Κοίταξε που και εγώ τα ίδια περναω....και δεν υπάρχει θεραπεία...Αυτό το πρωινό ξύπνημα να μην μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα ρε παιδιά, όσα χρόνια και να περάσουν....μόνο για κυνήγι ξυπνάω αμέσως και πετάγομαι σαν ελατήριο! Την καλημέρα μου

Κοίταξε που και εγώ τα ίδια περναω....και δεν υπάρχει θεραπεία...Αυτό το πρωινό ξύπνημα να μην μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα ρε παιδιά, όσα χρόνια και να περάσουν....μόνο για κυνήγι ξυπνάω αμέσως και πετάγομαι σαν ελατήριο! Την καλημέρα μου
καλημερα σας..χαρηκα πολυ που σε γνωρισα χρηστοΚαλημέρα σας και καλό Σ/Κ σε όλους.
Εχθές το βράδυ επέστρεψα με την οικογένεια στο σπίτι μετά από ένα όμορφο τετραήμερο στην Αθήνα όπου εγώ την επισκεπτόμουν πρώτη φορά. Περάσαμε τέλεια και είδαμε όσα πιο πολλά αξιοθέατα μπορούσαμε!
Για την οικογένειά μου και ιδιαίτερα για μένα η πρώτη βραδιά ήταν υπέροχη και αξέχαστη. Γνώρισα από κοντά ανθρώπους που τους ένοιωθα φίλους πριν ακόμη τους συναντήσω και η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Το πρώτο βράδυ λοιπόν βρεθήκαμε οικογενειακώς, σε ταβέρνα με τον Μάκη (Μάκης) και τη σύζυγό του, τον Διονύση (dionisis) και τη σύζυγό του και τον Βασίλη (vpentza) με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους όπου μας έκαναν το τραπέζι. Όπως το περίμενα, συνάντησα εξαιρετικούς ανθρώπους όπου αισθανθήκαμε τόσο άνετα και οικεία σαν να συναντιόμασταν συχνά για πολλά χρόνια και θα ήθελα τους ευχαριστήσω για την φιλοξενία και για την τιμή που μας έκαναν. Επίσης θέλω να αναφέρω και τη χαρά μου να γνωρίσω ακόμη έναν εξαιρετικό άνθρωπο από το φόρουμ μας, τον Τζίμη (τζιμης-τσαπ.) όπου συναντηθήκαμε παρέα με τον Μάκη ένα βραδάκι σε καφέ-μπαρ κοντά στο ξενοδοχείο που έμενα, για μερικά χαλαρά ποτάκια και κουβεντούλα. Έχω πλέον στην Αθήνα δικούς μου ανθρώπους. Και πάλι τους ευχαριστώ όλους και εύχομαι εις το επανιδείν και στα μέρη μου...
Χρήστο έχεις μια καταπληκτική οικογένεια , πραγματικά χαρήκαμε που σας γνωρίσαμεΚαλημέρα σας και καλό Σ/Κ σε όλους.
Εχθές το βράδυ επέστρεψα με την οικογένεια στο σπίτι μετά από ένα όμορφο τετραήμερο στην Αθήνα όπου εγώ την επισκεπτόμουν πρώτη φορά. Περάσαμε τέλεια και είδαμε όσα πιο πολλά αξιοθέατα μπορούσαμε!
Για την οικογένειά μου και ιδιαίτερα για μένα η πρώτη βραδιά ήταν υπέροχη και αξέχαστη. Γνώρισα από κοντά ανθρώπους που τους ένοιωθα φίλους πριν ακόμη τους συναντήσω και η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Το πρώτο βράδυ λοιπόν βρεθήκαμε οικογενειακώς, σε ταβέρνα με τον Μάκη (Μάκης) και τη σύζυγό του, τον Διονύση (dionisis) και τη σύζυγό του και τον Βασίλη (vpentza) με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους όπου μας έκαναν το τραπέζι. Όπως το περίμενα, συνάντησα εξαιρετικούς ανθρώπους όπου αισθανθήκαμε τόσο άνετα και οικεία σαν να συναντιόμασταν συχνά για πολλά χρόνια και θα ήθελα τους ευχαριστήσω για την φιλοξενία και για την τιμή που μας έκαναν. Επίσης θέλω να αναφέρω και τη χαρά μου να γνωρίσω ακόμη έναν εξαιρετικό άνθρωπο από το φόρουμ μας, τον Τζίμη (τζιμης-τσαπ.) όπου συναντηθήκαμε παρέα με τον Μάκη ένα βραδάκι σε καφέ-μπαρ κοντά στο ξενοδοχείο που έμενα, για μερικά χαλαρά ποτάκια και κουβεντούλα. Έχω πλέον στην Αθήνα δικούς μου ανθρώπους. Και πάλι τους ευχαριστώ όλους και εύχομαι εις το επανιδείν και στα μέρη μου...
Καλή επιστροφή Δημήτρη.Την καλημέρα μου σε όλους τους φίλους.
Τελευταλιος πρωινός καφες με θέα .Σε λίγες ώρες αρχίζει η επιστροφή στο λεκανοπέδιο της τρέλας.
