Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό το πρωινό ξύπνημα να μην μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα ρε παιδιά, όσα χρόνια και να περάσουν....μόνο για κυνήγι ξυπνάω αμέσως και πετάγομαι σαν ελατήριο :D! Την καλημέρα μου
Κοίταξε που και εγώ τα ίδια περναω....και δεν υπάρχει θεραπεία....sarcastic.

Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ σε όλους.
Εχθές το βράδυ επέστρεψα με την οικογένεια στο σπίτι μετά από ένα όμορφο τετραήμερο στην Αθήνα όπου εγώ την επισκεπτόμουν πρώτη φορά. Περάσαμε τέλεια και είδαμε όσα πιο πολλά αξιοθέατα μπορούσαμε!
Για την οικογένειά μου και ιδιαίτερα για μένα η πρώτη βραδιά ήταν υπέροχη και αξέχαστη. Γνώρισα από κοντά ανθρώπους που τους ένοιωθα φίλους πριν ακόμη τους συναντήσω και η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Το πρώτο βράδυ λοιπόν βρεθήκαμε οικογενειακώς, σε ταβέρνα με τον Μάκη (Μάκης) και τη σύζυγό του, τον Διονύση (dionisis) και τη σύζυγό του και τον Βασίλη (vpentza) με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους όπου μας έκαναν το τραπέζι. Όπως το περίμενα, συνάντησα εξαιρετικούς ανθρώπους όπου αισθανθήκαμε τόσο άνετα και οικεία σαν να συναντιόμασταν συχνά για πολλά χρόνια και θα ήθελα τους ευχαριστήσω για την φιλοξενία και για την τιμή που μας έκαναν. Επίσης θέλω να αναφέρω και τη χαρά μου να γνωρίσω ακόμη έναν εξαιρετικό άνθρωπο από το φόρουμ μας, τον Τζίμη (τζιμης-τσαπ.) όπου συναντηθήκαμε παρέα με τον Μάκη ένα βραδάκι σε καφέ-μπαρ κοντά στο ξενοδοχείο που έμενα, για μερικά χαλαρά ποτάκια και κουβεντούλα. Έχω πλέον στην Αθήνα δικούς μου ανθρώπους. Και πάλι τους ευχαριστώ όλους και εύχομαι εις το επανιδείν και στα μέρη μου...
καλημερα σας..χαρηκα πολυ που σε γνωρισα χρηστο;)ελπιζω να καταφερουμε να ανεβουμε κ προς τα μερη σου

Εχθές το βράδυ επέστρεψα με την οικογένεια στο σπίτι μετά από ένα όμορφο τετραήμερο στην Αθήνα όπου εγώ την επισκεπτόμουν πρώτη φορά. Περάσαμε τέλεια και είδαμε όσα πιο πολλά αξιοθέατα μπορούσαμε!
Για την οικογένειά μου και ιδιαίτερα για μένα η πρώτη βραδιά ήταν υπέροχη και αξέχαστη. Γνώρισα από κοντά ανθρώπους που τους ένοιωθα φίλους πριν ακόμη τους συναντήσω και η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Το πρώτο βράδυ λοιπόν βρεθήκαμε οικογενειακώς, σε ταβέρνα με τον Μάκη (Μάκης) και τη σύζυγό του, τον Διονύση (dionisis) και τη σύζυγό του και τον Βασίλη (vpentza) με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους όπου μας έκαναν το τραπέζι. Όπως το περίμενα, συνάντησα εξαιρετικούς ανθρώπους όπου αισθανθήκαμε τόσο άνετα και οικεία σαν να συναντιόμασταν συχνά για πολλά χρόνια και θα ήθελα τους ευχαριστήσω για την φιλοξενία και για την τιμή που μας έκαναν. Επίσης θέλω να αναφέρω και τη χαρά μου να γνωρίσω ακόμη έναν εξαιρετικό άνθρωπο από το φόρουμ μας, τον Τζίμη (τζιμης-τσαπ.) όπου συναντηθήκαμε παρέα με τον Μάκη ένα βραδάκι σε καφέ-μπαρ κοντά στο ξενοδοχείο που έμενα, για μερικά χαλαρά ποτάκια και κουβεντούλα. Έχω πλέον στην Αθήνα δικούς μου ανθρώπους. Και πάλι τους ευχαριστώ όλους και εύχομαι εις το επανιδείν και στα μέρη μου...
Χρήστο έχεις μια καταπληκτική οικογένεια , πραγματικά χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε:)
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα τα ξαναπούμε από κοντά.bike

Γνοστο μελος FORUM εθεαθη σε ιn παραλια του νησιου. φημες λενε για περιπου 100 θαυμαστριες που σηνοστηζονται στην παραλια για να θαυμασουν το κορμι αυτο να δαμαζει τα κηματα. ονοματα δε λεμε. MILVUS το λενε το παλικαρι..fishing..sexy girl..sexy girl.hot sun1.sarcastic..sarcastic.

