Γιάννη νυστάζεις?George...απαντάς σε μένα ή γενικά..γιατί μου βγάζει στις ειδοποίησης ότι απαντάς σε κάποιο μήνυμα μου.?
Γιάννη νυστάζεις?George...απαντάς σε μένα ή γενικά..γιατί μου βγάζει στις ειδοποίησης ότι απαντάς σε κάποιο μήνυμα μου.?
Όχι αλλά...σκέφτομαι την αυριανή πάλιΓιάννη νυστάζεις?
Γραφω από κινητό και εκ παραδρομής πάτησα πανω στο μήνυμά σου.George...απαντάς σε μένα ή γενικά..γιατί μου βγάζει στις ειδοποίησης ότι απαντάς σε κάποιο μήνυμα μου.?
Ο συγκεκριμένος είναι σεσημασμενος και το κάνει συχνά, δεν είναι πρώτη φορά. Δίνει μέρα παρά μέρα αφορμές για καμπάνες.Δεν υπάρχει moderator βάρδιας.
Ο καθένας μπαινει ανάλογα με τον χρονο που του περισσεύει και θέλει να τον διαθεσει στο φόρουμ.
Ωστοσο για το συγκεκριμένο, η αντίδραση ήταν σε λιγότερο από 5 λεπτά.
Δεν υπάρχει customer support γιατι δεν υπάρχουν customers. Μια ελεύθερη κοινότητα ειναι που μπορεί να μπει ο καθένας και να γράψει το οτιδήποτε. Μην περιμένετε να υπάρχουν αντανακλαστικα γάτας στην βλακεια που θα γράψει ο καθένας!
Πόσο ήρθε?Τι γίνεται ρε γαμωτο κανένας Παναθηναϊκός
Μόνο εγώ είδα το ματς
Σήμερα βρήκατε να γράψτε όλοι
Μετά θα φταίει ο άλλος που σε τρολαρει…
2-2 αφού δεν κατέβασα καμία τηλεόραση απο το μαγαζί πάλι καλάΠόσο ήρθε?
Γιατί το λες αυτό....μια απόφαση που ψηφίστηκε 20 / 7 και δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα τις κυβερνήσεις ...σηκώνει τρολαρισμα...Μετά θα φταίει ο άλλος που σε τρολαρει…
Ακριβως αυτο. Ειχαμε τους ρινγκο να βαρανε τρυγονι σβαρνα αλλα στα 8αρια-9αρια πας λιγο πιο περα , βαζεις μια ελια αναμεσα σε εσενα και τον ρινγκο και εισαι καλα. Αμα αρχιζουν και σφυριζουν μπιλιες και μονοβολα τι κανουμε???Είναι περιορισμένοι οι τόποι της έναρξης,ο Θεός να μας φυλάει.
Καλημέρα Γιάννη. Παρεξήγησες το μήνυμα μου. Επειδή ανέβηκε αυτό το μνμ αρκετές ώρες πριν και έγινε συζήτηση σε άλλο θέμα το έγραψα. Γράψε Χ δεν το πέτυχα…το συνδύασα διαφορετικά στο μυαλό μου.Γιατί το λες αυτό....μια απόφαση που ψηφίστηκε 20 / 7 και δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα τις κυβερνήσεις ...σηκώνει τρολαρισμα...
εδω φιλε μουΤι γίνεται ρε γαμωτο κανένας Παναθηναϊκός
Μόνο εγώ είδα το ματς
Σήμερα βρήκατε να γράψτε όλοι
Καρδιακοί θα μας κάνουνεδω φιλε μου
Έχουν γίνει οι προβλεπόμενες ενέργειεςΟ συγκεκριμένος είναι σεσημασμενος και το κάνει συχνά, δεν είναι πρώτη φορά. Δίνει μέρα παρά μέρα αφορμές για καμπάνες.
Εγώ βλέπω ότι έχει αποκαλέσει ένα μέλος "ξεφτίλα" και το ποστ παραμένει. Θλίβομαι.