Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Προχθές στην περιοχή που κυνηγάω παω και βρίσκω ένα Κυνηγο με μεγάλη ομάδα γουρονοκυνηγων και αρκετα χρόνια πρόεδρο στο σύλλογο
Τι λέει θα κυνηγήσουμε φέτος κανονικά γιατι έχουμε καθυστέρηση
Όχι μου λέει μάλλον κανονικά θα βγει αυτή την εβδομάδα
Το πρόβλημα είναι ότι θα βάλουνε και το γουρουνι στην έναρξη που δεν πρόκειται να παω μου είπε

πληροφορια για να μην ταλαιπωρειστε αδικα,δομοκος ξυνιαδα,τα λιοσπορα ατελειωτα,και ψημενα,τρυγονια ελαχιστα,απο φιλους που ψαχνουν ηδη...απο φιλο γουρουνα στο ζελι,εχει παρα πολλα ,στις ζωνες,μεσα στα ρεματα,λιγα στα επιτρεπομενα,τα γκαμημενα το νιωθουν?

Να ρωτησω κατι
Πρωτον πως ξέρει καποιος οτι το γουρουνι που βαρεσε δεν ειναι αρρωστο;
Με την πανωλη;
Δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο και με το βράσιμο "εξαφανίζεται"
Και δευτερο
Με αυτες τις θερμοκρασιες και κυνηγι σε χαμηλες σε υψομετρο περιοχες
Δεν θα χαλαει απ τις μυγες το κρεας μεχρι να βγει μα φορτωθει και να γινει κ καθαρισμος του για να μπει καταψυξη;
Εμείς δεν έχουμε τέτοιο θέμα ... με το που πέσει το πρώτο η πιο συχνή λέξη που ακούμε στον ασύρματο είναι το "ποιός έχει το τσίπουρο". 🤣 😁beer

Για το πρώτο... είναι δίκοπο μαχαίρι,ειδικά στις περιοχές που έχουν εμφανιστεί κάποια κρούσματα.....πάντως λένε ότι με τον βρασμό το κρέας είναι κατάλληλο προς βρώση.
Για το δεύτερο.. η διαδικασία γδαρσιμο,τεμαχισμα,κατάψυξη πρέπει να γίνει μέσα σε 3-4 ώρες με αυτές τις θερμοκρασίες.
ΙΗ αφρικανικη πανωλη δεν ειναι ζωοανθρωπονοσος...
Δεν νοσει ο ανθρωπος και το κρεας ειναι καταλληλο προς βρωση.
Γενικα,στην πλειονοτητα των περιπτωσεων,εμφανιζουν πολυ γρηγορα συμπτωματα,οπως αιμοραγιες,μπλε-μωβ ακρα,ασταθεια,βηχα κλπ...
Η νοσος εξελισσεται αρκετα γρηγορα,εχοντας πολυ μεγαλη θνητοτητα...

Μπορει να εχεις απολυτο δικιο !!! Εχω αγνοια απο τετοια θεματα...
Και οπως προειπα ποιο πανω...

''Εαν μου ειπε παπαριες....απλα σας τις μεταφερω...και ζητω συγνωμη...''

Αυτα απο εμενα !!! :)
Νίκο άσχετα με τα νούμερα αν είναι έτσι, το θέμα είναι ότι οι εκλογές εκεί ψηλά είναι στημένες όμορφα εδώ και 50 χρόνια. Δεν ξεκουνιουνται με τίποτα!

Κόστος άδειας +2€ πληρωμή με κάρτα View attachment 76285
Τώρα μίλησα με κυνηγετικό σύλλογο Αιγάλεω...δεν δέχονται πληρωμή για έκδοση άδειας....κάτι με ΑΦΜ που πρέπει να δηλώσουμε δεν ξέρουν τι να κάνουν...όταν τους είπα ότι ο Αχαρνών δέχεται πληρωμή...μου απάντησαν...να δω που θα βρουν αυτούς που πλήρωσαν να δηλώσουν το ΑΦΜ...εσένα σου ζήτησαν ΑΦΜ.. τον έγραψες πουθενά

Πάρτε πάλι τηλέφωνο αύριο.. μπορεί να έχουμε νεότερα...Η τελική απάντηση...

Τώρα μίλησα με κυνηγετικό σύλλογο Αιγάλεω...δεν δέχονται πληρωμή για έκδοση άδειας....κάτι με ΑΦΜ που πρέπει να δηλώσουμε δεν ξέρουν τι να κάνουν...όταν τους είπα ότι ο Αχαρνών δέχεται πληρωμή...μου απάντησαν...να δω που θα βρουν αυτούς που πλήρωσαν να δηλώσουν το ΑΦΜ...εσένα σου ζήτησαν ΑΦΜ.. τον έγραψες πουθενά

Πάρτε πάλι τηλέφωνο αύριο.. μπορεί να έχουμε νεότερα...Η τελική απάντηση...
Δεν ζητήθηκε ΑΦΜ τώρα που θα το βρει ο σύλλογος και τηλέφωνα των μελών έχει και μπορείς να το δώσεις με την παραλαβή τής άδειας μην πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.

Είναι δυνατόν να μη μπορούμε να βγάλουμε ένα παράβολο στο ίντερνετ και να πάμε με το παράβολο στον σύλλογο να βγάλουμε την άδειά μας;;;
Και όπλα πως παίρνουμε και πως ανανεώνουμε τις άδειες τόσα χρόνια που ισχύει το ηλεκτρονικό παράβολο;;; Εκεί πως τα παίρνουμε τα παράβολα χωρίς πρόβλημα;;;;

Άντε όλο γκρίνιες σα γιαγιάδες είμαστε.

ααααα.jpg

Υπάρχουν και ηλικιωμένη στα χωριά που θα πρέπει να πληρώσουν άλλους για να τους το βγάλουν, δεν είναι έτσι και μάλιστα όλα τελευταία στιγμή.
Δεν χρειάζεσαι κωδικούς taxis net, για να εκδόσεις παράβολο? Δε νομίζω ότι εκδίδεται ( ηλεκτρονικά τουλαχιστον) βάση ΑΦΜ

Back