ΑΤ δράμια

Λοιπον επειδη λεγονται πολλα !! Καντε μια γυρα σε 15-20 γουρουνοπαρεες δειτε τι παρταλια οπλα κυκλοφορουν ( και οχι μονο) και μετα ελατε να μου πειτε οτι φταινε τα φυσιγγια !!! Εδω ο αλλος και νεος ανθρωπος κιολας συνομιλικος μου και τουλαχιστιν 20 χρονια κυνηγος ειχε μια πενελι 2 3/4 και δουλευε ΜΟΝΟ μαγκνουμ δραμια !! Εχει παιδια εδω που ξερω με "σωστα" οπλα τα ριχνουν χρονια και δεν εχουν φυγει ουτε κλειστρα ουτε εχει κουνισει τιποτα απο τα τουφεκια τους ! Μην λεμε απλα για να πουμε το οτι σκασανε τουφεκια μονο απο τις πιεσεις δεν ειναι

Άφοβα κατά πόσο είναι σίγουροι και στο λένε εγώ ξέρω 2 άτομα που τους έσπασαν δύο όπλα εδώ στην περιοχή μου δυνατό φυσίγγι σου φεύγει το κεφάλι το γουρούνι θα πέσει συγουρα αλλά όχι να σκεφτόμαστε να πατήσουμε την σκανδάλη..Παλιότερα στο κουτί κάτω χαμηλά γράφανε με μικρά γράμματα δεν φέρει καμία ευθύνη αυτός που τα φτιάχνει ότι και αν γίνει στο όπλο δεν ξέρω αν το γράφει ακόμη
Τι οπλα ειχαν; Εχει τυχει και με αλλα φυσιγγια μεγαλων εταιριων να ανοιξουν κανες κτλ. Πιστευω ειναι να μην σου τυχει η στραβη θα το ρισκαρω και θα τα δοκιμασω στην εναρξη

Λοιπον επειδη λεγονται πολλα !! Καντε μια γυρα σε 15-20 γουρουνοπαρεες δειτε τι παρταλια οπλα κυκλοφορουν ( και οχι μονο) και μετα ελατε να μου πειτε οτι φταινε τα φυσιγγια !!! Εδω ο αλλος και νεος ανθρωπος κιολας συνομιλικος μου και τουλαχιστιν 20 χρονια κυνηγος ειχε μια πενελι 2 3/4 και δουλευε ΜΟΝΟ μαγκνουμ δραμια !! Εχει παιδια εδω που ξερω με "σωστα" οπλα τα ριχνουν χρονια και δεν εχουν φυγει ουτε κλειστρα ουτε εχει κουνισει τιποτα απο τα τουφεκια τους ! Μην λεμε απλα για να πουμε το οτι σκασανε τουφεκια μονο απο τις πιεσεις δεν ειναι
Συμφωνω σε αυτο που λες παιζουν πολλα ρολο αλλα μπορει να τυχει και σε μπενελι ή μπερετα ή οποιαδηποτε αλλη δημοφιλη εταιρια

Θες να αου πω για ενα 6 βολο μαγκνουμ που ειχε μεσα m92s 3,75 γρ !!! Το θεμα τους δεν ειναι εκει στις πιεσεις ειναι οτι βαζει μεσα μαλακιες να κραταει ας πουμε τα βολια μαζεμεναView attachment 69256με μπιορ 14 και ενα ναιλον γυρω απο τα βολια ,9,6 τα βολια + 3-3,5 μπαφερ ,το φυσιγγι ηταν τελειως απατητο !! Δεν θυμαμαι καλα αλλα πρεπει να ηταν ρελιασμενο πανω απο τα 64
Άφοβα κατά πόσο είναι σίγουροι και στο λένε εγώ ξέρω 2 άτομα που τους έσπασαν δύο όπλα εδώ στην περιοχή μου δυνατό φυσίγγι σου φεύγει το κεφάλι το γουρούνι θα πέσει συγουρα αλλά όχι να σκεφτόμαστε να πατήσουμε την σκανδάλη..Παλιότερα στο κουτί κάτω χαμηλά γράφανε με μικρά γράμματα δεν φέρει καμία ευθύνη αυτός που τα φτιάχνει ότι και αν γίνει στο όπλο δεν ξέρω αν το γράφει ακόμη
Παίδες έχετε παρατηρήσει αστάθεια σε φυσίγγια μέσα στο ίδιο κουτί ?

