Λευτέρη καλησπέρα. Χωρίς να ξέρω τι πυρίτιδα έχεις χρησιμοποιήσει και αν βλέπω καλά, έχεις κλείσει ένα φυσιγγι με λίγα γραμμάρια σκάγια,σε χαμηλό κάλυκα και λιγη αντίσταση στο ξερελιασμα ....με ποιον τρόπο καταφέρνεις να κάψεις σωστά την πυρίτιδα;Στην φωτογραφία έχω τρεις διαφορετικές εκδοχές, ελαφρώς κοίλο, επίπεδο και ελαφρώς κυρτό. Την διαφορά την κάνει ο ελεύθερος χώρος, κατά τα άλλα μπορεί να γίνει τέλεια και επίπεδη η επιφάνεια με καμπυλότητα στην περίμετρο, αν φτιάξουμε το κατάλληλο στροφειο, εγώ μετέτρεψα ένα κλασικό στροφειο ρελιασματος όσο γινόταν σε τόρνο, χαμηλωνοντας το εσωτερικό κυλινδρακι στο ύψος των εξογκώματων που έχει το αυλάκι μέσα, ίσως 1η 2 δέκατα χαμηλότερα. Η επιδίωξη μου ήταν να βρω έναν τρόπο κλεισίματος όμορφο, να γίνεται από μηχανή για επαναληψιμοτητα,και να μην έχει το ρελι στην περίμετρο, το οποίο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την ραγδαία αύξηση της pmax, και την αστάθεια της καύσης της πυριτιδας σε δύσκολες συνθήκες. Οι μετρήσεις ταχύτητας που έχω κάνει δείχνουν ότι ο στόχος επετεύχθη, αλλά μόνο μετρήσεις σε αξιόπιστο βλητικο σταθμό θα δώσουν την οριστική απάντηση.
Πάντως σου αξίζουν πολλα συγχαρητήρια γιατί βλέπω ότι προσπαθείς να πετύχεις τον στόχο σου με υπομονή και επιμονή.