Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καληνύχτα παλικάρια μου.
Καληνυχτίζω την παρέα!
Ευκαιρία είναι, μιας και οι μικρές κάνουν διακοπές ακόμα στη γιαγιά, να βγάλω την γυναίκα μια βόλτα έξω να θυμηθούμε τα παλιά...
Σπύρο έχε υπόψη ότι στα τρία παιδιά είσαι πολυτεκνος, έτσι πληροφοριακά το λέω μιας και απόψε θα " θυμηθείτε " τα παλιά......love..congrats..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Αυτό το πρωινό ξύπνημα να μην μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα ρε παιδιά, όσα χρόνια και να περάσουν....μόνο για κυνήγι ξυπνάω αμέσως και πετάγομαι σαν ελατήριο :D! Την καλημέρα μου

καλημέρα στην παρέα :)

Αυτό το πρωινό ξύπνημα να μην μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα ρε παιδιά, όσα χρόνια και να περάσουν....μόνο για κυνήγι ξυπνάω αμέσως και πετάγομαι σαν ελατήριο :D! Την καλημέρα μου
να με παίρνεις το πρωί τηλ. να σε ξυπνάω.......Μάκης αφύπνιση
δεν θέλω μεγάλη αμοιβή....μιά καρυδόπιτα τον μήνα .ha ha ha.

image.jpg
κράτησε το ρε να το βάλεις μαζί με το φλυτζάνι που κλάρωσε .sarcastic.

Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ σε όλους.
Εχθές το βράδυ επέστρεψα με την οικογένεια στο σπίτι μετά από ένα όμορφο τετραήμερο στην Αθήνα όπου εγώ την επισκεπτόμουν πρώτη φορά. Περάσαμε τέλεια και είδαμε όσα πιο πολλά αξιοθέατα μπορούσαμε!
Για την οικογένειά μου και ιδιαίτερα για μένα η πρώτη βραδιά ήταν υπέροχη και αξέχαστη. Γνώρισα από κοντά ανθρώπους που τους ένοιωθα φίλους πριν ακόμη τους συναντήσω και η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Το πρώτο βράδυ λοιπόν βρεθήκαμε οικογενειακώς, σε ταβέρνα με τον Μάκη (Μάκης) και τη σύζυγό του, τον Διονύση (dionisis) και τη σύζυγό του και τον Βασίλη (vpentza) με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους όπου μας έκαναν το τραπέζι. Όπως το περίμενα, συνάντησα εξαιρετικούς ανθρώπους όπου αισθανθήκαμε τόσο άνετα και οικεία σαν να συναντιόμασταν συχνά για πολλά χρόνια και θα ήθελα τους ευχαριστήσω για την φιλοξενία και για την τιμή που μας έκαναν. Επίσης θέλω να αναφέρω και τη χαρά μου να γνωρίσω ακόμη έναν εξαιρετικό άνθρωπο από το φόρουμ μας, τον Τζίμη (τζιμης-τσαπ.) όπου συναντηθήκαμε παρέα με τον Μάκη ένα βραδάκι σε καφέ-μπαρ κοντά στο ξενοδοχείο που έμενα, για μερικά χαλαρά ποτάκια και κουβεντούλα. Έχω πλέον στην Αθήνα δικούς μου ανθρώπους. Και πάλι τους ευχαριστώ όλους και εύχομαι εις το επανιδείν και στα μέρη μου...

Last edited:
Καλημέρα παρέα.
Την καλημέρα μου σε όλους τους φίλους.
Τελευταλιος πρωινός καφες με θέα .Σε λίγες ώρες αρχίζει η επιστροφή στο λεκανοπέδιο της τρέλας.
Καλή επιστροφή Δημήτρη, με προσοχή στους δρόμους.
καλημερα παρεα και καλο σ/κ.απολαμβανω καφεδαρα παγωμενη μια και ρεπαυομαι
Μόνος η με τη Μ2;
Μύρο τι ρωτάς, αγκαζε την έχει......
Καλή δύναμη Μύρο....

Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ σε όλους.
Εχθές το βράδυ επέστρεψα με την οικογένεια στο σπίτι μετά από ένα όμορφο τετραήμερο στην Αθήνα όπου εγώ την επισκεπτόμουν πρώτη φορά. Περάσαμε τέλεια και είδαμε όσα πιο πολλά αξιοθέατα μπορούσαμε!
Για την οικογένειά μου και ιδιαίτερα για μένα η πρώτη βραδιά ήταν υπέροχη και αξέχαστη. Γνώρισα από κοντά ανθρώπους που τους ένοιωθα φίλους πριν ακόμη τους συναντήσω και η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Το πρώτο βράδυ λοιπόν βρεθήκαμε οικογενειακώς, σε ταβέρνα με τον Μάκη (Μάκης) και τη σύζυγό του, τον Διονύση (dionisis) και τη σύζυγό του και τον Βασίλη (vpentza) με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους όπου μας έκαναν το τραπέζι. Όπως το περίμενα, συνάντησα εξαιρετικούς ανθρώπους όπου αισθανθήκαμε τόσο άνετα και οικεία σαν να συναντιόμασταν συχνά για πολλά χρόνια και θα ήθελα τους ευχαριστήσω για την φιλοξενία και για την τιμή που μας έκαναν. Επίσης θέλω να αναφέρω και τη χαρά μου να γνωρίσω ακόμη έναν εξαιρετικό άνθρωπο από το φόρουμ μας, τον Τζίμη (τζιμης-τσαπ.) όπου συναντηθήκαμε παρέα με τον Μάκη ένα βραδάκι για μερικά χαλαρά ποτάκια και κουβεντούλα. Έχω πλέον στην Αθήνα δικούς μου ανθρώπους. Και πάλι τους ευχαριστώ όλους και εύχομαι εις το επανιδείν και στα μέρη μου...
Αυτά είναι τα ωραία παιδιά. Ή ποιότητα των ανθρώπων του Hunterslife επιβεβαίωθηκε άλλη μία φορά.

Status
Not open for further replies.
Back