Με ημερομηνία 7/8/23 και το μαθαίνουμε 6 μέρες μετά ,ούτε το1960 ρε φουστη μου .Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη ολων . Πιασανε τα μπαμπαρδια ενα φμπ και σπαζουν @@@
Με ημερομηνία 7/8/23 και το μαθαίνουμε 6 μέρες μετά ,ούτε το1960 ρε φουστη μου .Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη ολων . Πιασανε τα μπαμπαρδια ενα φμπ και σπαζουν @@@
Με ημερομηνία 7/8/23 και το μαθαίνουμε 6 μέρες μετά ,ούτε το1960 ρε φουστη μου .
Εγώ όπως ανέβασα και φωτό 7/8 πήγα και πλήρωσα την άδεια στις 10/8 με πήραν από τον σύλλογο για να τούς δώσω το ΑΦΜ για να κάνουν αυτοί την διαδικασία , δυστυχώς δεν είναι όλοι οι σύλλογοι δραστήριοι και κάποιους συναδέλφους τους άφησαν στο περίμενε .Ειχε γνωστοποιηθεί κανονικα , μαλιστα και το "δασαρχειο.κομ" το ειχε βγαλει σαν είδηση . Το προβλημα ομως ηταν στην εκδοση του παραβολου πως θα εκδοθει . Για αυτο και δεν μπορουσαν να θεωρησουν . Το προβλημα λυθηκε μαλλον παρασκευη και απο σημερα θα εχει ξεκινησει το σφραγισμα των αδειων
Και αυτο οτι καποιοι ειναι πιο δραστηριοι, αλλα υπαρχει και το αλλο . Ολοι οι συλλογοι θελουν οσες περισσοτερες αδειες μπορουν να βγαλουν .Εγώ όπως ανέβασα και φωτό 7/8 πήγα και πλήρωσα την άδεια στις 10/8 με πήραν από τον σύλλογο για να τούς δώσω το ΑΦΜ για να κάνουν αυτοί την διαδικασία , δυστυχώς δεν είναι όλοι οι σύλλογοι δραστήριοι και κάποιους συναδέλφους τους άφησαν στο περίμενε .
Μόλις πήρα τηλέφωνο στο Δασαρχείο Χαλκίδας.Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη ολων . Πιασανε τα μπαμπαρδια ενα φμπ και σπαζουν @@@
Ακριβως το αντιθετο απο οτι αναφερει ο κυριος στο φμπ . Γενικα δεν ειναι και οτι πιο ωραιο να πληρωνεις για κατι που δεν ξερεις τι θα ειναι .Μόλις πήρα τηλέφωνο στο Δασαρχείο Χαλκίδας.
Τους έχει έρθει "εντέλλεσθε" απ' το Υπουργείο για να ξεκινήσουν τις ανανεώσεις αδειών θήρας, βάσει της απόφασης των τελών πληρωμής και μόνο.
Ρυθμιστική δεν υπάρχει, ξέρουν όμως ότι θα αρχίσει στις 20/8 το κυνήγι κανονικά, δεν ξέρουν αν θα λήξει κανονικά το Φλεβάρη όμως!!!!!!
Μα τι λες τωρα Βασιλη??. Αφου ο Κοσκινας εγραψε οτι θα παει στις 28 ο κοτσυφας.............. Μηπως εννοουσε Γεναρη????.Μόλις πήρα τηλέφωνο στο Δασαρχείο Χαλκίδας.
Τους έχει έρθει "εντέλλεσθε" απ' το Υπουργείο για να ξεκινήσουν τις ανανεώσεις αδειών θήρας, βάσει της απόφασης των τελών πληρωμής και μόνο.
Ρυθμιστική δεν υπάρχει, ξέρουν όμως ότι θα αρχίσει στις 20/8 το κυνήγι κανονικά, δεν ξέρουν αν θα λήξει κανονικά το Φλεβάρη όμως!!!!!!
