Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ρε Χάρη ήμουν μέσα με την κοπέλα μου που με έφαγε να δει το ματς και μας πόνεσαν τα ματια μας με την ομάδα σας... Αν είναι έτσι και με τη Μαρσέιγ προβλέπω ιστορικές τραγωδίες...

View attachment 75973
topic.
εσυ εισουνα πουλακι μου????με την μαρσειγ να κατσεις σπιτι!!!

Τι γίνεται ρε γαμωτο κανένας Παναθηναϊκός
Μόνο εγώ είδα το ματς
Σήμερα βρήκατε να γράψτε όλοι
Παρών, γήπεδο με τον μικρό μου γιό, χρόνια τώρα διαρκείας απο ΟΑΚΑ μέχρι λεωφόρο
Περάσαμε ναι, με χτυποκάρδι ναι, αλλά πήρε ένα μάθημα εχθές η ομάδα και θα το δούμε με μασσαλία αυτό. Δεν χαλαρώνουμε ποτέ και δεν υπαρχουν δεδομένα. Πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι με την μαρσειγ, υπάρχει πίστη και dna ;)

Παρών, γήπεδο με τον μικρό μου γιό, χρόνια τώρα διαρκείας απο ΟΑΚΑ μέχρι λεωφόρο
Περάσαμε ναι, με χτυποκάρδι ναι, αλλά πήρε ένα μάθημα εχθές η ομάδα και θα το δούμε με μασσαλία αυτό. Δεν χαλαρώνουμε ποτέ και δεν υπαρχουν δεδομένα. Πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι με την μαρσειγ, υπάρχει πίστη και dna ;)
Θα τους πηδήξουμε μασσαλιοτικα
Θα κουνήσουμε σεντόνι φέτος

Καλημέρα Γιάννη. Παρεξήγησες το μήνυμα μου. Επειδή ανέβηκε αυτό το μνμ αρκετές ώρες πριν και έγινε συζήτηση σε άλλο θέμα το έγραψα. Γράψε Χ δεν το πέτυχα…το συνδύασα διαφορετικά στο μυαλό μου. :)
Όχι ρε συ δεν σε παρεξήγησα....ειδικα με σένα που εχουμε βγει και αρκετές φορές με την παρέα.....απλα δεν κατάλαβα τι έκανα λάθος...δεν είχα δει ότι είχε ανέβει σε άλλο θέμα....γιαυτό το ανέβασα ....:)

Πριν λίγο πήρα τηλέφωνο τον κυνηγετικο σύλλογο στο Αιγάλεω να ρωτήσω αν έχουν εικόνα τι γίνεται.....και η απάντηση ήταν ότι δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα και ούτε έχει ακουστεί κάτι.....να επικοινωνήσω ξανά τέλος τις εβδομάδας...

Πριν λίγο πήρα τηλέφωνο τον κυνηγετικο σύλλογο στο Αιγάλεω να ρωτήσω αν έχουν εικόνα τι γίνεται.....και η απάντηση ήταν ότι δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα και ούτε έχει ακουστεί κάτι.....να επικοινωνήσω ξανά τέλος τις εβδομάδας...
Μας το κρατάνε έκπληξη. Μεταγραφή αεροδρομίου…

Βάλε μας στην τάξη γιατί απορυθμιστήκαμε . Αλλά έτσι όπως μας έχουνε κάνει με τη ρυθμιστική έχουνε λαλήσει.
Παλιά υπήρχε ένα εργαλείο το οποίο πραγματικά βοηθούσε πάρα πολύ στο να μη χαλάμε τα θέματα .
Μπορούσες λοιπον να απαντήσεις σε κάποιον και να μεταφέρεις την παραθεση με την απάντηση στο αντίστοιχο θέμα ή στην κυν.γωνία..

Πάλι καλά που δεν σου είπαν να επικοινωνήσεις κατά τα τέλη του μήνα :rolleyes:

Αφού δεν σου είπαν περάστε στο τέλος του μηνός καλά πάμε .big smile.

Είναι για το. Π@&@@@@ όλλοι τους απορώ πως υπάρχει κυνηγι ακόμα στην Ελλάδα…,

Η συλλογαρα μας είναι αστακός.Αφου σηκωσε και το τηλέφωνο....

Back