Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους ...
Το θέμα πλεον (μετά τις εκλογές) δεν είναι το Χρήμα αλλά ποιος θα το παρει πρώτος ...Άμεσα και ζεστά..
Μεχρι τωρα όλα τα αποδίδαμε στους ΚΣ μας και εν συνεχεία αυτοι τα απέδιδαν στην ΚΣΕ και με τη σειρά της αυτή στο Κρατος..
Επειδή όλα δεν μπορούν να γίνουν απο τη μια μερα στην αλλη γιατί υπάρχουν αντιδράσεις και φυσικά παραμονές εκλογών δεν κάνεις τέτοιες μ.. τωρα είναι η ωρα να αλλάξουμε λίγο τη ροη του χρήματος..!!!
Με το παραβολο σε πρωτη φαση τα χρηματα αυτα μπαίνουν απευθειας στον Κρατικο κορβανά .. τα υπολοιπα δωστε τα τουλαχιστον για φετος στους ΚΣ σας.. απο του χρονου βλέπουμε και για τα υπολοιπα και τις ηλεκτρονικές αδειες και την ευκολία εκδοσης τους..
Τωρα ποιος χανει και ποιος κερδιζει απ ολο αυτό .... είναι πως το βλεπει ο καθενας..!!!

Λοιπον παλικαρια !!!
Πηγα απο τον κυνηγετικο συλλογο....Ο προεδρος του βγαζει κανονικα αδειες...και ειναι σιγουρος οτι
το κυνηγι ξεκιναει 20/8...σε ολη την επικρατεια...και μαζι το κυνηγι του αγριοχοιρου.
Παμε παρακατω....
Μην ελπιζετε να αλλαξει ο προεδρος της ομοσπονδιας....θα τον τρωμε στην μαπα ...μεχρι να αποφασισει
αυτος να φυγει . ( χλωμο το βλεπω )....Και αυτο το λεω....γιατι σημερα εμαθα απο τον δικο μας προεδρο..
Οτι απο 251 ομοσπονδιες που ψηφιζουν σε ολη την Ελλαδα για εκλεξουν προεδρο...αυτος ο κυριος
χρειαζεται...( καθιστε εαν ειστε ορθιοι ) μονο 12 ψηφους για να εκλεγει... :oops:

Εαν μου ειπε παπαριες....απλα σας τις μεταφερω...και ζητω συγνωμη...
Εαν ειναι ομως οπως τα λεει....τον καραφλα...θα τον τρωμε χρονια στην μαπα !!!😭

Λοιπον παλικαρια !!!
Πηγα απο τον κυνηγετικο συλλογο....Ο προεδρος του βγαζει κανονικα αδειες...και ειναι σιγουρος οτι
το κυνηγι ξεκιναει 20/8...σε ολη την επικρατεια...και μαζι το κυνηγι του αγριοχοιρου.
Παμε παρακατω....
Μην ελπιζετε να αλλαξει ο προεδρος της ομοσπονδιας....θα τον τρωμε στην μαπα ...μεχρι να αποφασισει
αυτος να φυγει . ( χλωμο το βλεπω )....Και αυτο το λεω....γιατι σημερα εμαθα απο τον δικο μας προεδρο..
Οτι απο 251 ομοσπονδιες που ψηφιζουν σε ολη την Ελλαδα για εκλεξουν προεδρο...αυτος ο κυριος
χρειαζεται...( καθιστε εαν ειστε ορθιοι ) μονο 12 ψηφους για να εκλεγει... :oops:

Εαν μου ειπε παπαριες....απλα σας τις μεταφερω...και ζητω συγνωμη...
Εαν ειναι ομως οπως τα λεει....τον καραφλα...θα τον τρωμε χρονια στην μαπα !!!😭
251 Ομοσπονδίες ή συλλόγοι?

