το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλοί θα πάνε για κυνήγι με την απόδειξη πληρωμής της άδειας.....και άντε εκεί να τους ριξεις φταίξιμο.....
Εγώ σίγουρα. Και δε θα είναι η πρώτη φορά.το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλοί θα πάνε για κυνήγι με την απόδειξη πληρωμής της άδειας.....και άντε εκεί να τους ριξεις φταίξιμο.....
Και εγώ το ίδιο, είπαν από τον σύλλογο, ότι είναι δύσκολο τά βιβλιάρια θήρας νά είναι έτοιμα.....το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλοί θα πάνε για κυνήγι με την απόδειξη πληρωμής της άδειας.....και άντε εκεί να τους ριξεις φταίξιμο.....
Εγω θα παω 19/8 στις 19:55 να βγαλω αδεια αν βγει η ρυθμιστικη. Θα ειναι η 24η συνεχομενη εναρξη(????) με αποδειξη μονο!Εγώ σίγουρα. Και δε θα είναι η πρώτη φορά.
Αφου μας θεωρουν κατσαπλιαδες αμορφωτους μας πετανε τυρακια τα τσιρακια. Θυμαμαι στην εκπομπη τους στο ραδιοφωνο τοτε στην καραντινα που μας ειχαν αφησει 7 μερες να με επαρση και ειρωνεια να κατηγορουν τους συναδελφους που εβριζαν Κουλη-Χαρδαλια και να γλυφουν απεριοριστα! Μονο ευχαριστω που δεν ζητουσαν να τους πουμε. Μια εβδομαδα μετα αλλα ελεγαν....Και αλήθεια να είναι ρε φίλε μπροστά σε όλο το μπάχαλο που γίνεται αυτό είχανε να πούνε ;
Το φετινό είναι χειρότερο γιατί έχουν δείξει δείγματα γραφής και την προηγούμενη τετραετία με πολλά θέματα Είναι γνωστά να μην τα αναφέρω.
Με ημερομηνία 7/8/23 και το μαθαίνουμε 6 μέρες μετά ,ούτε το1960 ρε φουστη μου .
H ΚΣΕ ενημέρωσε τις ομοσπονδίες και τους συλλόγους από τις 9/8. Προφανώς κάποιοι σύλλογοι δεν διαβάζουν τα εμαιλ τους (αν φρόντισαν να έχουν).Με ημερομηνία 7/8/23 και το μαθαίνουμε 6 μέρες μετά ,ούτε το1960 ρε φουστη μου .
Εγω σε αυτο το εγγραφο το μονο που βλεπω ειναι να λεει παρτε τους τα λεφτα. Τιποτε αλλο. Αγοραζουμε δηλαδη γουρουνι στο σακι πληρωνοντας χωρις ρυθμιστικη. Η ΚΣΕ φερει τεραστια και αυτουσια την ευθηνη για την φετινη καταντια. Επρεπε να υπαρχει ενημερωση για τους λογους που δεν βγαινει ρυθμιστικη. Για να τσιμπησουν ευρουλακια σπευδουν να αποστειλουν mail ομως.....H ΚΣΕ ενημέρωσε τις ομοσπονδίες και τους συλλόγους από τις 9/8. Προφανώς κάποιοι σύλλογοι δεν διαβάζουν τα εμαιλ τους (αν φρόντισαν να έχουν).
Να παω να πληρωσω δηλαδη? Πωωω μπλεξαμε με insider..... Και πες τι αλλαζει στην ρυθμιστικη!!!!Παιδες,η ρυθμιστικη θα βγει Τεταρτη,ή την χειροτερη την Πεμπτη...
Σημερα δεν γινοταν...
Προηγηθηκε ΣΚ και αυριο ειναι επισημη αργια..."Κολλησαν" και μια αργια δικια τους σημερα για να κανουν 4ημερο...
Μην μου πειτε για λειτουργια του τμηματος Διακοπης των Εργασιως της Βουλης...Λογω εποχης,εχει επελθει χαλαρωσης...
Με ρυθμιστικες θα ασχολουνται τωρα???...
@DimDre
Bro...Believe me,i have knowledge...
![]()
Δηλαδη αν κοψουν μερες και θηραματα , δεν αλλαζει κατι? Οκ....Σταματήστε την καταστροφολογία βρε σεις. Παρόλο που άργησε οι διαδικασίες για την έκδοση άδειας τρέχουν και οποίοι δεν πάνε απλά θα αργήσουν να βγάλουν.
Και αν αφαιρέσουν ή προσθέσουν κότσυφα και αν το γουρούνι αρχίσει τώρα ή μετά τι θα αλλάξει. Αλλαγές συχνά έχουμε στη ρυθμιστική.
Σίγουρα, είχε συμβεί αυτό;View attachment 76832
Το 2006 η ρυθμιστικη βγηκε στις 13.9.06 . Υπαρχει καποιος να θαύματα τι εγινε πως κυνηγησαν?
Τοτε ομως δεν υπηρχε ιντερνετ![]()
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται ,αν και νομίζω ότι πολλοί κυνηγοί δεν βγάζουν τώρα άδεια .εχω μια απορια.Πατε και δινετε τα λεφτα σας χωρις ρυθμιστικη.Αν η νεα ρυθμιστικη κοβει την τσιχλα για ενα μηνα ας πουμε, τι θα λετε μετα?Ειναι δυνατον να δειχνουμε τετοια αδυναμια και πρεμουρα ?Για οργανωστε τη σκεψη.Αυτη η νοοτροπια αφορα και αλλα κοινωνικα επιπεδα.
Το βρήκα.Κάτι παρόμοιο με φέτος.Σίγουρα, είχε συμβεί αυτό;
Σχεδόν όλοι θα έλεγα!το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλοί θα πάνε για κυνήγι με την απόδειξη πληρωμής της άδειας.....και άντε εκεί να τους ριξεις φταίξιμο.....
https://dasarxeiofiles.files.wordpress.com/2016/08/96666_4561_2006.pdfΣίγουρα, είχε συμβεί αυτό;