε αντερο....RESPECT.

To χω πει εγω τοσο καιρο, αλλα δεν βοηθαει και η γαμ... η αποσταση

Α, και τον Ευριπιδη μεσα ε; Χωρις αυτον δε γινεται αγωνας .sarcastic.
Και 'γω μέσα παιδιά...ακόμα και να μη ρίξω, ο φραπέ στην εξέδρα θα' ναι απόλαυση....sarcastic.

Σας ευχαριστω και παλι ολους, δεν ειναι τοσο το κυνηγι οσο η "παρεα" τους - των οπλων εννοω - και η " συντροφια" τους. Δεν υπαρχει χρονος
για εξοδους, αντιδοτο ειναι και "εσωτερικη" ασπιδα στα σημερινα μας προβληματα. Αγαπω το αντικειμενο, ειμαι του σπιτιου, αποτελουν μια
ευχαριστη διεξοδο για μενα με πολλη χαρα και θαυμασμο για τις κατασκευες αυτες. Να εισαστε ολοι καλα.
.lazy.Σταύρακα τρελιάρη ,μόρτη και Γιαννιώτη, καλορίζικο το νεο απόκτημα.

To χω πει εγω τοσο καιρο, αλλα δεν βοηθαει και η γαμ... η αποσταση

Α, και τον Ευριπιδη μεσα ε; Χωρις αυτον δε γινεται αγωνας .sarcastic.
Οοοχι φίλε.εγώ δεν θα ρίξω.θα κάτσω θεωρείο και θα μου δώσεις να φοράω το μπλουζάκι με τους γέρους του μαπετ σόου.το πιασες το υπονοούμενο έτσι?
.fool..fool.

Σταύρο, πες του ότι θα το δώσεις και σε εκείνον γιατί δεν τα αντέχει αυτά.....sarcastic.
Γιωργο, περα απο την πλακα, θα ηθελα παρα πολυ, θα ηταν παρα πολυ χρησιμο σε ολους μας, ενα τεστ μεταξυ του brow725 και του skb705.
Και σιγουρα ο Αρις μπορει να το κανει και να μας δωσει μια πληρη εικονα και για τα δυο αυτα οπλα.
Υ.Γ. Ειναι και νεο παιδι Γιωργο, μην το ξεχνας αυτο!!!

Έχω μια σκέψη και θέλω βοήθεια. Λόγο αριστερής επώμισης σκέφτηκα μήπως είναι ορθότερο να αντικαταστήσω την Browning Fusion evolve , απο την οποία είμαι ευχαριστημένος ως χρήστης , με κάποιο μοντέλο κατασκευασμένο εξ αρχής για αριστερόχειρα και για να μην τα πολυλογώ με την Benelli M2 comfort , υπάρχει κανείς αριστερόχειρας με αυτό το μοντέλο στην κατοχή του;

Να (ξανά)πω την γνώμη μου σαν αριστεροχειρας:Όχι μονο είναι ορθότερο άλλα είναι και απαραιτητο.
Το να πάρει καποιος (από άγνοια) ,Η να βρει ένας αριστερόχειρας μία καραμπινα δεξια από τον πατέρα του η τον πάππου του και να κυνηγήσει μην έχοντας δυνατότητα να πάρει άλλο όπλο το σέβομαι κ το δεχομαι.
Άλλα να ειναι κσποιος αριστερόχειρας κ να αγοράζει συνέχεια δεξιές καραμπίνες ποτέ μα ποτέ μου δεν το κατάλαβα.
Δεν θα σταθώ ούτε σε αριστερά κοντακια ούτε σε κλισεις(αν κ θα έπρεπε γιατί έχει πολυ μεγαλη σημασία κ αυτό),Θα σταθώ περισσοτερο στο θέμα της ασφαλειας.Αυτο από μονο του έπρεπε να μας κάνει να επιλέγουμε το κατάλληλο όπλο.
Από το 2000 που κυνηγώ με δεξιά καραμπινα έχω βαρεθεί μέρες με αέρα να τριβω τα μάτια μου απο την καμμένη μπαρουτι..Εκτός απο την φλόγα που περνάει καμιά φορά μπροστά από το δεξί μου ματι.

Εκτός απο την φλόγα που περνάει καμιά φορά μπροστά από το δεξί μου ματι.
Το έζησα μια φορά ,άνοιξε το κλείστρο και βγήκε φλόγα απο την θαλάμη. Μπορεί να μην ήταν ουσιαστικά επικίνδυνο αρκούσε πάντως για να σε τρομάξει και να σου χαλάσει την διάθεση και την συγκέντρωση.

Εμένα μου φαίνετα αδιανοητο αυτο.Εδω αγοράζουμε οπλα και καλα εξειδικευμένα για τη φασσα, τη μπεκατσα κ.ο.κ, ειναι δυνατόν να αγοράσει καποιος καινουριο οπλο και να παρει δεξι ενω ειναι αριστερόχειρας; Χρυσο όλο να ηταν εγω θα επαιρνα το αριστερο και σκέτο. Εδω με το δεξι επωμιζοντας δεξια και καμια φορα τη βλεπεις τη φλογα απ το κλειστρο και σου ερχονται αερια....

Σας ευχαριστω και παλι ολους, δεν ειναι τοσο το κυνηγι οσο η "παρεα" τους - των οπλων εννοω - και η " συντροφια" τους. Δεν υπαρχει χρονος
για εξοδους, αντιδοτο ειναι και "εσωτερικη" ασπιδα στα σημερινα μας προβληματα. Αγαπω το αντικειμενο, ειμαι του σπιτιου, αποτελουν μια
ευχαριστη διεξοδο για μενα με πολλη χαρα και θαυμασμο για τις κατασκευες αυτες. Να εισαστε ολοι καλα.
Καλοντουφεκο το νέο απόκτημα Σταυρό, να'χεις υγεία και χρόνο να το χαρείς.

Status
Not open for further replies.
Back