Δημήτρη καλό δρόμο και με προσοχή...Την καλημέρα μου σε όλους τους φίλους.
Τελευταλιος πρωινός καφες με θέα .Σε λίγες ώρες αρχίζει η επιστροφή στο λεκανοπέδιο της τρέλας.
Καληνύχτα παλικάρια μου.
Σπύρο έχε υπόψη ότι στα τρία παιδιά είσαι πολυτεκνος, έτσι πληροφοριακά το λέω μιας και απόψε θα " θυμηθείτε " τα παλιά.....![]()
Αυτά είναι τα ωραία Χρήστο...Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ σε όλους.
Χαχαχα. Καλο. Ναι μεν η παραλία πρώτη, οι τυπισσες ομως που λιάζονται εδω ειναι απο τα ΚΑΠΗ του Μάντσεστερ, κόκκινες σαν αστακοί απο τον ήλιο που τις εχει κάψει και μισό μεθυσμένες απο τις μπόμπες που πίνανε το περασμένο βραδυΓνοστο μελος FORUM εθεαθη σε ιn παραλια του νησιου. φημες λενε για περιπου 100 θαυμαστριες που σηνοστηζονται στην παραλια για να θαυμασουν το κορμι αυτο να δαμαζει τα κηματα. ονοματα δε λεμε. MILVUS το λενε το παλικαρι..sexy girl..sexy girl.hot sun1
![]()
Εγώ φταιω που δεν σεΠαρεάκια σε όλη την Ελλάδα! Είστε και γαμώ τις παρέες!! Είμαι τυχερός που σας γνώρισα (εκτός από τον Τζίμη που είναι λίγο γρόθος) και τα καλύτερα έρχονται μάγκες. Πίστη να έχετε και να είστε ακέραιοι χαρακτήρες!!
Αϊ Γιώργης ή Αϊ Μαθιάς?A και κατι ακόμα. Η παραλία αυτη μου εχει μείνει απο τα παιδικά μου χρονια και τα μπασίματα στα τρυγόνια το Σεπτέμβρη. Τι αγρυπνίες ηταν αυτές να πιάνω το πόστο απο τις 4 τα ξημερώματα πρώτα με τον πατέρα μου και αργότερα μόνος περιμένοντας μάταια αυτα τα παλιοπουλα να περάσουν και αυτα να μην μου κάνουν τη χάρη. Αφού ακόμα και τωρα που λιάζομαι στη ξαπλώστρα εχω το μάτι καρφωμένο απο το μερος που μπαίνουν και τινάζομαι πανω σε καθε πετροχελιδονο που πετάει. Κατι πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτε!!
Οχι ρε φιλε, δεν εχω ερθει στο νησι, θα με μπερδεψες με αλλον...Γνοστο μελος FORUM εθεαθη σε ιn παραλια του νησιου. φημες λενε για περιπου 100 θαυμαστριες που σηνοστηζονται στην παραλια για να θαυμασουν το κορμι αυτο να δαμαζει τα κηματα. ονοματα δε λεμε.
Εγω σου ειπα να τους προσεχεις αυτους...MILVUS το λενε το παλικαρι.![]()
οι τυπισσες ομως που λιάζονται εδω ειναι απο τα ΚΑΠΗ του Μάντσεστερ,
.ass..ass.Οχι ρε φιλε, δεν εχω ερθει στο νησι, θα με μπερδεψες με αλλον...
Εγω σου ειπα να τους προσεχεις αυτους...Πρωτα σου εκαναν τους φιλους κ μετα σε εδωσαν στεγνα...
Ε βεβαια...Τωρα εξηγουντε ολα...γι αυτο ηθελαν τα παιδια στο νησι, τον αλλο μεσηλικα της παρεας Altair Lusso....banana. κ αρχιζαν τα σχολια περι εμπειριας, ο παλιος ειναι αλλιως, μαλλι μπαμπακι ψ....η φαρμακι κ τα σχετικα... Ειχαν βαλει στο ματι τα ΚΑΠΗ του μαντσεστερ... .buy buy.
Οι πιο μικρες σας κουραζουν?????
![]()
Κλαίω κυλιόμενος στη ζέστη ψιλή άμμο που εχω μπροστά μου απο τα γέλιαΟχι ρε φιλε, δεν εχω ερθει στο νησι, θα με μπερδεψες με αλλον...
Εγω σου ειπα να τους προσεχεις αυτους...Πρωτα σου εκαναν τους φιλους κ μετα σε εδωσαν στεγνα...
Ε βεβαια...Τωρα εξηγουντε ολα...γι αυτο ηθελαν τα παιδια στο νησι, τον αλλο μεσηλικα της παρεας Altair Lusso....banana. κ αρχιζαν τα σχολια περι εμπειριας, ο παλιος ειναι αλλιως, μαλλι μπαμπακι ψ....η φαρμακι κ τα σχετικα... Ειχαν βαλει στο ματι τα ΚΑΠΗ του μαντσεστερ... .buy buy.
Οι πιο μικρες σας κουραζουν?????
![]()