Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Υπάρχουν και ηλικιωμένη στα χωριά που θα πρέπει να πληρώσουν άλλους για να τους το βγάλουν, δεν είναι έτσι και μάλιστα όλα τελευταία στιγμή.
Είναι ικανός να χειρίζεται όπλο και να τουφεκάει, αλλά δεν είναι ικανός να μάθει να βγάζει ένα παράβολο;
Καμία δικαιολογία outlander. Να ζητήσει από κάποιον να του το βγάλει. Και ποιος δε θα τον βοηθούσε. Ο ίδιος ο σύλλογος ευχαρίστως θα τον βοηθούσε στη σπάνια αυτή περίπτωση.
Όλο με τις εξαιρέσεις προσπαθούμε να ανατρέψουμε τον κανόνα γιατί είμαστε γκρινιάρες οι κυνηγοί.

5-7.jpg

Δεν ζητήθηκε ΑΦΜ τώρα που θα το βρει ο σύλλογος και τηλέφωνα των μελών έχει και μπορείς να το δώσεις με την παραλαβή τής άδειας μην πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.
Βρε υπάρχουν τρόποι σίγουρα....εγώ λέω τι μου απάντησε το Αιγάλεω....στην τελική μόλις βγει η ρυθμιστική η το ΦΕΚ ...ρωτάς αν θέλουν κάτι .

Νίκο άσχετα με τα νούμερα αν είναι έτσι, το θέμα είναι ότι οι εκλογές εκεί ψηλά είναι στημένες όμορφα εδώ και 50 χρόνια. Δεν ξεκουνιουνται με τίποτα!
γιατί νομίζεις δεν θέλουν να κλείσει ούτε ένας σύλλογος , κι ας έχουν κάποιοι πολύ λίγα μέλη και άλλοι χιλιάδες .
Γιατί η δύναμη των εκλεκτόρων ( ομοσπονδίες ) που τους ψηφίζουν μετράται με τον αριθμό των συλλόγων , όχι το συνολικό αριθμό των μελών

Είναι δυνατόν να μη μπορούμε να βγάλουμε ένα παράβολο στο ίντερνετ και να πάμε με το παράβολο στον σύλλογο να βγάλουμε την άδειά μας;;;
Και όπλα πως παίρνουμε και πως ανανεώνουμε τις άδειες τόσα χρόνια που ισχύει το ηλεκτρονικό παράβολο;;; Εκεί πως τα παίρνουμε τα παράβολα χωρίς πρόβλημα;;;;

Άντε όλο γκρίνιες σα γιαγιάδες είμαστε.

View attachment 76288elli
Δηλαδή ξέρεις...τι παράβολο χρειάζεται,
γιατί εγώ δεν ξέρω ούτε πόσο θα είναι ούτε αιτιολογία πού θα έχει..πρέπει να βγει η ρυθμιστική και να δούμε τι χρειάζεται...ο Αχαρνών πχ δεν ζήτησε παράβολο...από τον Benelli...

Δηλαδή ξέρεις...τι παράβολο χρειάζεται,
γιατί εγώ δεν ξέρω ούτε πόσο θα είναι ούτε αιτιολογία πού θα έχει..πρέπει να βγει η ρυθμιστική και να δούμε τι χρειάζεται...ο Αχαρνών πχ δεν ζήτησε παράβολο...από τον Benelli...
Θα μας πούνε τον τριψήφιο αριθμό και θα πάμε να το βγάλουμε όταν έρθει η ώρα. 1 λεπτό δουλειά είναι.
Και για τις άδειες των όπλων δεν ήξερα, αλλά ρώτησα στο τμήμα τί ήθελαν να τους φέρω και έγινε αμέσως μέσω του taxisnet.
Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί συνέχεια πνιγόμαστε σε ένα κουτάλι νερό.

Και ποιος δε θα τον βοηθούσε. Ο ίδιος ο σύλλογος ευχαρίστως θα τον βοηθούσε στη σπάνια αυτή περίπτωση.
Σίγουρα και στον σύλλογο μπορεί να βγει...αν χρειαστεί ηλεκτρονικό παράβολο...απλα θα έχει παραπάνω διαδικασία στον υπάλληλο...αλλά δεν θα είναι για όλους θα γιαυτους που δεν μπορούν...

Θα μας πούνε τον τριψήφιο αριθμό και θα πάμε να το βγάλουμε όταν έρθει η ώρα. 1 λεπτό δουλειά είναι.
Και για τις άδειες των όπλων δεν ήξερα, αλλά ρώτησα στο τμήμα τί ήθελαν να τους φέρω και έγινε αμέσως μέσω του taxisnet.
Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί συνέχεια πνιγόμαστε σε ένα κουτάλι νερό.
Δεν πνιγομαστε....απλα όλα αυτά είναι τελευταία στιγμή....και χωρίς ενημέρωση από κανέναν....μπορεί στην τελική να μην χρειαστεί τίποτα...

Θα μας πούνε τον τριψήφιο αριθμό και θα πάμε να το βγάλουμε όταν έρθει η ώρα.
Φαντάσου να πούνε τον τριψηφιο αριθμό...κωδικό παραβόλου....και να πάνε την ίδια στιγμή....50.000 κυνηγοί να τον βγάλουν...στην καρδιά του Αυγούστου...:)
Πάει κόλλησε το taxisnet..

Από την άλλη όμως Στέλιο αυτό προϋποθέτει και επιπρόσθετο έλεγχο.
Ίσως κάποιοι,που δεν θέλω να τους λέω κυνηγούς, βρουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν εκτός ζωνών και άλλα θηράματα πέρα του γουρουνιού.
Δυστυχώς με την πονηριά του νεοέλληνα θα συμβούν σίγουρα και τέτοια... .no.

Είναι δυνατόν να μη μπορούμε να βγάλουμε ένα παράβολο στο ίντερνετ και να πάμε με το παράβολο στον σύλλογο να βγάλουμε την άδειά μας;;;
Και όπλα πως παίρνουμε και πως ανανεώνουμε τις άδειες τόσα χρόνια που ισχύει το ηλεκτρονικό παράβολο;;; Εκεί πως τα παίρνουμε τα παράβολα χωρίς πρόβλημα;;;;

Άντε όλο γκρίνιες σα γιαγιάδες είμαστε.

View attachment 76288
Αμαν βρε Θαλη
Αυτην την βλεπει λαμα απο μαχαιρι και αυτοστομωνεται ρε φιλε!
Ενα πεφτειιιιι πριν ριξεις το δεντρο δεν κανει κακο, μας ηρθε κατακεφαλα .sarcastic.

Αν γινει η πλωρωμη στο e paravolo με κοστος 60ε η γενικη αδεια αρκει και κυνηγω κανονικα ή απαιτειται να γινει μεσω του συλλογου με το κοστος περι των 130ε;
Σίγουρα πρέπει να γίνει μέσω συλλόγου γιατί χρειάζεται και η ασφάλεια...που ατομικά δεν συμφέρει να βγάλεις...

Back