Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το κυνηγι εχει μεινει τα τελευταια χρονια να ¨τσουλαει¨ στον αυτοματο πιλοτο.
Αναποφεκτα οτι αφηνεις σε αφηνει και πιστευω οτι τωρα φτασαμε στο σταυροδρομι...
Για το τι πρεπει να γινει στις περιοχες που καηκαν υπαρχει νομος που το προβλεπει.
Αν ισχυσει απαγορευση σε ολοκληρο νομο ειναι η αρχη του τελους!!

Θελει κινητοποιηση ΤΩΡΑ!

Κώστα ,η βιοποικιλότητα θα ανακάμψει!
Από καταβολής κόσμου υπάρχουν οι πυρκαγιές κι η φύση ξαναβρίσκει τον βηματισμό της!
Οι απαγορεύσεις ,ακόμη κι οι αχρειαστες,για διάφορους λόγους, θα είναι ειναι σε έξαρση από δω κι εμπρός...😕
Κοντός ψαλμός...
Γιάννη αυτό που έχω δει στο δάσος της Δαδιας συγκεντρωμένο δεν το έχω δει πουθενά και δεν νομιζω να υπάρχει αντίστοιχο στην χώρα μας. πριν από χρόνια ψάχνοντας την νομοθεσία για μια δουλειά είχα δει την ιδιαίτερη νομοθεσία που διέπει αυτό το δάσος. Ελπιζω μόνο να μην έχει αλλάξει.

Καλησπέρα . Στην Σαμοθράκη γιατί ; Που κολάει ; Δυο ώρες μακριά με το καράβι είναιαπό τα καμένα. Όλα στο πόδι . Όλοι εμείς που δώσαμε τα ωραία μας λεφτά για τοπική τον ήπιαμε; Τα σκυλιά μας τι θα γίνουν . Αλλά αυτά αποφασίζονται όταν δεν ξέρεις που πέφτει ο Έβρος και τις ιδιαιτερότητες του νόμου και δεν στις λέει και κανένας από αυτούς που πρέπει . Με το που θα τελειώσει η φωτιά απαιτείται κινητοποίηση από όλους

Καλησπέρα . Στην Σαμοθράκη γιατί ; Που κολάει ; Δυο ώρες μακριά με το καράβι είναιαπό τα καμένα. Όλα στο πόδι . Όλοι εμείς που δώσαμε τα ωραία μας λεφτά για τοπική τον ήπιαμε; Τα σκυλιά μας τι θα γίνουν . Αλλά αυτά αποφασίζονται όταν δεν ξέρεις που πέφτει ο Έβρος και τις ιδιαιτερότητες του νόμου και δεν στις λέει και κανένας από αυτούς που πρέπει . Με το που θα τελειώσει η φωτιά απαιτείται κινητοποίηση από όλους
Γιατί νομίζεις ότι ξέρουν που πέφτει η Σαμοθράκη ?

Σε αυτό έχουν δίκιο.
Η εφαρμογή είναι αναξιόπιστη και το λέει κιόλλας.
Όποιος θέλει μπορεί να την αγοράσει ανεξάρτητα.
Ο κενταυρος αντλεί στοιχεία από το δασαρχειο και τα αποτυπώνει στην εφαρμογή, τώρα κατά πόσο σωστή είναι η αποτύπωση, μόνο αυτοί γνωρίζουν...παίζει ρόλο φυσικά και η ακρίβεια GPS των τηλ, γιατί και εκεί συνήθως έχουμε αποκλίσεις κάποιων μέτρων

Σε αυτό έχουν δίκιο.
Η εφαρμογή είναι αναξιόπιστη και το λέει κιόλας.
δεν υπάρχει εφαρμογή στον κόσμο που οτιδήποτε πάει στραβά και να οφείλεται σε αυτή να αποδέχεται την καταβολή αποζημιώσεων. όλα γίνονται με ευθύνη του χρήστη, ακόμα και για ακριβότατες εμπορικές εφαρμογές. μάλλον δεν διαβάζεται τα "αποδέχομαι" που πατάτε. :)

Ο κενταυρος αντλεί στοιχεία από το δασαρχειο και τα αποτυπώνει στην εφαρμογή, τώρα κατά πόσο σωστή είναι η αποτύπωση, μόνο αυτοί γνωρίζουν...
Δεν είναι σωστή παρόλο που θα μπορούσε να είναι με τόσα χιλιάρικα που μαζεύουν.
Επίσης αν κάνεις zoom οι περιοχές χάνονται ... το γιατί μόνο αυτοί το ξέρουν ... προφανώς δεν είναι ακριβείς οι χάρτες και δεν τους έβαλαν σε υψηλότερο zoom.
παίζει ρόλο φυσικά και η ακρίβεια GPS των τηλ, γιατί και εκεί συνήθως έχουμε αποκλίσεις κάποιων μέτρων
Δεν έχει σχέση αυτό Λαυρέντη, δεν μιλάμε για 5-10-20m.

