ΑΤ δράμια

Έχουν ακουστεί πολλά για αυτά τα φυσίγγια όπως σπάσιμο κλείστρου άνοιγμα κάνης κτλ.Τι γνώμη έχετε για αυτά;
Έχω ακούσει τα πάντα αλλά δεν έχω ρίξει κανένα.
Έχω ακούσει και για αστάθειες από φυσίγγι σε φυσίγγι στο ίδιο κουτί.
Τώρα ... ο Θεός και η ψυχή τους ...
Έχω ακούσει επίσης ότι πουλάνε σαν τρελά βόρεια Ελλάδα.
Αν ξέραμε και πιέσεις καλά θα ήταν ....

Για πιέσεις δεν ξέρω τι γίνεται....... Πολλά και διάφορα έχω ακούσει....... Από τα χειρότερα έως τα καλύτερα....... Άποψη δεν έχω από προσωπική εμπειρία.......
Εκεί που όλοι συμφωνούν είναι η απόδοση η οποία είναι κορυφαία........... Να τα λέμε κι αυτά.......

Ναι οντως πουλανε σαν τρελα εδω αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο σκοτωνουν σαν τρελα !!! Αλλα κοντεβουν και πιο ακρηβα απο τα αμερικανικα !!

Ναι οντως πουλανε σαν τρελα εδω αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο σκοτωνουν σαν τρελα !!! Αλλα κοντεβουν και πιο ακρηβα απο τα αμερικανικα !!
Αν δεν σκότωναν δεν θα πουλούσαν και ειδικά με αυτή την τιμή.
Αυτό είναι δεδομένο ...

Έχουν ακουστεί πολλά για αυτά τα φυσίγγια όπως σπάσιμο κλείστρου άνοιγμα κάνης κτλ.Τι γνώμη έχετε για αυτά;
Με όσα έχουν ακουστεί και τα μισά να είναι αλήθεια δεν θα τα έβαζα ποτέ στο τουφέκι μου ούτε θα τα σχολίαζα καν πάνω από όλα η σωματική μας ακεραιότητα και τα θηράματα μετά

Εμείς εδώ δεν έχουμε τεράστια γουρούνια ... και τα εμπορικά δουλεύουν καλά ή βάζουμε μονόβολα για κανένα μεγάλο.
Το μόνοβολο είναι καλή επιλογή εφ όσον χτυπηθεί το ζώο σε καίριο σημείο και θέλει ακρίβεια στη σκόπευση πράγμα όχι πάντα εφικτό όταν έχεις να κάνεις με ένα ζώο που τρέχει πολύ σε δύσβατο έδαφος ........ Σίγουρα είναι πιο ασφαλές από τις δραμιαρες που όμως λόγω των πολλαπλών πληγμάτων σε κανονικές αποστάσεις υπερτερούν σε καρπωση.......

Εχω ενα κουτι 6+1 γιατι τα ζηλεψα αλλα μετα απο αυτα που διαβασα φοβαμαι να τα ριξω μην τυχει καμια στραβη .Παντως παιδια ενα θα πω 2 μεγαλα καπρια 102 κιλα καθαρο το ενα και 98 το αλλο στα 50 βηματα ηταν λες και του εριξε με βλημα τρομερο φυσιγγι. Καποιος απο την ομαδα το ειχε βγαλει φωτο θα προσπαθησω να το βρω.

Κατι που ξαχασα να πω ηταν οτι σε δυο μαγαζια που πηγα και ρωτησα μου ειπαν να τα ριξω αφοβα. Αν ηταν οπως λενε επικινδυνα δεν θα μας το ελεγαν οτι προσεξτε και θα μας πηγαιναν σε αλλες εταιριες;
Αυτό που σου είπαν στα καταστήματα που πήγες στο δίνουν και γραπτώς;
Ότι παίρνουν την ευθύνη πάνω τους άν πάθεις κάτι εσύ ή το όπλο σου;

