Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
George...απαντάς σε μένα ή γενικά..γιατί μου βγάζει στις ειδοποίησης ότι απαντάς σε κάποιο μήνυμα μου.?
Γραφω από κινητό και εκ παραδρομής πάτησα πανω στο μήνυμά σου.
Ειμαι για ποτό και εχω και πρεσβυωπία 😁

Δεν υπάρχει moderator βάρδιας.
Ο καθένας μπαινει ανάλογα με τον χρονο που του περισσεύει και θέλει να τον διαθεσει στο φόρουμ.
Ωστοσο για το συγκεκριμένο, η αντίδραση ήταν σε λιγότερο από 5 λεπτά.
Δεν υπάρχει customer support γιατι δεν υπάρχουν customers. Μια ελεύθερη κοινότητα ειναι που μπορεί να μπει ο καθένας και να γράψει το οτιδήποτε. Μην περιμένετε να υπάρχουν αντανακλαστικα γάτας στην βλακεια που θα γράψει ο καθένας!
Ο συγκεκριμένος είναι σεσημασμενος και το κάνει συχνά, δεν είναι πρώτη φορά. Δίνει μέρα παρά μέρα αφορμές για καμπάνες.
Εγώ βλέπω ότι έχει αποκαλέσει ένα μέλος "ξεφτίλα" και το ποστ παραμένει. Θλίβομαι.

Ας το πάρουμε λογικά ρε παιδιά... Πότε ξεκίνησε 15 Σεπτεμβρίου το κυνήγι για να ξεκινήσει φέτος; Κι άλλες χρονιές είχαμε καταστροφικές φωτιές αλλα πάντα ξεκίναγε κανονικά! Δεν πιστεύω κάτι διαφορετικό φέτος!

Είναι περιορισμένοι οι τόποι της έναρξης,ο Θεός να μας φυλάει.
Ακριβως αυτο. Ειχαμε τους ρινγκο να βαρανε τρυγονι σβαρνα αλλα στα 8αρια-9αρια πας λιγο πιο περα , βαζεις μια ελια αναμεσα σε εσενα και τον ρινγκο και εισαι καλα. Αμα αρχιζουν και σφυριζουν μπιλιες και μονοβολα τι κανουμε???

Γιατί το λες αυτό....μια απόφαση που ψηφίστηκε 20 / 7 και δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα τις κυβερνήσεις ...σηκώνει τρολαρισμα...
Καλημέρα Γιάννη. Παρεξήγησες το μήνυμα μου. Επειδή ανέβηκε αυτό το μνμ αρκετές ώρες πριν και έγινε συζήτηση σε άλλο θέμα το έγραψα. Γράψε Χ δεν το πέτυχα…το συνδύασα διαφορετικά στο μυαλό μου. :)

Ο συγκεκριμένος είναι σεσημασμενος και το κάνει συχνά, δεν είναι πρώτη φορά. Δίνει μέρα παρά μέρα αφορμές για καμπάνες.
Εγώ βλέπω ότι έχει αποκαλέσει ένα μέλος "ξεφτίλα" και το ποστ παραμένει. Θλίβομαι.
Έχουν γίνει οι προβλεπόμενες ενέργειες

2-2 αφού δεν κατέβασα καμία τηλεόραση απο το μαγαζί πάλι καλά
Περάσαμε και πάμε Μασσαλια
Ρε Χάρη ήμουν μέσα με την κοπέλα μου που με έφαγε να δει το ματς και μας πόνεσαν τα ματια μας με την ομάδα σας... Αν είναι έτσι και με τη Μαρσέιγ προβλέπω ιστορικές τραγωδίες...

1690963634650.png
topic.

Back