δεν υπάρχει εφαρμογή στον κόσμο που οτιδήποτε πάει στραβά και να οφείλεται σε αυτή να αποδέχεται την καταβολή αποζημιώσεων.
Καμία επίσης δεν γράφει στην αρχική σελίδα ότι τα δεδομένα είναι ενδεικτικά.

ακόμα και για ακριβότατες εμπορικές εφαρμογές.
όταν κάτι μπορώ να το κάνω εγώ πολύ καλύτερα, περιμένω κάτι παραπάνω, όχι λιγότερο από μια εφαρμογή που κάθε χρόνο κερδίζει χωρίς να με ρωτήσει κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.
Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβουμε ότι πέφτει ""κλέψιμο"" με την εφαρμογή.
Υπομονή χρειάζεται να την φτιάξουν.

Η παρακάτω φωτό είναι ενδεικτική.

1693127795901.png
μάλλον δεν διαβάζεται τα "αποδέχομαι" που πατάτε. :)
Τα διαβάζουμε μερικές φορές. ;)

Δεν είναι σωστή παρόλο που θα μπορούσε να είναι με τόσα χιλιάρικα που μαζεύουν.
Επίσης αν κάνεις zoom οι περιοχές χάνονται ... το γιατί μόνο αυτοί το ξέρουν ... προφανώς δεν είναι ακριβείς οι χάρτες και δεν τους έβαλαν σε υψηλότερο zoom.

Δεν έχει σχέση αυτό Λαυρέντη, δεν μιλάμε για 5-10-20m.
Ναι αυτό με το zoom είναι μαλακια. Εγώ πάντως σε σημεία που γνωρίζω και τσέκαρα, όχι πολλά, Σούνιο- Καρπενήσι, δεν είχα κάποια απόκλιση, θέλω να πω ήταν σωστοί.
Δεν ξέρω όταν αναφερόμαστε σε λάθος για τι αποκλίσεις μιλάμε, γιατί αν είσαι στα όρια και τα 10μ παίζουν ρολο, αν και συνήθως τα όρια είναι κάποιος δρόμος, κάποιο ρυάκι κτλ
Και μένα τα λεφτά μου φαίνονται πολλά.

Ναι αυτό με το zoom είναι μαλακια. Εγώ πάντως σε σημεία που γνωρίζω και τσέκαρα, όχι πολλά, Σούνιο- Καρπενήσι, δεν είχα κάποια απόκλιση, θέλω να πω ήταν σωστοί.
Δεν ξέρω όταν αναφερόμαστε σε λάθος για τι αποκλίσεις μιλάμε, γιατί αν είσαι στα όρια και τα 10μ παίζουν ρολο, αν και συνήθως τα όρια είναι κάποιος δρόμος, κάποιο ρυάκι κτλ
Και μένα τα λεφτά μου φαίνονται πολλά.
Οι 800.000 που ακούστηκαν δεν ξέρω αν είναι σωστές.
800.000/150.000=5€ ... λογικό ακούγεται.

Κοίτα να δεις για τι μιλάω, ούτε δρόμοι ούτε τίποτα ... μια καμπύλη στο περίπου.
Screenshot_20230827_123151_Kentavros.jpg

Untitled 1.jpg

Ας την έκαναν προαιρετική.

όταν είσαι μονοπώλιο χρεώνεις ότι θέλεις, Ας το έβγαζαν σε δημοπρασία όπως θα έπρεπε και τότε θα βλέπαμε πόσο θα στοίχιζε η ενημέρωση - συντήρηση.
Εάν δεν έχουν αλλάξει οι περιοχές απο το 2019 στον νομό Θεσσαλονικης δοκιμάστε αυτό που έκανα ενα βράδυ που βαριόμουν :)
φυσικά

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Κυνήγι-στο-Νομό-Θεσσαλονίκης.2696/

Κοίτα να δεις για τι μιλάω, ούτε δρόμοι ούτε τίποτα ... μια καμπύλη στο περίπου.
φυσικά και ΔΕΝ είναι λογικό, δέχεστε να πάρω από όλους τους λογαριασμούς των Ελλήνων 0,001 του ευρώ? Δεν θα αλλάξει τίποτα στο υπόλοιπό σας.

