Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δημητρη άμα κατεβεις καμία τσαρκα στην λίμνη βγάλε και καμιά φωτό να γουσταρουμε

Ρε Μητσάρα ξέρεις τι μου έλειψε; Φωτό από Τζουμέρκα με τον καφέ στα κάγκελα και φόντο τα βουνά..
εσείς οι δύο πάτε να κολάσετε μεγαλοβδομαδιάτικα .threat.

καλησπέρα σας δουλειά έχει καλή(δόξα το θεό)κούραση πολύ αλλά σήμερα ήταν ωραία γιατί μπήκαν όμορφες γυναίκες και ταξιδεψα...........asking.

Εσύ άσε τα ταξίδια και κανόνισε την Τρίτη που έρχομαι, σαν προσκεκλημένος να με βγάλεις σε κανέναν μερακλή γιατί θα είμαι πεινασμένος από το ταξίδι... .sarcastic.

εσείς οι δύο πάτε να κολάσετε μεγαλοβδομαδιάτικα .threat.
Εσένα θα σου βάλω μια πανοραμική απο τα Τζουμέρκα..sarcastic.
Απο το πρωί τώρα έκατσα και τώρα έφαγα κάτι.Και μόνο που είμαι μακρυά απο το τρελάδικο είναι μεγάλο πράμα

Εσύ άσε τα ταξίδια και κανόνισε την Τρίτη που έρχομαι, σαν προσκεκλημένος να με βγάλεις σε κανέναν μερακλή γιατί θα είμαι πεινασμένος από το ταξίδι... .sarcastic.
Αφού φάτε τον αγλέουρα ,βγάλτε και μια φωτογραφία να σας καμαρώσουμε.

τι σε νοιάζει βρε παντού θα σε πάω τα πάντα θα δοκιμάσεις κάστανα,ποπ κόρν, μαλλί της της γριάς μέχρι και γλυφιτζούρι κοκκοράκι .ha ha ha.
10.jpg

Mετα από 25 ώρες ταξίδι αποτελέσματα 4 πτήσεων έφθασα στο προιορισμο μου και πίνω τα ουζάκια μου στη Κέρκυρα. Καλησπέρα και καλές γιορτές.
Καλώς όρισες στην πατρίδα Παύλο.Εύχομαι να περάσεις πολύ καλά.

Mετα από 25 ώρες ταξίδι αποτελέσματα 4 πτήσεων έφθασα στο προιορισμο μου και πίνω τα ουζάκια μου στη Κέρκυρα. Καλησπέρα και καλές γιορτές.
Καλωσόρισες Παύλο, καλά να περάσεις ''τσου Κορφούς''...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back