Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δυστυχώς μάγκες εγώ δε θα βγάλω άδεια φέτος. Υποτροπίασε μια βουβωνοκήλη και περιμένω να μου ορίσουν ημερομηνία για χειρουργείο. Στο μεταξύ απαγορεύεται δια ροπάλου να σηκώνω βάρος. Μετά θέλει και αποκατάσταση αρκετό καιρό, οπότε τον πούλο για φέτος. Η γκαντεμιά συνεχίζεται.
Περαστικα και υπομονη!

Καλή επιτυχία (σε λίγο ακολουθώ κιεγω). Δες και ένα αγώνα του εξαδερφου Μάριου Κολλια από την Πάτρα για να ανέβει το ηθικό!
Πέρα από μεγάλος αθληταρας είναι και σπουδαίο παιδί πάνω από όλα ο Μάριος. Πες του χαιρετισμούς από τον φίλο του τον Κώστα από το Κιάτο :)

Δυστυχώς μάγκες εγώ δε θα βγάλω άδεια φέτος. Υποτροπίασε μια βουβωνοκήλη και περιμένω να μου ορίσουν ημερομηνία για χειρουργείο. Στο μεταξύ απαγορεύεται δια ροπάλου να σηκώνω βάρος. Μετά θέλει και αποκατάσταση αρκετό καιρό, οπότε τον πούλο για φέτος. Η γκαντεμιά συνεχίζεται.
Περαστικά παλικάρι, με το καλό κ γρήγορη ανάρρωση... Να σκέφτεσαι τα καλύτερα που θα έρθουν μετά...

ΡωσηΔυστυχώς μάγκες εγώ δε θα βγάλω άδεια φέτος. Υποτροπίασε μια βουβωνοκήλη και περιμένω να μου ορίσουν ημερομηνία για χειρουργείο. Στο μεταξύ απαγορεύεται δια ροπάλου να σηκώνω βάρος. Μετά θέλει και αποκατάσταση αρκετό καιρό, οπότε τον πούλο για φέτος. Η γκαντεμιά συνεχίζεται.
Περαστικά σου φίλε, γρήγορη αννάρρωση σου ευύχομαι.

Ναι κάνω το κορόιδο αλλά επιδεινωθηκε εφέτος. Αν την βγάλω καθαρή μέχρι τον Φεβρουάριο θα είμαι τυχερός. Θα δω σύντομα ένα χειρουργό να δω τι θα μου πει κι αυτός.
Κι εγώ το κορόιδο έκανα, αλλά την προηγούμενη βδομάδα γαμηθηκε και τώρα ενοχλεί αρκετά. Όσο το αφήνεις χειροτερεύει. Ότι σου πει ο ντοκτορας κάντο.

Σου εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά!.

Περαστικά εύχομαι

Ναι κάνω το κορόιδο αλλά επιδεινωθηκε εφέτος. Αν την βγάλω καθαρή μέχρι τον Φεβρουάριο θα είμαι τυχερός. Θα δω σύντομα ένα χειρουργό να δω τι θα μου πει κι αυτός.
Κι εγώ το κορόιδο έκανα, αλλά την προηγούμενη βδομάδα γαμηθηκε και τώρα ενοχλεί αρκετά. Όσο το αφήνεις χειροτερεύει. Ότι σου πει ο ντοκτορας κάντο.
Ότι πεί η επιστήμη.
Και πάντα μια δεύτερη γνώμη δεν βλάπτει.

Περαστικά και με το καλό σιδερένιος

Back