όταν είσαι μονοπώλιο χρεώνεις ότι θέλεις, Ας το έβγαζαν σε δημοπρασία όπως θα έπρεπε και τότε θα βλέπαμε πόσο θα στοίχιζε η ενημέρωση - συντήρηση.
Εάν δεν έχουν αλλάξει οι περιοχές απο το 2019 στον νομό Θεσσαλονικης δοκιμάστε αυτό που έκανα ενα βράδυ που βαριόμουν :)
φυσικά

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Κυνήγι-στο-Νομό-Θεσσαλονίκης.2696/
Ωραίο φαίνεται ... το έχω κάνει και εγώ για ένα σημείο όμως
φυσικά και ΔΕΝ είναι λογικό, δέχεστε να πάρω από όλους τους λογαριασμούς των Ελλήνων 0,001 του ευρώ? Δεν θα αλλάξει τίποτα στο υπόλοιπό σας.
Λογικά είναι τα 5€ ανά κόπια.
Φυσικά και δεν είναι λογικό να σου την χρεώνουν χωρίς να την ζητήσεις.

View attachment 77883

View attachment 77884

...είχαμε παλαιότερα τον τριανταφυλλάκο, ωραίοι χάρτες, αλλά ούτε ενημέρωση γινότανε και κουβαλάγαμε τον χάρτη στο βουνό, σε μέρη που δεν γνωρίζαμε καλά. Και στοίχιζε αν θυμάμαι καλα 15 ευρώ, ο χάρτης της κάθε κυν.περιφερειας.
Φυσικά τότε οποιος ήθελε έπαιρνε.
Τώρα δίνει 5 ευρώ ο κάθε κυνηγός και έχει όλη την επικράτεια...φυσικά πολλοί δεν θέλουν χάρτες και είναι λογικό...αλλά αν γίνει έτσι, ο χάρτης δεν θα στοιχίζει 5 ευρώ γι αυτόν που θέλει να τον έχει.

Όντος έχει αρκετές ατέλειες ο χάρτης, αν όμως αναλογιστουμε ότι στον καθένα μας στοιχίζει 5 ευρώ, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, ενας μπούσουλας,που πέρα από τους χάρτες έχει και άλλες πληροφορίες.

View attachment 77883

View attachment 77884

Attachments

• FB_IMG_1693065934061.jpg
    FB_IMG_1693065934061.jpg
    23,3 KB · Προβολές: 31
Με 800 χιλιάρικα κάθε χρόνο Γιάννη δεν θα έκανα άλλη δουλειά ...
Εδώ έχω βάλει ότι μονοπάτι και κωλόδρομο υπάρχει την μισή βοιωτία στους δικούς μου χάρτες.
Μέχρι και τα μαντριά, ανεμογεννήτριες, πυλώνες κτλ έχω βάλει ;)

Σε αυτό έχουν δίκιο.
Η εφαρμογή είναι αναξιόπιστη και το λέει κιόλας.
Μια φορα την αγορασα ποιο πολυ να ενημερωθω για τις ζωνες αφου θα πηγαινα σε αγνωστο μερος
Τελικα δεν μου χρειαστηκε αφου δεν ανεμισε ουτε ακριδα :confused:
Δεν επαιρνα τρια πιτογυρα και δυο παγωμενες στο καρτερι τουλαχιστον τα 15 ευρω θα επιαναν τοπο
Καποτε οι Συλλογοι με την θεωρηση της αδεια μας μοιραζαν και εναν χαρτη
που μας ενημερωνε για τα ορια ζωνων καταφυγιων απαγορευσεων κτλ
και μπορω να πω οτι βγαζαμε ακρη
Τωρα σου λεει φιλαρακο εγω σου δινω την εφαρμογη δωρεαν
αλλα μην την εμπιστευεσαι κιολας εχει αποκλισεις
μπορει πχ να βρεθεις σε κανενα κτημα και να αρπαξεις και τις κλωτσιες σου
απο τον μεγαλοτσιφλικα αλλα οκ εγω σε προειδοποιησα :confused:

Back