Aυτες οι χοντρές πάπιες πολύ μου τη σπάνεΜόλις είδα ένα βίντεο με τα "καινούρια" mp155 της baikal. Φαίνεται να τα συμμάζεψαν αρκετά κυρίως σε εμφάνιση. Αν ποτέ έρθουν είναι σίγουρα στη λίστα μου.
Παραθέτω υλικό προς περιεργασία και από το επίσημο σαϊτ.
Link youtube :
Φωτογραφίες:
View attachment 71209View attachment 71210
Να καταλαβαίνεις ότι κρατάς όπλο....όχι σαν εκείνες τις ψεύτικες τις μπενέλλες...Aυτες οι χοντρές πάπιες πολύ μου τη σπάνε
Έτσι φίλε. Αυστηρά αντρικό όπλο. Το παίρνεις όπως παίρνεις την απόφαση να πηδήξεις από C130, μια ανάσα και καμία σκέψη. ΟΥΑοχι ,αν εχεις κακαλα παρτο!
Να καταλαβαίνεις ότι κρατάς όπλο....όχι σαν εκείνες τις ψεύτικες τις μπενέλλες...
Με μια λέξη :Έτσι φίλε. Αυστηρά αντρικό όπλο. Το παίρνεις όπως παίρνεις την απόφαση να πηδήξεις από C130, μια ανάσα και καμία σκέψη. ΟΥΑ
Έχει επηρεαστεί από τουρκομπραουνιγκ.Μόλις είδα ένα βίντεο με τα "καινούρια" mp155 της baikal. Φαίνεται να τα συμμάζεψαν αρκετά κυρίως σε εμφάνιση. Αν ποτέ έρθουν είναι σίγουρα στη λίστα μου.
Link youtube :
Φωτογραφίες:
Μόλις είδα ένα βίντεο με τα "καινούρια" mp155 της baikal. Φαίνεται να τα συμμάζεψαν αρκετά κυρίως σε εμφάνιση. Αν ποτέ έρθουν είναι σίγουρα στη λίστα μου.
Link youtube :
Φωτογραφίες:
Να καταλαβαίνεις ότι κρατάς όπλο....όχι σαν εκείνες τις ψεύτικες τις μπενέλλες...
Και να ρίχνω τρεις για μια τσίχλα?? απαπαπα.... με αυτή μόνο που θα τη βλέπουν θα πέφτει σμήνοςΠάρε όμως και μια φθηνή Benelli, μην είσαι τσίπης, ... έτσι για ασφάλεια ρε παιδί μου ...
Γιατιιιι ο εκφοβισμός δεν μετράει; Πρέπει όλοι να σκοτώνουμε τα κακομοιρα τα πουλάκια;Και να ρίχνω τρεις για μια τσίχλα?? απαπαπα.... με αυτή μόνο που θα τη βλέπουν θα πέφτει σμήνος
Νικο καλησπερα ,ειναι εκτος θεματος αυτο που σε ρωταω απλα μου εκανε εντυπωση η σημαια που εχεις βαλει δεν την εχω ξαναδει, Ποιας περιοδου ειναι?Aυτες οι χοντρές πάπιες πολύ μου τη σπάνε
Η πραγματική Κρητική σημαία που πρότειναν οι κρητικοι για την ανεξαρτησία της Κρήτης που όμως ποτέ δεν πέρασε. Την άλλη με το κόκκινο αστέρι την είχε προτείνει ο σουλτάνος.Νικο καλησπερα ,ειναι εκτος θεματος αυτο που σε ρωταω απλα μου εκανε εντυπωση η σημαια που εχεις βαλει δεν την εχω ξαναδει, Ποιας περιοδου ειναι?
Χωρίς αλεξίπτωτο;;Έτσι φίλε. Αυστηρά αντρικό όπλο. Το παίρνεις όπως παίρνεις την απόφαση να πηδήξεις από C130, μια ανάσα και καμία σκέψη. ΟΥΑ
Αυτά είναι για τούς φλώρους που κυριεύονται από ανασφάλειες.Χωρίς αλεξίπτωτο;;
Eιναι η σημαία που πρότειναν οι Κρητικοί και απορρίφθηκε από όλες τις μεγάλες δυνάμεις και την ΤουρκίαΝικο καλησπερα ,ειναι εκτος θεματος αυτο που σε ρωταω απλα μου εκανε εντυπωση η σημαια που εχεις βαλει δεν την εχω ξαναδει, Ποιας περιοδου ειναι?
Άρπα το αν σου αρέσει και σου κάθεται σωστά.Παίδες έχουμε γνώμες για Sx3 ;; Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα οι απόψεις πρώην αλλά και νυν χρηστών - κατόχων.