Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα πως πληρώνουν.ε αυτό το παράβολο που θέλουνε μέσω e banking πχ εθνικη που έχω ξέρει κανείς και τη κωδικό να σου.ε ευχαριστώ
Επικοινώνησε με τον κυνηγετικό σύλλογο της περιοχής σου. Κάποιοι κάνουν οι ίδιοι τη διαδικασία, άλλοι θέλουν το παράβολο κωδ.0409 των 18€ που είναι για την ανανέωση άδειας και άλλοι το "ενωμένο παράβολο" (κώδ.1677-78-79) που είναι τα τέλη του είδους της άδειας (10€ τοπική, 30€ περιφερειακή, 60€ γενική) + το 18€.

Καλησπέρα πως πληρώνουν.ε αυτό το παράβολο που θέλουνε μέσω e banking πχ εθνικη που έχω ξέρει κανείς και τη κωδικό να σου.ε ευχαριστώ

Καλησπερα ,
Σου εχω βαλει και εναν συνδεσμο για την σελιδα του παραβολου .

Ωπου εχω γραμμες συμπληρωνεις τα στοιχεια σου βαλε και το αφμ σου . Αφου τα συμπληρωσεις πατας τερμα κατω στην σελιδα "Υποβολη αιτηματος και μετα θα πρεπει να το εκτυπωσεις λογικα .

Εκει που σου εχω κυκλωμενο θα βαλεις τον τετραψηφιο κωδικο του παραβολου και καποια θα τα συμπληρωσει αυτοματα τα στοιχεια , οτι μενει αδειο το συμπληρωνεις εσυ ο ιδιος δηλ τα προσωπικα στοιχεια

Τοπικη αδεια κωδικος : 1677

Περιφερειακη αδεια κωδικος : 1678

Γενικη αδεια κωδικος :1679

Ολες οι τραπεζες ειναι διαθεσιμες για το παραβολο

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ

Καλησπερα ,
Σου εχω βαλει και εναν συνδεσμο για την σελιδα του παραβολου .

Ωπου εχω γραμμες συμπληρωνεις τα στοιχεια σου βαλε και το αφμ σου . Αφου τα συμπληρωσεις πατας τερμα κατω στην σελιδα "Υποβολη αιτηματος και μετα θα πρεπει να το εκτυπωσεις λογικα .

Εκει που σου εχω κυκλωμενο θα βαλεις τον τετραψηφιο κωδικο του παραβολου και καποια θα τα συμπληρωσει αυτοματα τα στοιχεια , οτι μενει αδειο το συμπληρωνεις εσυ ο ιδιος δηλ τα προσωπικα στοιχεια

Τοπικη αδεια κωδικος : 1677

Περιφερειακη αδεια κωδικος : 1678

Γενικη αδεια κωδικος :1679

Ολες οι τραπεζες ειναι διαθεσιμες για το παραβολο

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ
Ευχαριστώ πολύ όλους

Ρωτησε τον συλλογο σου. Μπορει να το κανονισουν αυτοι. Αλλιως e paravolo και πληρωμη με e banking.

Τροποποίηση της Ρυθμιστικής από τον υπουργό. Απαγορεύεται ο Εβρος και σοβαροί περιορισμοί στη Ρόδο. https://dasarxeio.com/2023/08/26/128226/
Όλος ο Έβρος? Δεν κατάλαβα, η μόνο πληγείσες περιοχές όπου αυτό εννοείται? Έβαλαν πάλι το χεράκι τούς οι οικολογικές οργανώσεις πάντως.

Όλος ο Έβρος? Δεν κατάλαβα, η μόνο πληγείσες περιοχές όπου αυτό εννοείται? Έβαλαν πάλι το χεράκι τούς οι οικολογικές οργανώσεις πάντως.
Ολόκληρος, ναι....

Στην ίδια απόφαση, που υπεγράφη χθες από τον κ. Σκυλακάκη και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β 5194/25-8-2023), λαμβάνονται ειδικά μέτρα περιορισμού της θηρευτικής δραστηριότητας σε περιοχές της Ρόδου, όπου επιτρέπεται το κυνήγι. Ειδικότερα, τα μέτρα αφορούν:

Στον περιορισμό του χρονικού διαστήματος που επιτρέπεται η θήρα στη Ρόδο, από 15 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023.
Στον περιορισμό της χρονικής περιόδου θήρας του λαγού (Lepus europaeus), από 15 Σεπτεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου 2023.
Στη μείωση των ημερών θήρας του λαγού και της νησιώτικης πέρδικας (Alectoris chukar), σε δύο ημέρες την εβδομάδα (Τετάρτη και Κυριακή).
Στη μείωση της ημερήσιας κάρπωσης της νησιώτικης πέρδικας, σε δύο άτομα ανά ημερήσια έξοδο.
Σημειώνεται πως με πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας είχε προηγηθεί έτερη απόφαση απαγόρευσης κυνηγιού όλων των θηραμάτων σε περιοχές του Δήμου Ρόδου, οι οποίες επλήγησαν από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 18η Ιουλίου του 2023.

Εγω θα το ξαναπω..
Ολα ξεκίνησαν απο μια ανακοίνωση του συλλόγου Διδυμοτείχου..
Το πηραν και το ξεσκισαν ..
Βγηκε η Ακριτα και γαμηθηκε ..

Εγω θα το ξαναπω..
Ολα ξεκίνησαν απο μια ανακοίνωση του συλλόγου Διδυμοτείχου..
Το πηραν και το ξεσκισαν ..
Βγηκε η Ακριτα και γαμηθηκε ..
Βγάλαμε τα ματάκια μας πάλι μόνοι μας δηλαδή, να δω τώρα τι θα πει ο πρόεδρος στα χωριά στα σύνορα πάνω και στο δέλτα.

Το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να μας απασχολεί στον νομό Εβρου αυτή τη στιγμή είναι το κυνήγι. Η βιοποικιλότητα αυτού του νομού είναι απερίγραπτη και ελπίζω να μπορέσει να ανακάμψει από μόνη της γιατί από τους ανθρώπους δεν περιμένω και πολλά.

Εσυ και οποιος αλλος θελει, φορέστε ροζ.. ..τι να πω...
Καλή έναρξη!
Πέρα από την προφύλαξη, νομίζω ότι το πορτοκαλί γιλέκο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σε κυνήγι γουρουνιού, λαγού, μπεκάτσας, ορτυκιού. Κάνω λάθος; Ευχαριστώ.

Το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να μας απασχολεί στον νομό Εβρου αυτή τη στιγμή είναι το κυνήγι. Η βιοποικιλότητα αυτού του νομού είναι απερίγραπτη και ελπίζω να μπορέσει να ανακάμψει από μόνη της γιατί από τους ανθρώπους δεν περιμένω και πολλά.
Συμφωνω απόλυτα...
Αλλα πρέπει επισης να προσέχουμε με τα social τι μαλακιες γραφουμε και ποτε

Γαζωνει η μπομπολακη.βλεπεις είναι κολλητή του Κούλη.αληθεια ο καράφλας που βρίσκεται?κατέβηκε απ' το καραούλι?

Back