Το ίδιο είπαν και σε μένα, όμως άλλος σύλλογος που ανηκει στο ίδιο δασαρχειο, θεωρούσε κανονικά άδειεςΩΩ
Περίεργο. Διεύθυνση Δασών Αθηνών γράφει και σημερινή ημερομηνία έχει.
Σήμερα που πήρα τηλέφωνο το σύλλογό μου μου είπαν ότι σήμερα το δασαρχείο στην Αθήνα δεν υπογράφει, να ξαναπάρω από Τετάρτη.![]()
Θα πρέπει να βρω έναν ''καθηγητή''Να μαθεις!!! Τι αλλο???
Γιατρέ αντικειμενικά μιλώντας, το σχόλιο είναι πολύ εύστοχο δυστυχώς...
Εγώ λέω εάν δεν έχει υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή το Σάββατο να πιάσουμε καρτερια....δεν αλλάζει κάτι!Εγώ προσωπικά θα βγω και ας θεωρήθώ και Ρωχάμης, όχι απλά παράνομος. Όπως μου φέρονται θα φέρομαι. Την εγκύκλιο προς τα δασαρχεία και τους συλλόγους γιατί την βγάλανε;
Κι αυτό πολύ καλή ιδέα.Εγώ λέω εάν δεν έχει υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή το Σάββατο να πιάσουμε καρτερια....δεν αλλάζει κάτι!
Μα οι πιο πολλοι απο το Σαββατο θα πιασουν Αλλα αντι για τουφεκι δουλευουν ψησταρια.....Εγώ λέω εάν δεν έχει υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή το Σάββατο να πιάσουμε καρτερια....δεν αλλάζει κάτι!
Μέχρι και ο Γαβαλας δεν άντεξε που δεν έχει βγεί η ρυθμιστική και βγήκε απο τα ρούχα τουView attachment 76904![]()
![]()
ΣωστοςςςςςςΜε το ηλεκτρονικο παραβολο κ το απαραιτητο(?) ΑΦΜ, θα μπορουν οι φιλοι μας Ιταλοι να βγαλουν αδεια?
Αν οχι, χαλαλι η καθυστερηση για εμενα!
Αυτούς του βλέπουν σαν εισερχόμενο συναλαγμα....σιγά μην τους ζητήσουν...Με το ηλεκτρονικο παραβολο κ το απαραιτητο(?) ΑΦΜ, θα μπορουν οι φιλοι μας Ιταλοι να βγαλουν αδεια?
Αν οχι, χαλαλι η καθυστερηση για εμενα!
Αρχισυνταξία @Alex37 + @dim63Θέλω να κάνω μια ερώτηση...όποιος γνωρίζει από την διαχείριση η όποιο άλλο μέλος ας απαντήσει...
Σαν φόρουμ η μία παρέα ανθρώπων που ασχολείται με το κυνήγι...δεν μπορεί να στείλει ένα κείμενο διαμαρτυρίας η μια ερώτηση..προς την ΚΣΕ...για αυτά που συμβαίνουν εφέτος...
Υπογράφοντας οποίος θέλει αυτό...το κείμενο
Μπορεί.Θέλω να κάνω μια ερώτηση...όποιος γνωρίζει από την διαχείριση η όποιο άλλο μέλος ας απαντήσει...
Σαν φόρουμ η μία παρέα ανθρώπων που ασχολείται με το κυνήγι...δεν μπορεί να στείλει ένα κείμενο διαμαρτυρίας η μια ερώτηση..προς την ΚΣΕ...για αυτά που συμβαίνουν εφέτος...
Υπογράφοντας οποίος θέλει αυτό...το κείμενο
Ρε συ εγώ μιλάω σοβαρά.... διαμαρτυρίαΑρχισυνταξία @Alex37 + @dim63
Ορθογραφικός/συντακτικός έλεγχος @sakis pointer
Και υπογράφω εν λευκώ με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ από κάτω