Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγώ σειμερα έμαθα το άλλο δεν ξέρω αν υσχυει αλλά θα μάθω είχαν συμβούλιο ο κυνηγετικος σύλλογος Άρτας με την ομοσπονδία Ηπείρου και ο πρόεδρος Άρτας ζήτησε 5 ευρώ αύξηση πάνω ή και 10 ακόμα αλλά δεν συμφώνησε η ομοσπονδία δεν ήθελε και τελικά λένε ότι στην Άρτα θα γινει αύξηση λόγο προεδρου...Και λένε μερικοί δεν θα βγάλουν εδώ Άρτα φέτος αν γίνει κάτι τέτοιο θα πάνε αλλού να την βγάλουν

Το νου σας με τα σαπούνια παιδιά!!
Γλυστρανε και πέφτουν....

Φώτη,πλάκα κάνω!🙂
σιγα μην παρεξηγηθουμε για τα ποδοσφαιρικα.Οταν κατεβαινω Πειραια ξεσηκωνονται ολοι οι φιλοι μου οι γαυροι και γινεται ο μαυρος χαμος.

Μας το κρατάνε έκπληξη. Μεταγραφή αεροδρομίου…
Πάντως ήταν ευγενέστατη η κοπέλα στο τηλέφωνο...μες στην τρελή χαρά...αλλά αν άκουγες τον τόνο τις φωνής τις που είπε...δεν έχουμε ακούσει τίποτα...δεν ξέρουμε....με πολύ παράπονο....
Άλλες χρονιές είχαν βγει τα τέλη και η ρυθμιστική....και απλώς περιμένανε το ΦΕΚ..και σου έλεγαν φέρε την άδεια και μόλις πάει το ΦΕΚ δασαρχειο πάμε για θεώρηση...εφέτος τίποτα μέχρι στιγμής...

Απλά ελπίζω μέχρι τις 9-10 αυγούστου να έχει βγει η ρυθμιστική, γιατι θα επιστρέψω αθηνα απο βόλο όπου θα παραθερίζω ,ώστε να μπορέσω να ανανεώσω.
Και λέω 9 με 10 γιατί θα έρθω αθήνα για το ματς με τους μαρσεγιέζους ,ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω θα σταθούμε αντάξιοι στην φανέλα και την ιστορία του συλλόγου μας.
Εντόπισα κάποια τρυγονάκια στα περιξ του χωριού μου, οπότε και εύχομαι να τα βρω και στην έναρξη, αν και εφόσον θα έχω καταφέρει να ανανεώσω βέβαια, κοντά στις μέρες του ματς με την μαρσέιγ.

😆😆😆

Για μπάσκετ λέω ποδόσφαιρο δεν παρακολουθώ εκεί είναι ολλα στημένα !!!!!
Θελεις 5 μπαλες στην επιθεση και εχεις περιφερεια που παιζει αμυνα με τα ματια. Θα νικας βαζοντας 90 αλλα τρωγωντας 88. Οσο βαζεις μπροστα καλα θα ειναι. Αμα δεν βαζεις να σε δω! Καλα τα ονοματα Ηλια αλλα η ομαδα μετραει. Θυμισου τι καναμε εμεις με Τσιλντρες , Παπαλουκα , Κλειζα , Τεοντοσιτς και 47 εκατομμυρια μπατζετ... Μια τρυπα στο νερο... Ολα στο γηπεδο φιλτατε τον Οκτωβρη αλλα αν εχει μπασιματα ποιος χεζει ΠΑΟ και ΟΣΦΠ????? Αν εχει υπογραφει η ρυθμιστικη εως τοτε βεβαια.....

Αρα βλεποντας τα παραπανω ισχυει οτι μου ειπε ο γνωστος μου χθες. Απολυτο σκοταδι η υποθεση ρυθμιστικη. Ελπιζω να κανει ναζακια η κυβερνηση στον προεδρο και να μην του την κολλησει απο πισω οπως στην καραντινα και εχουμε παλι επαναστατικα διαγγελματα. Νομιζω πως καηκε, δυστυχως , και το Καραουλι.....

Αν είναι η ρυθμιστική να 'χει την ποιότητα του Jack Daniels , ε τότε αξίζει να περιμένουμε !

Πριν λίγο πήρα τηλέφωνο τον κυνηγετικο σύλλογο στο Αιγάλεω να ρωτήσω αν έχουν εικόνα τι γίνεται.....και η απάντηση ήταν ότι δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα και ούτε έχει ακουστεί κάτι.....να επικοινωνήσω ξανά τέλος τις εβδομάδας...

Πάντως ήταν ευγενέστατη η κοπέλα στο τηλέφωνο...μες στην τρελή χαρά...αλλά αν άκουγες τον τόνο τις φωνής τις που είπε...δεν έχουμε ακούσει τίποτα...δεν ξέρουμε....με πολύ παράπονο....
Άλλες χρονιές είχαν βγει τα τέλη και η ρυθμιστική....και απλώς περιμένανε το ΦΕΚ..και σου έλεγαν φέρε την άδεια και μόλις πάει το ΦΕΚ δασαρχειο πάμε για θεώρηση...εφέτος τίποτα μέχρι στιγμής...
το ιδιο ειπε και σε μενα,να παρω τηλ την παρασκευη.....

Back