Αυτό που σου είπαν στα καταστήματα που πήγες στο δίνουν και γραπτώς;
Ότι παίρνουν την ευθύνη πάνω τους άν πάθεις κάτι εσύ ή το όπλο σου;
Και βεβαια οχι χαζοι δεν ειναι την δουλεια τους κοιτανε να κανουνε. Ενας συγκεκριμενα ειπε οτι ειναι γυρω στα 1250 bar η πιεση τους

Και βεβαια οχι χαζοι δεν ειναι την δουλεια τους κοιτανε να κανουνε. Ενας συγκεκριμενα ειπε οτι ειναι γυρω στα 1250 bar η πιεση τους
Το ξέρει από επίσημη μέτρηση σε τράπεζα δοκιμών ή το είδε στον καφέ;

Μακριά από τέτοιες "διαπιστώσεις" - άν δεν ξέρουν 100% και με αποδείξεις καλύτερα να μην μιλάνε καθόλου.
Δεν είναι ρούχο ή παπούτσι ή άλλο αξεσουάρ - είναι φυσίγγι που μπαίνει σε πυροβόλο όπλο.

Μακριά από τέτοιες "διαπιστώσεις" - άν δεν ξέρουν 100% και με αποδείξεις καλύτερα να μην μιλάνε καθόλου.
Δεν είναι ρούχο ή παπούτσι ή άλλο αξεσουάρ - είναι φυσίγγι που μπαίνει σε πυροβόλο όπλο.

Καλο θα ηταν...να σφαξουμε ενα....και να δουμε την πυριτιδα την δοσολογια και ολο το στησιμο
του φυσιγγιου .
Τοτε θα ειχαμε καλυτερη εικονα...απο τα οσα ακουγονται !!

Η σταμνα πολλες φορες παει στην βρυση.....αλλα μια φορα σπαει...Δεν ειμαστε για ρισκα !!

Μια χαρά . αεροβόλο. 🙄 Μόνο που χρειάζεσαι ένα όπλο δοκιμασμένο στα 1800 bar για να το ρίξεις με ασφάλεια .

Γιατί, στα μούτρα τούς θα είναι!!!

Καλο θα ηταν...να σφαξουμε ενα....και να δουμε την πυριτιδα την δοσολογια και ολο το στησιμο
του φυσιγγιου .
Τοτε θα ειχαμε καλυτερη εικονα...απο τα οσα ακουγονται !!

Η σταμνα πολλες φορες παει στην βρυση.....αλλα μια φορα σπαει...Δεν ειμαστε για ρισκα !!
Θες να αου πω για ενα 6 βολο μαγκνουμ που ειχε μεσα m92s 3,75 γρ !!! Το θεμα τους δεν ειναι εκει στις πιεσεις ειναι οτι βαζει μεσα μαλακιες να κραταει ας πουμε τα βολια μαζεμεναIMG_20221205_183621_5.jpgμε μπιορ 14 και ενα ναιλον γυρω απο τα βολια ,9,6 τα βολια + 3-3,5 μπαφερ ,το φυσιγγι ηταν τελειως απατητο !! Δεν θυμαμαι καλα αλλα πρεπει να ηταν ρελιασμενο πανω απο τα 64

Last edited:
Κατι που ξαχασα να πω ηταν οτι σε δυο μαγαζια που πηγα και ρωτησα μου ειπαν να τα ριξω αφοβα. Αν ηταν οπως λενε επικινδυνα δεν θα μας το ελεγαν οτι προσεξτε και θα μας πηγαιναν σε αλλες εταιριες;
Άφοβα κατά πόσο είναι σίγουροι και στο λένε εγώ ξέρω 2 άτομα που τους έσπασαν δύο όπλα εδώ στην περιοχή μου δυνατό φυσίγγι σου φεύγει το κεφάλι το γουρούνι θα πέσει συγουρα αλλά όχι να σκεφτόμαστε να πατήσουμε την σκανδάλη..Παλιότερα στο κουτί κάτω χαμηλά γράφανε με μικρά γράμματα δεν φέρει καμία ευθύνη αυτός που τα φτιάχνει ότι και αν γίνει στο όπλο δεν ξέρω αν το γράφει ακόμη

Back