Kostas ContraDosi
Moderator
Ρωτησα γιατι σκαλωσα...any way..Ολα τα τουρμπο λιπαινονται με λαδι και αυτα που ειναι ψυχομενα, ψυχονται με ψυκτικο του κινητηρα.
Ρωτησα γιατι σκαλωσα...any way..Ολα τα τουρμπο λιπαινονται με λαδι και αυτα που ειναι ψυχομενα, ψυχονται με ψυκτικο του κινητηρα.
Μανο ο πληθυσμος τους ειναι τεραστιος δεν θα τελειωσουν ποτε Μονο αρωστια θα τα μειωσει δραματικα.βλεπε αγριοκουνελο.Δε ξέρω από γουρούνια και καταλαβαίνω ότι το να ξεκινάνε από τις 20 Αυγούστου μαζί με τα τρυγόνια ίσως να έχουμε άσχημα αποτελέσματα...αυτό που δε μου αρέσει περισσότερο σε αυτή την απόφαση,είναι ότι μας βάζουν εμάς τους κυνηγούς να βγάλουμε το φίδι από τη τρύπα ως λύση για το θέμα των αγριογούρουνων και όταν κάποια στιγμή μειωθεί ο πληθυσμός τους μη μα στείλουν αδιαβαστους και μας τα κλησουν όλα επειδή απλά δε θα μας χρειάζονται άλλο...είναι ξεκάθαρα τακτική του στιλ : τώρα σας χρειάζομαι ,βγαλτους εκεί πέρα τη ρυθμιστική να πάνε στο καλό και όταν τελειώσουν το πρόβλημα,χέστους!!
Εκεί που λέει τρυγονι θα γράψω τσίχλα! Να δείς μετά αμα βαρεσεις τίποτα!!!Έτοιμος κι εγω...με το καλο η πολυπόθητη έναρξη...
Καλή Κυνηγετική σεζόν σε όλους, με υγεία και πάνω απ'όλα ασφάλεια!!
Και μη ξεχνάμε τα πορτοκαλί μας διακριτικά!!
View attachment 77182
Πορτοκαλί στα τρυγόνια?Έτοιμος κι εγω...με το καλο η πολυπόθητη έναρξη...
Καλή Κυνηγετική σεζόν σε όλους, με υγεία και πάνω απ'όλα ασφάλεια!!
Και μη ξεχνάμε τα πορτοκαλί μας διακριτικά!!
View attachment 77182
Με τους γουρουναδες να κυκλοφορούν...δεν είναι κακή ιδέα, ένα γιλεκακι θα το έχω στον σάκο μου καλού κακουΠορτοκαλί στα τρυγόνια?
Καλή εναρξη
Εσυ και οποιος αλλος θελει, φορέστε ροζ.. ..τι να πω...Πορτοκαλί στα τρυγόνια?
Καλή εναρξη
Ωρε και σιταριθρα να γραψεις......κλάφτα...Εκεί που λέει τρυγονι θα γράψω τσίχλα! Να δείς μετά αμα βαρεσεις τίποτα!!!
Εσυ και οποιος αλλος θελει, φορέστε ροζ.. ..τι να πω...
Καλή έναρξη!
https://dasarxeio.com/2023/08/17/127868/
Εδώ είμαστε....ξέχασαν τον κοτσυφα...η τους σκάσανε πολλά μαζί και χάσανε την μπάλα
Ναι θα σταματήσει το κυνήγι...και θα σωθεί ο πλανήτηςΟυτε καν μπαινω στον κοπο τα περισσοτερα να τα διαβασω , θεωρω πως κανεις νοημων ανθρωπος μπορει να συναινέσει στα γραφομενα τους . Οταν ενδιαφερεσαι για την προστασια των πτηνων δεν μπορει να θεωρεις μονο το κυνηγι υπαιτιο για την μειωση του πληθυσμου ορισμενων ειδων .
Θελει να μας πεισει πως τα υδροβια για 10 μερες που θα τα κυνηγησουμε παραπανω θα ειναι προβλημα .
Προβλημα ομως δεν ειναι τα μολυσμενα νερα , τα πλαστικα και γενικα η μολυνση της φυσης που ζευγαρωνουν και τρεφονται αλλα ο κυνηγος .
Απο το να λενε "κοψτε" το ενα κοψτε το αλλο δεν ξερουν να κανουν τιποτα παραπανω . Γιατι δεν αγαπησαν ποτε την φυση , δεν ξερουν τιποτα απολυτως . Μονο που αφιερωσα χρονο για αυτους ε με επιασε μια αηδια . Μια ερευνα του 2008 εχουν και συνεχεια αυτην βαζουν , 2023 εχουμε ρε μπαγλαμαδες ακομα στο 2008 μείνατε ?
Σαν να την βλεπω τις τυπισσες αυτες που τα γραφουν : αξυριστη μασχαλη , πεδιλακι γερμανικο , απλησια και να ξεστομιζουν μαλακιες ακατανοητες .
Δεν υπάρχουν υπαίθριες καλλιέργειες χωρίς κυνήγι,αστους να λένε...Ναι θα σταματήσει το κυνήγι...και θα σωθεί ο πλανήτης
Αυτο ακριβως , δεν φτανει το αι κιου τους να σκεφτουν παραπανω . Εχουν σφηνωμενη τυροπιτα , πραγματικα εξοργΙζομαι απο την πλειοψηφια αυτων των πως να τους χαρακτηρισω δεν ξερω . Ειναι της μοδας πλεων να μην μπορεις να σκεφτεις 2 πραγματα παραπανω . Τιποτα απλησια και αερολογιες , σε αναβουν τα λαμπακια σε κλασματα .Ναι θα σταματήσει το κυνήγι...και θα σωθεί ο πλανήτης
Θα σε παω στο φεστιβαλ της ΚΝΕ στο Τριτση τον Σεπτεμβριο,να γουσταρεις καργα!!!Αυτο ακριβως , δεν φτανει το αι κιου τους να σκεφτουν παραπανω . Εχουν σφηνωμενη τυροπιτα , πραγματικα εξοργΙζομαι απο την πλειοψηφια αυτων των πως να τους χαρακτηρισω δεν ξερω . Ειναι της μοδας πλεων να μην μπορεις να σκεφτεις 2 πραγματα παραπανω . Τιποτα απλησια και αερολογιες , σε αναβουν τα λαμπακια σε κλασματα .
Θα σε παω στο φεστιβαλ της ΚΝΕ στο Τριτση τον Σεπτεμβριο,να γουσταρεις καργα!!!
Μουν@παρελαση,ολη για παρτυ σου!!!
Επιλογες για ολα τα γουστα Κομμουνιστη φιλε μου!!!
View attachment 77232
Να ορίστε μιας και είπα δημοτικάΘα σε παω στο φεστιβαλ της ΚΝΕ στο Τριτση τον Σεπτεμβριο,να γουσταρεις καργα!!!
Μουν@παρελαση,ολη για παρτυ σου!!!
Επιλογες για ολα τα γουστα Κομμουνιστη φιλε μου!!!
View attachment 77232
Ε τι να κάνει ρε φίλε ο άνθρωπος? Να χεστεί?Να ορίστε μιας και είπα δημοτικά
Μιλάμε για τρελλλααα
Ο δήμαρχος Ναυπλίου,είναι;Να ορίστε μιας και είπα δημοτικά
Μιλάμε για τρελλλααα