Εγω περασα απο τον συλλογο πριν λιγο. Ρωτησα και μου ειπαν αν πληρωσω σημερα θα εχω θεωρημενο το βιβλιαρακι την Παρασκευη στο χερι. Ρυθμιστικη βγηκε ρωταω, οχι ακομα μου λενε μαλλον σημερα. Αμα βγει θα ερθω τους ειπα. Εχουν πληρωθει αρκετες απο οτι μου ειπαν.
Έχουν μείνει σε προφορική προφανώς πληροφορία ότι αρχίζει 20/8 το κυνήγι, γιατί αν ήταν γραπτή θα καθόριζε και τη λήξη.Μα τι λες τωρα Βασιλη??. Αφου ο Κοσκινας εγραψε οτι θα παει στις 28 ο κοτσυφας.............. Μηπως εννοουσε Γεναρη????.
Μπακαλιστικη λογική του 1950.Έχουν μείνει σε προφορική προφανώς πληροφορία ότι αρχίζει 20/8 το κυνήγι, γιατί αν ήταν γραπτή θα καθόριζε και τη λήξη.
Της λέω της εξυπηρετικης και φιλικής υπαλλήλου ρυθμιστική δεν υπάρχει πώς ξέρουμε ότι αρχίζει 20?
Όχι μου λέει θα αρχίσει κανονικά στις 20, όπως κάθε χρόνο.
Οπότε της λέω θα λήξει και κανονικά το Φλεβάρη έτσι????
Όχι μου λέει αυτό δεν ξέρω να σας το πω από τώρα. ....!!!!!
Οπότε ο καθένας λοιπόν ας πράξει κατά συνείδηση.....
Βαλε και λίγο Καρβέλα!!!!12 .....και δε χτυπάει το τηλεφωνο
μοιάζει με όνειρο που φεύγει μακρινό...
και έχει γίνει η αγωνία μου βουνό
....,......
Πέρα των άλλων εκμεταλλεύονται και αυτή την περίοδο που ο κόσμος λείπει, οπότε τους δίνεται η ευκαιρία για μεγαλύτερο καψόνι.Πήρα τον 3ο κυνηγετικό σύλλογο και μου είπαν ότι τα δασαρχείο δεν σφραγίζουν.
Να πάρω τηλέφωνο από Τετάρτη.
Τέτοιο καψωνι ούτε στα ΛΟΚ
Εδώ φαίνεται ποιοί σύλλογοι είναι γνωστές και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και ποιοί είναι μόνο για της καρέκλες και τα λεφτά και άσχετοι με το αντικείμενο.Πήρα τον 3ο κυνηγετικό σύλλογο και μου είπαν ότι τα δασαρχείο δεν σφραγίζουν.
Να πάρω τηλέφωνο από Τετάρτη.
Τέτοιο καψωνι ούτε στα ΛΟΚ
Κλειδωμένος από μόνος μου είμαι δεν έχω σκοπό να πάω αλλού μετέχω στις συνελεύσεις , εκλογές , καθαρισμούς,δεν εμφανίζομαι μια φορά το χρόνο μόνο για την άδεια .Και αυτο οτι καποιοι ειναι πιο δραστηριοι, αλλα υπαρχει και το αλλο . Ολοι οι συλλογοι θελουν οσες περισσοτερες αδειες μπορουν να βγαλουν .
Γιατι ετσι βγαινουν τα εξοδα .
Αυτο σημαινει πως πρακτικα σε κλειδωσε στον συλλογο του και δεν μπορεις να πας αλλου να εκδοσεις αδεια . Ετσι και αλλιως κανενας συλλογος δεν ειχε οδηγια πως να κοπει το παραβολο, Πεμπτη -Παρασκευη καταληξανε στο πως και το γιατι . Αυτα τα λιγα γνωριζω .
Παντως η οδηγια για άμεσή εκδοση αδειων δοθηκε στις 7/8
Εγώ διαφωνώ.Εδώ φαίνεται ποιοί σύλλογοι είναι γνωστές και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και ποιοί είναι μόνο για της καρέκλες και τα λεφτά και άσχετοι με το αντικείμενο.