Καλημερίζω την παρέα και καλό ΣΚ να' χουμε!
Την καλημέρα μου σε όλους τους φίλους.
Τελευταλιος πρωινός καφες με θέα .Σε λίγες ώρες αρχίζει η επιστροφή στο λεκανοπέδιο της τρέλας.
Δημήτρη καλό δρόμο και με προσοχή...
Καληνύχτα παλικάρια μου.

Σπύρο έχε υπόψη ότι στα τρία παιδιά είσαι πολυτεκνος, έτσι πληροφοριακά το λέω μιας και απόψε θα " θυμηθείτε " τα παλιά......love..congrats..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
.sarcastic.
Λες ρε Γιάννη...Αν και εννοούσα ακόμα παλαιότερα...
Αυτά είναι τα ωραία Χρήστο...
Και 'γω Χρήστο, όταν τέλη Γενάρη, γνώρισα τα παιδιά που λές και τα αδέρφια Βασίλη και Μάνο, σε μια ταβέρνα στην Κόνιτσα, δεν περίμενα να μιλάω και να αισθάνομαι τόσο άνετα μαζί τους απο την 1η στιγμή και μάλιστα με ανθρώπους που έβλεπα για 1η φορά!
Ηταν λες και γνωριζόμαστε από παλιά και απλά βγήκαμε να πιούμε ένα κρασί, τόσο απλά...
Το ίδιο και όταν γνώρισα τον Γιάννη φέτος στην Κέρκυρα, λες και τον ήξερα από παλιά...
Αυτό πιστεύω είναι και η μεγάλη αξία του Forum, η σφυρηλάτηση σχέσεων που επιβεβαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο όταν το φέρει και συναντηθούμε και από κόντά...
Ελπίζω να έχω την τύχη να γνωρίσω από κοντά και άλλα μέλη της παρέας μας...

καλησπερα παιδια.στο κλιμα του forum και εγω που πριν απο λιγο ειχα τη τυχη να γνωρισω το δημητρη<dim63>o οποιος μου εκανε την τιμη και κανοντας μια μικρη παρακαμψη απο το δρομο της επιστροφη περασε απο το μαγαζι μου γνωριστηκαμε εστω και για λιγο,χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα ενα ανθρωπο απο κοντα με τον οποιο μιλουσα μονο μεσα απο το forum.απο αυτη την συντομη γνωριμια λοιπον εχω να πω οτι πρεπει να ειναι ο ιδιος ευχαριστος ευγενικος καλοσυνατος ανθρωπος που παρουσιαζετε στο forum αλλα τον αδικουν οι φωτο απο κοντα πολυ καλυτερος.ευχαριστω πολυ δημητρη που περασες περιμενω την επομενη φορα να εχεις περισσοτερο χρονο η να μοιρασουμε την αποσταση καπου στην μεση οταν με το καλο ξαναερθεις στο χωριο να βρεθουμε να τα πουμε

Παρεάκια σε όλη την Ελλάδα! Είστε και γαμώ τις παρέες!! Είμαι τυχερός που σας γνώρισα (εκτός από τον Τζίμη που είναι λίγο γρόθος .sarcastic.) και τα καλύτερα έρχονται μάγκες. Πίστη να έχετε και να είστε ακέραιοι χαρακτήρες!!

Γνοστο μελος FORUM εθεαθη σε ιn παραλια του νησιου. φημες λενε για περιπου 100 θαυμαστριες που σηνοστηζονται στην παραλια για να θαυμασουν το κορμι αυτο να δαμαζει τα κηματα. ονοματα δε λεμε. MILVUS το λενε το παλικαρι..fishing..sexy girl..sexy girl.hot sun1.sarcastic..sarcastic.
Χαχαχα. Καλο. Ναι μεν η παραλία πρώτη, οι τυπισσες ομως που λιάζονται εδω ειναι απο τα ΚΑΠΗ του Μάντσεστερ, κόκκινες σαν αστακοί απο τον ήλιο που τις εχει κάψει και μισό μεθυσμένες απο τις μπόμπες που πίνανε το περασμένο βραδυ.fool..sexy girl..drunk..beer.

