Δεν ισχύει σε καμμια περίπτωση.. Σε κάθε περίπτωση ο σύλλογος είναι υποχρεωμένος να σε καλύψει
Έχουν σταλεί κυνηγοί στο δικαστήριο όπου τελικά αθωώθηκαν. Τι να το κάνεις; αξίζει την ταλαιπωρία και τα έξοδα δικαστηρίου, δικηγόρου, κλπ;
Δεν ισχύει σε καμμια περίπτωση.. Σε κάθε περίπτωση ο σύλλογος είναι υποχρεωμένος να σε καλύψει
Ο σύλλογος είναι υποχρεωμένος να σε καλύψει μόνο σε νόμιμες ενέργειες σου!Όχι σε καμία περιπτώσει δεν αξίζει. Αλλά από την στιγμή που πληρώνεις και ο σύλλογος δεν μπορεί άμεσα να στην δώσει υπογεγραμμένη πρέπει να σε καλύψει
Κιαυτο ξέρω ότι έχει γίνει με επιβάρυνση του μέλους εννοείται.μπορει να του την στειλουν με κουριερ στο μερος που μενει ,
Είναι ΣυνυπεύθυνοςΟ σύλλογος είναι υποχρεωμένος να σε καλύψει μόνο σε νόμιμες ενέργειες σου!
Όταν αφήνεις καραγκιόζηδες ανενόχλητους έτσι γίνεται Γιάννη.Βλέπω να κλειδώνει και αυτό....και πώς θα μάθουμε για την ρυθμιστική...
oπα μεγαλε δεν το επιασες το ξεφτιλας ηταν για μενα και αποκλειστικα για μενα Και για κανεναν αλλο !!!!!! Ο γιαννης (jnp) δεν εχει καμια δουλεια Γιαννη ειλικρινα συγνωμηκαλος σε ειπε ο vagosbenelli ξεφτιλα , και εγω σε υπερασπισα
Λεγε , ειναι οι πηγες σοβαρες και οι πληροφοριες διασταυρωμενες η ραδιο αρβυλα????Όταν αφήνεις καραγκιόζηδες ανενόχλητους έτσι γίνεται Γιάννη.
Όσο για τη ρυθμιστική μην αγχώνεσαι θα κυνηγήσουμε κανονικά λένε οι τελευταίες πληροφορίες απ' το κοντρόλ.
Νομίζω ότι ο χώρος των συνδικαλιστών μας στερείται σοβαρότητας, οπότε εξ ορισμού πάντα κρατώ επιφυλάξεις.Λεγε , ειναι οι πηγες σοβαρες και οι πληροφοριες διασταυρωμενες η ραδιο αρβυλα????
Αν κανουν την βλακεια και ανοιξουν στις 20 τα γουρουνια μονο μεσα στις ζωνες θα πεσουν μπουνιες αρχικα και κυριως υπαρχει μεγαλο θεμα ασφαλειας.Νομίζω ότι ο χώρος των συνδικαλιστών μας στερείται σοβαρότητας, οπότε εξ ορισμού πάντα κρατώ επιφυλάξεις.
Πάντως γράφτηκε σε δημόσιο σχόλιο στο f/b από άτομο του κύκλου ότι η ρυθμιστική είναι ίδια με πέρυσι με αλλαγές μόνο στο κομμάτι του αγριόχοιρου.
Απλά κάθε φορά μας ανεβάζουν την πίεση και μας πρήζουν τα φρύδια....το έχουμε δει το έργο...γίνεται συχνά τώρα τελευταία...δεν θεωρούν επείγον το θέμα και μας συνδέουνΌταν αφήνεις καραγκιόζηδες ανενόχλητους έτσι γίνεται Γιάννη.
Όσο για τη ρυθμιστική μην αγχώνεσαι θα κυνηγήσουμε κανονικά λένε οι τελευταίες πληροφορίες απ' το κοντρόλ.
ευτυχώς που δεν έχουμε εδώΑν κανουν την βλακεια και ανοιξουν στις 20 τα γουρουνια μονο μεσα στις ζωνες θα πεσουν μπουνιες αρχικα και κυριως υπαρχει μεγαλο θεμα ασφαλειας.
Εκεί που φθάσαμε αυτά θα μας σώσουν είπαμε για ακόμα άλλη μια φορά, οπότε ας το ανοίξουν.Αν κανουν την βλακεια και ανοιξουν στις 20 τα γουρουνια μονο μεσα στις ζωνες θα πεσουν μπουνιες αρχικα και κυριως υπαρχει μεγαλο θεμα ασφαλειας.
George...απαντάς σε μένα ή γενικά..γιατί μου βγάζει στις ειδοποίησης ότι απαντάς σε κάποιο μήνυμα μου.?Δεν υπάρχει moderator βάρδιας.
Ο καθένας μπαινει ανάλογα με τον χρονο που του περισσεύει και θέλει να τον διαθεσει στο φόρουμ.
Ωστοσο για το συγκεκριμένο, η αντίδραση ήταν σε λιγότερο από 5 λεπτά.
Δεν υπάρχει customer support γιατι δεν υπάρχουν customers. Μια ελεύθερη κοινότητα ειναι που μπορεί να μπει ο καθένας και να γράψει το οτιδήποτε. Μην περιμένετε να υπάρχουν αντανακλαστικα γάτας στην βλακεια που θα γράψει ο καθένας!
Είναι περιορισμένοι οι τόποι της έναρξης,ο Θεός να μας φυλάει.Εκεί που φθάσαμε αυτά θα μας σώσουν είπαμε για ακόμα άλλη μια φορά, οπότε ας το ανοίξουν.
Σιγά σιγά θα ανοίξει...τώρα καθαρίζουν και κρεμάνε κουρτίνεςΟ καλός μας σύλλογος του αιγαλεου παίζει μπαλιτσα?Μαζεύει κάνα βιβλιαράκι?