Το μυστικόΚάποιο λάθος έχεις κάνει
Δεν τον βρίσκω πουθενά![]()
Και άμα κάνουμε μπάμ φέτος να μου γράψετε.......
View attachment 76758
Σειρα μην μασας ολα καλα θα πανε.Μιλησα με τον αναισθησιολογο ειναι κολλητος θα ειμαι βοηθος του. Εγω θα σε ναρκωσωΔυστυχώς μάγκες εγώ δε θα βγάλω άδεια φέτος. Υποτροπίασε μια βουβωνοκήλη και περιμένω να μου ορίσουν ημερομηνία για χειρουργείο. Στο μεταξύ απαγορεύεται δια ροπάλου να σηκώνω βάρος. Μετά θέλει και αποκατάσταση αρκετό καιρό, οπότε τον πούλο για φέτος. Η γκαντεμιά συνεχίζεται.
Βάλτου και διπλή δόση ballistol.Σειρα μην μασσς ολα καλα θα πανε.Μιλησα με τον αναισθησιολογο ειναι κολλητος θα ειμαι βοηθος του. Εγω θα σε ναρκωσω
https://media.adeo.com/media/711322/format/jpg?width=482&canvas=482,482
Βιομηχανία όχι παίζουμεΚάποιο λάθος έχεις κάνει
Δεν τον βρίσκω πουθενά![]()
Και άμα κάνουμε μπάμ φέτος να μου γράψετε.......
View attachment 76758
Με βεργίνες??Σειρα μην μασσς ολα καλα θα πανε.Μιλησα με τον αναισθησιολογο ειναι κολλητος θα ειμαι βοηθος του. Εγω θα σε ναρκωσω
https://media.adeo.com/media/711322/format/jpg?width=482&canvas=482,482
Οτι τραβεια η ψυχη σου Στο ξυπνα απο την ναρκωση τι θελεις τζουρα απο G96 η balistol?Με βεργίνες??
Με ματσολιες.Με βεργίνες??
Hoppe's το αγαπημενο μουΟτι τραβεια η ψυχη σου Στο ξυπνα απο την ναρκωση τι θελεις τζουρα απο G96 η balistol?
Εκλεισε ,και για να.δεις τι.ατομο ειμαι αντισυψια με hoppes θα σου κανωHoppe's το αγαπημενο μου
Τώρα..., κάτι γίνεται
Περαστικά Κωσταντη και ταχεία ανάρρωση σου εύχομαιΔυστυχώς μάγκες εγώ δε θα βγάλω άδεια φέτος. Υποτροπίασε μια βουβωνοκήλη και περιμένω να μου ορίσουν ημερομηνία για χειρουργείο. Στο μεταξύ απαγορεύεται δια ροπάλου να σηκώνω βάρος. Μετά θέλει και αποκατάσταση αρκετό καιρό, οπότε τον πούλο για φέτος. Η γκαντεμιά συνεχίζεται.
Περαστικά και υπομονηΔυστυχώς μάγκες εγώ δε θα βγάλω άδεια φέτος. Υποτροπίασε μια βουβωνοκήλη και περιμένω να μου ορίσουν ημερομηνία για χειρουργείο. Στο μεταξύ απαγορεύεται δια ροπάλου να σηκώνω βάρος. Μετά θέλει και αποκατάσταση αρκετό καιρό, οπότε τον πούλο για φέτος. Η γκαντεμιά συνεχίζεται.
Καλή επιτυχία (σε λίγο ακολουθώ κιεγω). Δες και ένα αγώνα του εξαδερφου Μάριου Κολλια από την Πάτρα για να ανέβει το ηθικό!Δυστυχώς μάγκες εγώ δε θα βγάλω άδεια φέτος. Υποτροπίασε μια βουβωνοκήλη και περιμένω να μου ορίσουν ημερομηνία για χειρουργείο. Στο μεταξύ απαγορεύεται δια ροπάλου να σηκώνω βάρος. Μετά θέλει και αποκατάσταση αρκετό καιρό, οπότε τον πούλο για φέτος. Η γκαντεμιά συνεχίζεται.
Σηκωστηκαν πολλα πουλια ταυτοχρονα πρεπει να χει περασμαΤώρα..., κάτι γίνεται
Περαστικά Κώστα.Δυστυχώς μάγκες εγώ δε θα βγάλω άδεια φέτος. Υποτροπίασε μια βουβωνοκήλη και περιμένω να μου ορίσουν ημερομηνία για χειρουργείο. Στο μεταξύ απαγορεύεται δια ροπάλου να σηκώνω βάρος. Μετά θέλει και αποκατάσταση αρκετό καιρό, οπότε τον πούλο για φέτος. Η γκαντεμιά συνεχίζεται.