A
AltairLusso
Κατουράτε και λίγο ... .lazy.
Αυριο φίλε.Δεν σου χαλάω χατίρι.Ρε Μητσάρα ξέρεις τι μου έλειψε; Φωτό από Τζουμέρκα με τον καφέ στα κάγκελα και φόντο τα βουνά...![]()
Δημητρη άμα κατεβεις καμία τσαρκα στην λίμνη βγάλε και καμιά φωτό να γουσταρουμε
εσείς οι δύο πάτε να κολάσετε μεγαλοβδομαδιάτικαΡε Μητσάρα ξέρεις τι μου έλειψε; Φωτό από Τζουμέρκα με τον καφέ στα κάγκελα και φόντο τα βουνά..
καλησπέρα σας δουλειά έχει καλή(δόξα το θεό)κούραση πολύ αλλά σήμερα ήταν ωραία γιατί μπήκαν όμορφες γυναίκες και ταξιδεψα...........asking.
Εσένα θα σου βάλω μια πανοραμική απο τα Τζουμέρκα.εσείς οι δύο πάτε να κολάσετε μεγαλοβδομαδιάτικα![]()
Αφού φάτε τον αγλέουρα ,βγάλτε και μια φωτογραφία να σας καμαρώσουμε.Εσύ άσε τα ταξίδια και κανόνισε την Τρίτη που έρχομαι, σαν προσκεκλημένος να με βγάλεις σε κανέναν μερακλή γιατί θα είμαι πεινασμένος από το ταξίδι...![]()
Αφού φάτε τον αγλέουρα ,βγάλτε και μια φωτογραφία να σας καμαρώσουμε.
Mετα από 25 ώρες ταξίδι αποτελέσματα 4 πτήσεων έφθασα στο προιορισμο μου και πίνω τα ουζάκια μου στη Κέρκυρα. Καλησπέρα και καλές γιορτές.
Καλά να περνάς Παύλο.Mετα από 25 ώρες ταξίδι αποτελέσματα 4 πτήσεων έφθασα στο προιορισμο μου και πίνω τα ουζάκια μου στη Κέρκυρα. Καλησπέρα και καλές γιορτές.
τι σε νοιάζει βρε παντού θα σε πάω τα πάντα θα δοκιμάσεις κάστανα,ποπ κόρν, μαλλί της της γριάς μέχρι και γλυφιτζούρι κοκκοράκι .ha ha ha.Εσύ άσε τα ταξίδια και κανόνισε την Τρίτη που έρχομαι, σαν προσκεκλημένος να με βγάλεις σε κανέναν μερακλή γιατί θα είμαι πεινασμένος από το ταξίδι...![]()
Καλώς όρισες στην πατρίδα Παύλο.Εύχομαι να περάσεις πολύ καλά.Mετα από 25 ώρες ταξίδι αποτελέσματα 4 πτήσεων έφθασα στο προιορισμο μου και πίνω τα ουζάκια μου στη Κέρκυρα. Καλησπέρα και καλές γιορτές.
τι σε νοιάζει βρε παντού θα σε πάω τα πάντα θα δοκιμάσεις κάστανα,ποπ κόρν, μαλλί της της γριάς μέχρι και γλυφιτζούρι κοκκοράκι .ha ha ha.
![]()
Να σαστε καλά παιδια. Για την ώρα κάθε φορά που κάθομαι στη καρέκλα ψάχνω τη ζώνη για να δεθω, ελπίζω να μου περασει.
Καλωσόρισες Παύλο, καλά να περάσεις ''τσου Κορφούς''...Mετα από 25 ώρες ταξίδι αποτελέσματα 4 πτήσεων έφθασα στο προιορισμο μου και πίνω τα ουζάκια μου στη Κέρκυρα. Καλησπέρα και καλές γιορτές.
Εσυ πρεπει να ερθεις Κερκυρα,να σε εχω κονταμου στην μπαρα. εχουμε και ιδια ηλικια,....Κατι θα βρεθει και για μας τα κουρασμενα νιατα.seveys.Κατουράτε και λίγο ... .lazy.