καταλαβα...θα εννωσουν τις δυναμεις τους ο δρακος της κερκυρας κ ο δρακος της παρου....seveys.
![]()
Καλά να περάσετε Σπύρο.Καληνυχτίζω την παρέα!
Αύριο φεύγω και 'γω για το νησί, οπότε θα τα (ξανα) πούμε μετά το Πάσχα...
Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους!
Είθε το Αναστάσιμο Φως, να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!
Προσπαθώ να μάθω στα παιδάκια την θεωρία της ήρεμης δύναμης στο ... κυνήγι γενικότερα αλλά τα συνεπαίρνει ακόμα το νεαρό της ηλικίας τους ...Εσυ πρεπει να ερθεις Κερκυρα,να σε εχω κονταμου στην μπαρα. εχουμε και ιδια ηλικια,....Κατι θα βρεθει και για μας τα κουρασμενα νιατα.seveys.![]()
Φιλαράκι ζηλεύεις;καταλαβα...θα εννωσουν τις δυναμεις τους ο δρακος της κερκυρας κ ο δρακος της παρου....seveys.
![]()
Τσ............................................Τι να πει κανεις? Αχ αυτη η νεωλεα..ha ha ha.Προσπαθώ να μάθω στα παιδάκια την θεωρία της ήρεμης δύναμης στο ... κυνήγι γενικότερα αλλά τα συνεπαίρνει ακόμα το νεαρό της ηλικίας τους ...
Φιλαράκι ζηλεύεις;![]()
Να ερθω και εγω.......victory.Εσυ πρεπει να ερθεις Κερκυρα,να σε εχω κονταμου στην μπαρα. εχουμε και ιδια ηλικια,....Κατι θα βρεθει και για μας τα κουρασμενα νιατα.seveys.![]()
Τι ψαρεμα αριΡε παιδια ποια Κυριακη???? .asking..asking..asking.
Εγω το απογευμα θελω να παω για ψαρεμα... .buy buy.
Το.........ρα,Να ερθω και εγω.......victory.![]()
Θα σε μαζεψουνε και εσενα καπια στηγμη.... Οπως μαζεψανε και εμαςΕγω δεν γερναω ποτε φιλε μου... ΑΠΛΑ ΩΡΙΜΑΖΩ... .buy buy.
Εχω ψυχασθενεια Σπυρο... Δεν μπορω να κατσω σπιτι...![]()
Γιατι ρε φιλος δεν σου αρεσει η παρεα μου......Το.........ρα,.badboys..badboys.
Δεσαμε.
![]()
Καλά να περάσεις Σπύρο, καλή Ανάσταση.Καληνυχτίζω την παρέα!
Αύριο φεύγω και 'γω για το νησί, οπότε θα τα (ξανα) πούμε μετά το Πάσχα...
Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους!
Είθε το Αναστάσιμο Φως, να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!