Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ΩΩ

Περίεργο. Διεύθυνση Δασών Αθηνών γράφει και σημερινή ημερομηνία έχει.
Σήμερα που πήρα τηλέφωνο το σύλλογό μου μου είπαν ότι σήμερα το δασαρχείο στην Αθήνα δεν υπογράφει, να ξαναπάρω από Τετάρτη. 🧐
Το ίδιο είπαν και σε μένα, όμως άλλος σύλλογος που ανηκει στο ίδιο δασαρχειο, θεωρούσε κανονικά άδειες

Εγώ προσωπικά θα βγω και ας θεωρήθώ και Ρωχάμης, όχι απλά παράνομος. Όπως μου φέρονται θα φέρομαι. Την εγκύκλιο προς τα δασαρχεία και τους συλλόγους γιατί την βγάλανε;
Εγώ λέω εάν δεν έχει υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή το Σάββατο να πιάσουμε καρτερια....δεν αλλάζει κάτι!

Με το ηλεκτρονικο παραβολο κ το απαραιτητο(?) ΑΦΜ, θα μπορουν οι φιλοι μας Ιταλοι να βγαλουν αδεια?
Αν οχι, χαλαλι η καθυστερηση για εμενα!
Αυτούς του βλέπουν σαν εισερχόμενο συναλαγμα....σιγά μην τους ζητήσουν...

Θέλω να κάνω μια ερώτηση...όποιος γνωρίζει από την διαχείριση η όποιο άλλο μέλος ας απαντήσει...
Σαν φόρουμ η μία παρέα ανθρώπων που ασχολείται με το κυνήγι...δεν μπορεί να στείλει ένα κείμενο διαμαρτυρίας η μια ερώτηση..προς την ΚΣΕ...για αυτά που συμβαίνουν εφέτος...

Υπογράφοντας οποίος θέλει αυτό...το κείμενο

Θέλω να κάνω μια ερώτηση...όποιος γνωρίζει από την διαχείριση η όποιο άλλο μέλος ας απαντήσει...
Σαν φόρουμ η μία παρέα ανθρώπων που ασχολείται με το κυνήγι...δεν μπορεί να στείλει ένα κείμενο διαμαρτυρίας η μια ερώτηση..προς την ΚΣΕ...για αυτά που συμβαίνουν εφέτος...

Αρχισυνταξία @Alex37 + @dim63
Ορθογραφικός/συντακτικός έλεγχος @sakis pointer
Και υπογράφω εν λευκώ με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ από κάτω

Μπορεί.

Αρχισυνταξία @Alex37 + @dim63
Ορθογραφικός/συντακτικός έλεγχος @sakis pointer
Και υπογράφω εν λευκώ με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ από κάτω
Ρε συ εγώ μιλάω σοβαρά.... διαμαρτυρία
Μπορούμε να κάνουμε 50 100 άτομα...

Back