Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα σε όλους !

🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘

Όσον αφορά την έναρξη του κυνηγιού στο θήραμα του αγριόχοιρου, ότι ακούγεται είναι απλά σενάρια προς το παρόν για της 20/08/2023.

Δεν έχει γίνει επισημοποιηθεί τίποτα , περιμένουμε επίσημη ενημέρωση από την ΚΣΕ, για να μπορέσουμε να σας ενηρωσουμε τι ακριβώς θα γίνει.

Προς το παρόν , ότι ακούγεται είναι σενάριο !
Επισήμως θα γνωρίζουμε στις επόμενες μέρες ή ώρες.

Από σύλλογο της περιοχής

Μέσα τι λέει ο κοτσυφας πάει μέχρι τέλος;
Μέσα δε λέει τίποτα γιατί δεν υπάρχει ρυθμιστική ρε παιδιά
Καλησπέρα σε όλους !

🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘

Όσον αφορά την έναρξη του κυνηγιού στο θήραμα του αγριόχοιρου, ότι ακούγεται είναι απλά σενάρια προς το παρόν για της 20/08/2023.

Δεν έχει γίνει επισημοποιηθεί τίποτα , περιμένουμε επίσημη ενημέρωση από την ΚΣΕ, για να μπορέσουμε να σας ενηρωσουμε τι ακριβώς θα γίνει.

Προς το παρόν , ότι ακούγεται είναι σενάριο !
Επισήμως θα γνωρίζουμε στις επόμενες μέρες ή ώρες.

Από σύλλογο της περιοχής
Περιμένουμε και εμείς επίσημη ενημέρωση από την ΞΕ, αλλά δε θέλω να πω τι θα πάρουμε επισήμως.....

Ενεργοποίησα την εφαρμογή Κένταυρος που μου έδωσαν μαζί με την άδεια. Έχει ημερολόγιο για το τρυγόνι. Δεν εχουν ενημερωθεί ομως τα θηρευσιμα είδη κλπ, έχει την περυσινη ρυθμιστικη!

Απίστευτο είναι ο κόσμος που πάει και βγάζει άδεια χωρίς ρυθμιστική!!!!
Εγώ τα χω πάρει...εντελώς.

Αλλά δεν κατηγορώ τους συναδέλφους που βγάζουν άδεια διότι καταλαβαίνω ότι είναι άρρωστοι κι αυτοί όπως είμαι κι εγώ.

Κανονικά όμως δεν θα έπρεπε να βγάλει κανείς.

Ποντάρουν πάνω στην αρρώστια μας.
Στην αγάπη μας.
Παιζουνε με τον πόνο μας.

παικτουρα μεγαλη! .yelling.
djole-710x401.jpg

ΑΡΧΗΓΟΣ

Αν διαβάζει, ελπίζω να σας κόψει όλο το Φλεβάρη, το Γενάρη και το Δεκεβρη, την τσίχλα, το παπί , το γουρούνι , το τρυγόνι και την καρακάξα...
Ολοι διαβαζουν και παραδιαβαζουν, γι αυτο και βγηκε σημερα στο ΦΕΚ:cool::cool::cool::cool::cool:

Back