Τι θα αλλάξει;Δηλαδη αν κοψουν μερες και θηραματα , δεν αλλαζει κατι? Οκ....
Θα στεναχωρηθούμε, θα εκνευριστούμε, διαμαρτυρηθούμε θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε και μετά τι; Δε θα ξανα κυνηγήσεις;
Τι θα αλλάξει;Δηλαδη αν κοψουν μερες και θηραματα , δεν αλλαζει κατι? Οκ....
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκαιο . Εύστοχη η παρατήρηση σου .Καμία σχέση παιδιά, μπερδεύεστε και εσείς και ο κόσμος που διαβάζει .
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ΥΠΟΓΡΑΦΕΊ η ρυθμιστική και όχι πότε θα βγει στο ΦΕΚ.
Το 2006 είχαμε κάνει κανονικά έναρξη, γιατί η ρυθμιστική υπογράφτηκε και απλά καθυστέρησε η έκδοση της σε ΦΕΚ.
Αν ποτέ, έκοβαν την Ορεινή,δεν θα ξανακυνηγούσα.Τι θα αλλάξει;
Θα στεναχωρηθούμε, θα εκνευριστούμε, διαμαρτυρηθούμε θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε και μετά τι; Δε θα ξανα κυνηγήσεις;
Κοίτα φίλε το ευτράπελο. Υπογράφηκε στις 3/8 και στο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε στις 13/9https://dasarxeiofiles.files.wordpress.com/2016/08/96666_4561_2006.pdf
Φυσικά , απλά είπαμε δεν υπήρχε Ίντερνετ .
Και γενικά ξεχνάμε εύκολα
Άσε αδερφέ βρήκαν σωτηρία με τον νέο δασάρχη αυτοί εκείΥπάρχουν πολλοί κυνηγοί που δεν θα επηρεαστούν από αλλαγές για κοτσύφια, υδρόβια κλπ. Οι γουρουνάδες για παράδειγμα. Κάποιοι σύλλογοι έχουν θεωρήσει αρκετές άδειες και τις επιστρέφουν σφραγισμένες στους κυνηγούς.
Γιατί βρήκες τρυγόνια Καο φοβάσαι μην δεν πας ; ΑχαχχαΗ φετινή κοροϊδία με τη ρυθμιστική δεν έχει όρια.
Ένα υπουργείο που μόνο ως μπουρδέλο μπορεί να χαρακτηριστεί,που δεν είναι σε θέση να βγάλει μια υπουργική απόφαση.
Τα τέλη των αδειών όμως στην ώρα τους.Μην χαθούν και τα χρήματα από το ταμείο.
Για την εκπροσώπηση μας ως κυνηγοί από την ΚΣΕ δεν θέλω να πω κάτι. Πραγματικά για γέλια,δεν έχει βγει ένας υπεύθυνος να δώσει μια ενημέρωση ή να μεριμνήσουν ώστε να γίνει μια συνάντηση με το υπουργείο.
Τα έχω δεμένα και δεν ξερω αν πρέπει να τα αμολησωΓιατί βρήκες τρυγόνια Καο φοβάσαι μην δεν πας ; Αχαχχα
Γιάννη μην προσβάλεις τα μπουρδέλα σε παρακαλώ. Σε αυτά υπάρχει τάξη και σειρά.Η φετινή κοροϊδία με τη ρυθμιστική δεν έχει όρια.
Ένα υπουργείο που μόνο ως μπουρδέλο μπορεί να χαρακτηριστεί,που δεν είναι σε θέση να βγάλει μια υπουργική απόφαση.
Τα τέλη των αδειών όμως στην ώρα τους.Μην χαθούν και τα χρήματα από το ταμείο.
Για την εκπροσώπηση μας ως κυνηγοί από την ΚΣΕ δεν θέλω να πω κάτι. Πραγματικά για γέλια,δεν έχει βγει ένας υπεύθυνος να δώσει μια ενημέρωση ή να μεριμνήσουν ώστε να γίνει μια συνάντηση με το υπουργείο.
Έλα ντε, εκεί τουλάχιστον στα παίρνουν αλλά κάνεις και την δουλειά σου χαχαχαχα.Γιάννη μην προσβάλεις τα μπουρδέλα σε παρακαλώ. Σε αυτά υπάρχει τάξη και σειρά.
Και ομόλογα έβγαλε το ελληνικό δημόσιο (όχι κάποιος ιδιώτης) και φάγανε τα λεφτά του κοσμακη.Εγώ προσωπικά θα βγω και ας θεωρήθώ και Ρωχάμης, όχι απλά παράνομος. Όπως μου φέρονται θα φέρομαι. Την εγκύκλιο προς τα δασαρχεία και τους συλλόγους γιατί την βγάλανε;
Χαρτί και ταυτότητα και είσαι οκ.εγώ θα πρότεινα να πάμε με όλοι με τς αποδείξεις για την έναρξη και ο κάθε σύλλογος να στείλει με sms στο κάθε μέλος μια βεβαίωση ότι η άδεια είναι πληρωμένη και ισχύει κανονικά.....μέχρι νεωτέρας.....