Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ σε όλους.
Εχθές το βράδυ επέστρεψα με την οικογένεια στο σπίτι μετά από ένα όμορφο τετραήμερο στην Αθήνα όπου εγώ την επισκεπτόμουν πρώτη φορά. Περάσαμε τέλεια και είδαμε όσα πιο πολλά αξιοθέατα μπορούσαμε!
Για την οικογένειά μου και ιδιαίτερα για μένα η πρώτη βραδιά ήταν υπέροχη και αξέχαστη. Γνώρισα από κοντά ανθρώπους που τους ένοιωθα φίλους πριν ακόμη τους συναντήσω και η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Το πρώτο βράδυ λοιπόν βρεθήκαμε οικογενειακώς, σε ταβέρνα με τον Μάκη
(Μάκης) και τη σύζυγό του, τον Διονύση
(dionisis) και τη σύζυγό του και τον Βασίλη (
vpentza) με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους όπου μας έκαναν το τραπέζι. Όπως το περίμενα, συνάντησα εξαιρετικούς ανθρώπους όπου αισθανθήκαμε τόσο άνετα και οικεία σαν να συναντιόμασταν συχνά για πολλά χρόνια και θα ήθελα τους ευχαριστήσω για την φιλοξενία και για την τιμή που μας έκαναν. Επίσης θέλω να αναφέρω και τη χαρά μου να γνωρίσω ακόμη έναν εξαιρετικό άνθρωπο από το φόρουμ μας, τον Τζίμη (
τζιμης-τσαπ.) όπου συναντηθήκαμε παρέα με τον Μάκη ένα βραδάκι για μερικά χαλαρά ποτάκια και κουβεντούλα. Έχω πλέον στην Αθήνα δικούς μου ανθρώπους. Και πάλι τους ευχαριστώ όλους και εύχομαι εις το επανιδείν και στα μέρη μου...