Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καμία σχέση παιδιά, μπερδεύεστε και εσείς και ο κόσμος που διαβάζει .
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ΥΠΟΓΡΑΦΕΊ η ρυθμιστική και όχι πότε θα βγει στο ΦΕΚ.
Το 2006 είχαμε κάνει κανονικά έναρξη, γιατί η ρυθμιστική υπογράφτηκε και απλά καθυστέρησε η έκδοση της σε ΦΕΚ.

Καμία σχέση παιδιά, μπερδεύεστε και εσείς και ο κόσμος που διαβάζει .
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ΥΠΟΓΡΑΦΕΊ η ρυθμιστική και όχι πότε θα βγει στο ΦΕΚ.
Το 2006 είχαμε κάνει κανονικά έναρξη, γιατί η ρυθμιστική υπογράφτηκε και απλά καθυστέρησε η έκδοση της σε ΦΕΚ.
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκαιο . Εύστοχη η παρατήρηση σου .

Είχε υπογραφτεί 3.8.2006 αλλά δημοσιεύτηκε 13.9.

Υπάρχουν πολλοί κυνηγοί που δεν θα επηρεαστούν από αλλαγές για κοτσύφια, υδρόβια κλπ. Οι γουρουνάδες για παράδειγμα. Κάποιοι σύλλογοι έχουν θεωρήσει αρκετές άδειες και τις επιστρέφουν σφραγισμένες στους κυνηγούς.

Attachments

• Στιγμιότυπο οθόνης 2023-08-14 173604.jpg
    Στιγμιότυπο οθόνης 2023-08-14 173604.jpg
    108,3 KB · Προβολές: 59
Υπάρχουν πολλοί κυνηγοί που δεν θα επηρεαστούν από αλλαγές για κοτσύφια, υδρόβια κλπ. Οι γουρουνάδες για παράδειγμα. Κάποιοι σύλλογοι έχουν θεωρήσει αρκετές άδειες και τις επιστρέφουν σφραγισμένες στους κυνηγούς.
Άσε αδερφέ βρήκαν σωτηρία με τον νέο δασάρχη αυτοί εκεί 😂😂😂 χαχα

Χθες αργία , αύριο αργία , προχθές παίζαν το πουλάκι τους , μεθαύριο θα ξύνουν τον πισινό τους και την Παρασκευή θα υπογραφεί η ρυθμιστική και ω τι ωραία τι καλά !
Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμόγελα πατέρα ;
Τι μαλάκες ήμασταν που ανησυχούσαμε ;;;;

Τέτοιοι είμαστε ,τέτοια μας αξίζουν και για αυτό μας φέρονται έτσι.

Last edited:
Η φετινή κοροϊδία με τη ρυθμιστική δεν έχει όρια.
Ένα υπουργείο που μόνο ως μπουρδέλο μπορεί να χαρακτηριστεί,που δεν είναι σε θέση να βγάλει μια υπουργική απόφαση.
Τα τέλη των αδειών όμως στην ώρα τους.Μην χαθούν και τα χρήματα από το ταμείο.
Για την εκπροσώπηση μας ως κυνηγοί από την ΚΣΕ δεν θέλω να πω κάτι. Πραγματικά για γέλια,δεν έχει βγει ένας υπεύθυνος να δώσει μια ενημέρωση ή να μεριμνήσουν ώστε να γίνει μια συνάντηση με το υπουργείο.

Ένα υπουργείο που μόνο ως μπουρδέλο μπορεί να χαρακτηριστεί,που δεν είναι σε θέση να βγάλει μια υπουργική απόφαση.
Για την εκπροσώπηση μας ως κυνηγοί από την ΚΣΕ δεν θέλω να πω κάτι. Πραγματικά για γέλια,δεν έχει βγει ένας υπεύθυνος να δώσει μια ενημέρωση ή να μεριμνήσουν ώστε να γίνει μια συνάντηση με το υπουργείο.
Γιατί βρήκες τρυγόνια Καο φοβάσαι μην δεν πας ; Αχαχχα

Γιάννη μην προσβάλεις τα μπουρδέλα σε παρακαλώ. Σε αυτά υπάρχει τάξη και σειρά.

Ελπίζω οι συνάδελφοι που έχουν πάει για ανανέωση άδειας θήρας να έχουν συνειδητοποιήσει ότι χωρίς υπογεγραμμένη τη ρυθμιστική απόφαση θήρας, το κυνήγι δεν ξεκινάει κι αν βγούνε για κυνήγι στις 20 χωρίς ρυθμιστική είναι τόσο παράνομοι, όσο και κάποιος που δεν έχει ανανεώσει την άδεια θήρας του.

Εγώ προσωπικά θα βγω και ας θεωρήθώ και Ρωχάμης, όχι απλά παράνομος. Όπως μου φέρονται θα φέρομαι. Την εγκύκλιο προς τα δασαρχεία και τους συλλόγους γιατί την βγάλανε;
Και ομόλογα έβγαλε το ελληνικό δημόσιο (όχι κάποιος ιδιώτης) και φάγανε τα λεφτά του κοσμακη.
Πρώτη φορά θα είναι;

εγώ θα πρότεινα να πάμε με όλοι με τς αποδείξεις για την έναρξη και ο κάθε σύλλογος να στείλει με sms στο κάθε μέλος μια βεβαίωση ότι η άδεια είναι πληρωμένη και ισχύει κανονικά.....μέχρι νεωτέρας.....
Χαρτί και ταυτότητα και είσαι οκ.

Back