Γιατι super magnum? Θα προτιμουσα baikal mp155 magnum...ή μια μεταχειρο benelli ή berettaΘέλω να ξεκινήσω το κυνήγι και σκεφτομαι τι όπλο να παρω( τσίχλα λαγό) πιο πολυ θα πηγαινω.. Είμαι ανά μέσα σε baikal mp155 super magnum και stronger m3000. Τι γνώμη έχετε.?
Ο @Στράτος155 θα σε βοηθησει αρκετα...Τα Αποφευγω τα μεταχειρισμενα γενικά... Έστω magnum mp155.. Έχετε γνώμη.. Βγάζει προβληματα...
Γνώμη για stoeger m3000Ο @Στράτος155 θα σε βοηθησει αρκετα...
Την MP-155 magnum να παρεις...οχι τη Super Magnum.
Προσωπικά δεν είχα κανένα παράπονο, την είχα με τα πλαστικά, εμπλοκές δεν έκανε παρα μόνο 2 φορές που δεν την στήριξα καλά στον ώμο, σκληρό όπλο χωρίς να το λυπάσαι, βέβαια τη καθάριζα συχνά!Ουτε εγώ τα έχω κυνηγησει... Κοιτάω να παρω ενα από τα δυο γιατί τώρα ξεκινάω... Σε καμία περιπτωση δεν θέλω μεταχειρισμένο...
Για stoeger m3000 γνώμη.?Προσωπικά δεν είχα κανένα παράπονο, την είχα με τα πλαστικά, εμπλοκές δεν έκανε παρα μόνο 2 φορές που δεν την στήριξα καλά στον ώμο, σκληρό όπλο χωρίς να το λυπάσαι, βέβαια τη καθάριζα συχνά!
Στα μείον ....φευγει σχετικά ευκολα η βαφή στη βάση και ίσως χρειάζεται λίγο προσοχη παραπανω ο μοχλός του κλειστρου μην σου ξεκουμπώσει και φυγει, αυτά είχα δει.....
Ωστόσο υπάρχουν μεταχειρισμένα σαν καινουρια...
Τι θες να μάθεις συνάδελφε?Για stoeger m3000 γνώμη.?
Θέλω να ξεκινήσω το κυνήγι και σκεφτομαι τι όπλο να παρω( τσίχλα λαγό) πιο πολυ θα πηγαινω.. Είμαι ανά μέσα σε baikal mp155 super magnum και stronger m3000. Τι γνώμη έχετε.?
Τι θες να μάθεις συνάδελφε?
Το m3000 ειναι αξιόπιστο οπλο. Είναι εταιρία του ομίλου beretta.
Από την άλλη και τα baikal ειναι αξιοπιστα.
Πηγαινε να τα επωμισεις και οποιο σου κάτσει καλύτερα
Παίρνεις την 155 σε ξύλινη για να μπορείς να την φέρεις στα μέτρα σου ποιο εύκολα και ξεμπερδευεις. Δεύτερη επιλογή, βάζεις λίγα χρήματα παραπάνω και παίρνεις μια μοντεφελτρο και είσαι κομπλέ.
Καλημέρα Αντρέα.Τα Αποφευγω τα μεταχειρισμενα γενικά... Έστω magnum mp155.. Έχετε γνώμη.. Βγάζει προβληματα...
Βούτα το!!!!!!! Έτσι λέμε στο χωριό μου!!!!! Δεν χωράει κουβέντα το όπλο, έχω benelli, αλλά δεν την αφήνω από τα χέρια μου την stoeger, βγάζει κάτι τουφεκιές άσε!!!!! Έλα εδώ να την κάνεις ότι θέλεις,Γνώμη για stoeger m3000
Και εγώ αυτο έχω ακουσω.. Ότι βγάζει πολυ καλές τουφεκιές.Βούτα το!!!!!!! Έτσι λέμε στο χωριό μου!!!!! Δεν χωράει κουβέντα το όπλο, έχω benelli, αλλά δεν την αφήνω από τα χέρια μου την stoeger, βγάζει κάτι τουφεκιές άσε!!!!! Έλα εδώ να την κάνεις ότι θέλεις,
κοιτα και μια benelli modefiltro που πωλειται εδω ειναι καινουργια και τιμη συζητησημη.Και εγώ αυτο έχω ακουσω.. Ότι βγάζει πολυ καλές τουφεκιές.
Baikal mp 155 με κλειστα ματιααα 4η χρονια φετος απροβληματιστηΘέλω να ξεκινήσω το κυνήγι και σκεφτομαι τι όπλο να παρω( τσίχλα λαγό) πιο πολυ θα πηγαινω.. Είμαι ανά μέσα σε baikal mp155 super magnum και stronger m3000. Τι γνώμη έχετε.?