Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δηλαδή από ότι κατάλαβα θα καθόμαστε στο καρτέρι για τρυγόνια και θα χουμε και καμιά τριχια μαζί να πιάνουμε κανα σκυλο, κανα παλιογουρνο..
Ο Θεός να φυλάει να λές, γιατί αυτός ο συνδυασμός, σκόρπια καρτέρια άλλοι για τρυγόνια άλλοι για γουρούνια δεν είναι ωραίος......

Ούτε κι εμένα, με κάλυψε,η απάντηση.
Στο kynigesia ακόμα το σκέφτονται,να το δημοσιοποιήσουν;

Έχω ετοιμάσει μια επιστολή,για τη μή αντίδραση-κινητοποίηση των Κυνηγετικών Οργανώσεων,στην καταστροφή του περιβάλλοντος από τις ΑΠΕ.
Θέλω να μου πούν ξεκάθαρα,ποιά είναι η θέση τους.

Ο Θεός να φυλάει να λές, γιατί αυτός ο συνδυασμός, σκόρπια καρτέρια άλλοι για τρυγόνια άλλοι για γουρούνια δεν είναι ωραίος......
Στο μεταξυ να δεις εδω θα πεσουν μπουνιες. Στην περιοχη μου στις ζωνες παει μονο μια ομαδα!!! Ολοι οι αλλοι κυνηγανε σε ομορες περιοχες που δεν ειναι μεσα στην ζωνη διαβασης , απλα συνορευουν με αυτη. Θα πεσει πολυ γελιο.

Δε ξέρω από γουρούνια και καταλαβαίνω ότι το να ξεκινάνε από τις 20 Αυγούστου μαζί με τα τρυγόνια ίσως να έχουμε άσχημα αποτελέσματα...αυτό που δε μου αρέσει περισσότερο σε αυτή την απόφαση,είναι ότι μας βάζουν εμάς τους κυνηγούς να βγάλουμε το φίδι από τη τρύπα ως λύση για το θέμα των αγριογούρουνων και όταν κάποια στιγμή μειωθεί ο πληθυσμός τους μη μα στείλουν αδιαβαστους και μας τα κλησουν όλα επειδή απλά δε θα μας χρειάζονται άλλο...είναι ξεκάθαρα τακτική του στιλ : τώρα σας χρειάζομαι ,βγαλτους εκεί πέρα τη ρυθμιστική να πάνε στο καλό και όταν τελειώσουν το πρόβλημα,χέστους!!

Το καλύτερο θεατρικό θα παίξει γύρω από τις συκιές
Άλλος θα καρτερα για γρνια και άλλος για ώριμα σύκα
Εκεί να δεις τα γλέντια hippo 🧐

Δε ξέρω από γουρούνια και καταλαβαίνω ότι το να ξεκινάνε από τις 20 Αυγούστου μαζί με τα τρυγόνια ίσως να έχουμε άσχημα αποτελέσματα...αυτό που δε μου αρέσει περισσότερο σε αυτή την απόφαση,είναι ότι μας βάζουν εμάς τους κυνηγούς να βγάλουμε το φίδι από τη τρύπα ως λύση για το θέμα των αγριογούρουνων και όταν κάποια στιγμή μειωθεί ο πληθυσμός τους μη μα στείλουν αδιαβαστους και μας τα κλησουν όλα επειδή απλά δε θα μας χρειάζονται άλλο...είναι ξεκάθαρα τακτική του στιλ : τώρα σας χρειάζομαι ,βγαλτους εκεί πέρα τη ρυθμιστική να πάνε στο καλό και όταν τελειώσουν το πρόβλημα,χέστους!!
Μάνο στο χερι μας ειναι πως θα το μανατζαρουμε σκοτωνεις τοσα οσα να σε εχουν παντα αναγκη αρκει να το καταλαβουν ολοι οσοι κυνηγουν αυτο το θηραμα και να υπαρχει και η σχετικη οσο σχετικη να πει κανεις ενημερωση απο τους συλλογους.

Σε έναν ιδανικό κόσμο που δεν θα δούμε ποτε...
Προτιμώ να μιλώ ρεαλιστικά...
Παναγιωτη δεν χρειαζεται να βλεπουμε το ποτηρι παντα μισογεματο θεληση να υπαρχει τον ιδανικο κοσμο τον φτιαχνουμε εμεις
και οπως ειπα σχετικη οργανωση και προπαντως ενημερωση να γνωριζει ο καθενας τι πρεπει να κανει μονο ετσι παμε μπροστα
και οχι με ωχ αδερφε και μεμψιμοιρια.

Βγάλαμε και εμείς σήμερα … με υγεια η καινούργια χρόνια σε ολλους …. ( εγώ μαλλον δεν θα παο μια βλάβη στο αυτοκηνιτο με ακηνιτοπιοισε( τρυπησε σε το Σωλινακι του Τούρμπο που περνάει το παραφλου ο μάστορας μου είναι διακοπές!!!προσπαθησα και εκανα ότι μπορούσα μόνος αύριο θα δουμε αν εκανα τίποτα)

Βγάλαμε και εμείς σήμερα … με υγεια η καινούργια χρόνια σε ολλους …. ( εγώ μαλλον δεν θα παο μια βλάβη στο αυτοκηνιτο με ακηνιτοπιοισε( τρυπησε σε το Σωλινακι του Τούρμπο που περνάει το παραφλου ο μάστορας μου είναι διακοπές!!!προσπαθησα και εκανα ότι μπορούσα μόνος αύριο θα δουμε αν εκανα τίποτα)
Δεν ψυχετε με λάδι Ηλία;;;

Παναγιωτη δεν χρειαζεται να βλεπουμε το ποτηρι παντα μισογεματο θεληση να υπαρχει τον ιδανικο κοσμο τον φτιαχνουμε εμεις
και οπως ειπα σχετικη οργανωση και προπαντως ενημερωση να γνωριζει ο καθενας τι πρεπει να κανει μονο ετσι παμε μπροστα
και οχι με ωχ αδερφε και μεμψιμοιρια.
Εννοείται ότι ο κάθε ένας βλέπει το ποτήρι όπως νομίζει...μισογεμάτο, μισοσαδειο, κλπ...
Εγώ το βλέπω ότι είναι πλαστικό και μάλιστα τρύπιο! 😁

Back