Δεν ξέρω, αν ποτέ, κάποιος κυνηγός,έχει διαβάσει τις μελέτες,που μας <<επιτρέπουν>>να κυνηγάμε.
Θα μου πείς,που να τις διαβάσουν.
Αφού δεν τις δημοσιεύουν...
Η συγκεκριμένη μελέτη, είναι η κύρια μελέτη, για την έκδοση της ρυθμιστικής θήρας 2022-2023 και αποτελείται από 724 σελίδες.

https://www.biodiversitygr.org/blog/epidrasi-tis-thiras-stous-plythismous-thireysimon-kai-mi-eidon

ΕΚΕΙ που φτασαμε μικρο το κακο ,τιποτα μονο αυτο μας σωνει λεω εγω τωρα να ειναι καλα τα γουρουνια.
Το θέμα που προκύπτει είναι που θα κυνηγήσουν τώρα οι γουρουναδες; Οι περισσότερες περιοχές που κυνηγάνε συνήθως ανοίγουν Σεπτέμβρη.
Στους κάμπους τώρα μέσα στα καλαμπόκια θα αμολησουν;

ΕΚΕΙ που φτασαμε μικρο το κακο ,τιποτα μονο αυτο μας σωνει λεω εγω τωρα να ειναι καλα τα γουρουνια.

Εγω πιστευω...οτι η σεζον θα ξεκινησει κανονικα 20/8....Τωρα τι θηραματα και το τι θα εχει...σε ποσοτητα
ειναι δυσκολο να προβλεψεις...εννοω τρυγονια -φασσες...
Στην ''αναγκη''....θα κανω λιγη προπονηση στο τρεξιμο....και στο σκαρφαλωμα...και θα παω και γω στο
γουρουνι !!! :D

Το θέμα που προκύπτει είναι που θα κυνηγήσουν τώρα οι γουρουναδες; Οι περισσότερες περιοχές που κυνηγάνε συνήθως ανοίγουν Σεπτέμβρη.
Πολύ επικίνδυνο δεδομένου ότι υπάρχουν και πολλοί εγκληματικά αδιάφοροι... .think.

Εγω πιστευω...οτι η σεζον θα ξεκινησει κανονικα 20/8....Τωρα τι θηραματα και το τι θα εχει...σε ποσοτητα
Στην ''αναγκη''....θα κανω λιγη προπονηση στο τρεξιμο....και στο σκαρφαλωμα...και θα παω και γω στο
Τουλάχιστον αυτό δίνει και ΜΠΟΛΙΚΟ κρέας!:)

Δεν έχει και μαργαρίτες ρε φίλε να μαδάμε κάθε απόγευμα .
Θα υπογραφεί , δεν θα υπογραφεί .
Θα ανοίξει στις 20 ή δεν θα ανοίξει στις 20.
Μεγαλύτερη σημασία ξέρετε τι έχει ; ότι έχουμε χωνέψει αυτό που γίνεται κάθε χρόνο με τη ρυθμιστικη , το έχουμε αποδεχτεί στην ουσία και το θεωρούμε και εν μέρει φυσιολογικό .

Last edited by a moderator:
Να κατσεις σε ενα καρτερι στο δρομο και αν σου βγει βγηκε
Ασε τα τρεξιματα και τα σκαρφαλωματα και ειδικα τωρα με τις ψηλες θερμοκρασιες
Οκ μαστορα
Με εκτιμηση στο λεω
Να μπουν μεσα νεοι να τα στειλουν εξω με τα σκυλια

Ναι....εκεί είναι αυτή την εποχή το γουρούνι.

Το προεδρειο της ΚΣΕ εκλεγεται απο τις 7 Ομοσπονδιες . Ψηφιζουν τα ΔΣ τους αλλα δεν εχουν ολες τα ιδια μελη ΔΣ ή τις ιδιες ψηφους (δεν θυμαμαι), παει αναλογα με το μεγεθος τους, ποσους συλλόγους εχουν απο κατω. Για να ειπε στο Νικο 12 , τοτε οι ψηφοι θα ειναι 23 συνολικα , και για να βγει προεδρος θελει το 50% + 1 =12

Back