Συμφωνω σε αυτο που λες παιζουν πολλα ρολο αλλα μπορει να τυχει και σε μπενελι ή μπερετα ή οποιαδηποτε αλλη δημοφιλη εταιρια
Δεν ειπα για την μπενελι αλλα για τον μ@@@κα που το εκανε αυτουνου το οπλο αν και καινουριο !! Μια μ2 πλαστικια ηταν δεν θα σκασει καποια στιγμη αφου η pmax αναπτησεται συνεχεια και στον κωνο μπορει και πιο μπροστα !! Ασε που οτι τουφεκι και να ειναι και λιγων ωρων να ειναι αν υπαρχει μια καποια εμφραξη τις κανης παλι γαρυφαλλο θα την κανεις

Παίδες έχετε παρατηρήσει αστάθεια σε φυσίγγια μέσα στο ίδιο κουτί ?
Μια καποια ασταθεια θα τιν εχουν ,λογο οτι ειναι τερμα κοντρα δοσεις αλλα ειναι πολλα τα μ/δ που δεν φαινεται ! Οταν χρησιμοποιεις m92s για 28 γρ γομωση σε μαγκνουμ καλυκα χωρις στρωμα εεε καποιες διαφορες θα τις εχεις

Τι οπλα ειχαν; Εχει τυχει και με αλλα φυσιγγια μεγαλων εταιριων να ανοιξουν κανες κτλ. Πιστευω ειναι να μην σου τυχει η στραβη θα το ρισκαρω και θα τα δοκιμασω στην εναρξη
Το ένα ήταν franchi και το άλλο m2

Σε διαφήμιση του κατασκευαστή δίνει για τα ΑΤ p max 730 και 800 για 2 3/4" και 3" αντίστοιχα.
Είχα πάρει κάποτε τα 6βολα τα απλά. Πολύ δυνατά,όχι φουρνέλα κ υπερσυγκεντρωτικά!
Είχα σφάξει ένα, είχε κάποια 2βασική,κουβέτ,κάτι σαν ντιανα,ζευγαρωτά 6 000 μέσα σε μπαφερ και τυλιγμένα σε ζελατίνα.
Για ζημιές με τα ΑΤ έχω ακούσει,λογω καταπόνησης στα επαναστατικά των καραμπίνων.
Βέβαια η καταπόνηση γίνεται γενικώς από τα αντιαρματικά που βάζουν οι περισσότεροι μέσα,όχι μόνο από τα ΑΤ. Νομίζω ότι ο κατασκευαστής ακούει την "αγορά", "αντιαρματικά θέλετε? Αντιαρματικά θα σας φτιάξω!"

Last edited:
αυτο με τα 3,75 ειναι 28 γρ ?με τη καψυλι ειναι?
Δεν χρειαζεται να ασχοληθεις με τετοια γομωση !! Ειναι απλα επικυνδηνο! Αυτος υποτηθεται οτι εχει κανονακι και κανει δοκιμες εμεις ΔΕΝ μπορουμε να αντηγραψουμε τετοιο φυσιγγι

Δεν χρειαζεται να ασχοληθεις με τετοια γομωση !! Ειναι απλα επικυνδηνο! Αυτος υποτηθεται οτι εχει κανονακι και κανει δοκιμες εμεις ΔΕΝ μπορουμε να αντηγραψουμε τετοιο φυσιγγι
εχεις δικιο δεν σκοπεύω να το αντιγράψω απλα θελω να μαθω πως αναβει τέτοια ποσότητα ειδικά σε ενα χιονι δεν εχει ακαυτη?

Back