A και κατι ακόμα. Η παραλία αυτη μου εχει μείνει απο τα παιδικά μου χρονια και τα μπασίματα στα τρυγόνια το Σεπτέμβρη. Τι αγρυπνίες ηταν αυτές να πιάνω το πόστο απο τις 4 τα ξημερώματα πρώτα με τον πατέρα μου και αργότερα μόνος περιμένοντας μάταια αυτα τα παλιοπουλα να περάσουν και αυτα να μην μου κάνουν τη χάρη. Αφού ακόμα και τωρα που λιάζομαι στη ξαπλώστρα εχω το μάτι καρφωμένο απο το μερος που μπαίνουν και τινάζομαι πανω σε καθε πετροχελιδονο που πετάει. Κατι πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτε!!

Παρεάκια σε όλη την Ελλάδα! Είστε και γαμώ τις παρέες!! Είμαι τυχερός που σας γνώρισα (εκτός από τον Τζίμη που είναι λίγο γρόθος .sarcastic.) και τα καλύτερα έρχονται μάγκες. Πίστη να έχετε και να είστε ακέραιοι χαρακτήρες!!
Εγώ φταιω που δεν σε.sex hard.στην Κόνιτσα:mad:..δεν πειράζει του χρόνου.sarcastic.

A και κατι ακόμα. Η παραλία αυτη μου εχει μείνει απο τα παιδικά μου χρονια και τα μπασίματα στα τρυγόνια το Σεπτέμβρη. Τι αγρυπνίες ηταν αυτές να πιάνω το πόστο απο τις 4 τα ξημερώματα πρώτα με τον πατέρα μου και αργότερα μόνος περιμένοντας μάταια αυτα τα παλιοπουλα να περάσουν και αυτα να μην μου κάνουν τη χάρη. Αφού ακόμα και τωρα που λιάζομαι στη ξαπλώστρα εχω το μάτι καρφωμένο απο το μερος που μπαίνουν και τινάζομαι πανω σε καθε πετροχελιδονο που πετάει. Κατι πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτε!!
Αϊ Γιώργης ή Αϊ Μαθιάς?

Καληςπερα απο τη φημισμένη παραλία που έλεγε και ο skyfall

2cot185.jpg
t

Λόγω απεργίας των λιμενικών αναγκάστηκα να παρατείνω τις διακοπες μου για άλλες 4 μερες, αλλα υπάρχουν και χειρότερα

Γνοστο μελος FORUM εθεαθη σε ιn παραλια του νησιου. φημες λενε για περιπου 100 θαυμαστριες που σηνοστηζονται στην παραλια για να θαυμασουν το κορμι αυτο να δαμαζει τα κηματα. ονοματα δε λεμε.
Οχι ρε φιλε, δεν εχω ερθει στο νησι, θα με μπερδεψες με αλλον... .yelling..sarcastic.

MILVUS το λενε το παλικαρι..fishing.
Εγω σου ειπα να τους προσεχεις αυτους... .hair.Πρωτα σου εκαναν τους φιλους κ μετα σε εδωσαν στεγνα... .sarcastic..sarcastic.

οι τυπισσες ομως που λιάζονται εδω ειναι απο τα ΚΑΠΗ του Μάντσεστερ,

Ε βεβαια...Τωρα εξηγουντε ολα....my man. γι αυτο ηθελαν τα παιδια στο νησι, τον αλλο μεσηλικα της παρεας Altair Lusso....banana. κ αρχιζαν τα σχολια περι εμπειριας, ο παλιος ειναι αλλιως, μαλλι μπαμπακι ψ....η φαρμακι κ τα σχετικα... Ειχαν βαλει στο ματι τα ΚΑΠΗ του μαντσεστερ... .buy buy..sarcastic. Οι πιο μικρες σας κουραζουν????? .yelling..yelling..yelling..love1..very happy.

Οχι ρε φιλε, δεν εχω ερθει στο νησι, θα με μπερδεψες με αλλον... .yelling..sarcastic.

Εγω σου ειπα να τους προσεχεις αυτους... .hair.Πρωτα σου εκαναν τους φιλους κ μετα σε εδωσαν στεγνα... .sarcastic..sarcastic.

Ε βεβαια...Τωρα εξηγουντε ολα....my man. γι αυτο ηθελαν τα παιδια στο νησι, τον αλλο μεσηλικα της παρεας Altair Lusso....banana. κ αρχιζαν τα σχολια περι εμπειριας, ο παλιος ειναι αλλιως, μαλλι μπαμπακι ψ....η φαρμακι κ τα σχετικα... Ειχαν βαλει στο ματι τα ΚΑΠΗ του μαντσεστερ... .buy buy..sarcastic. Οι πιο μικρες σας κουραζουν????? .yelling..yelling..yelling..love1..very happy.
.ass..ass..vert funny..vert funny..vert funny..vert funny..vert funny..vert funny.

Κλαίω κυλιόμενος στη ζέστη ψιλή άμμο που εχω μπροστά μου απο τα γέλια.hair..yelling.

Status
Not open for further replies.
Back