Ειχα διαλεξει σχεδον 10kg No6 8&9 με σουρωτηρι...το 8-9 περναγε τις τρυπες, ενω τα 6αρια μεναν μεσ'το σουρωτυρι.Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι τρυπάνι στη διάμετρο του νο7 (εάν υπάρχει) τρύπημα σε κάποιο πλαστικό όπως η αλατιερα κ λίγα λίγα ξεχώρισμα
Ψάξιμο για σουρωτηρι που να κρατάει τα 5αρια δηλ.Ειχα διαλεξει σχεδον 10kg No6 8&9 με σουρωτηρι...το 8-9 περναγε τις τρυπες, ενω τα 6αρια μεναν μεσ'το σουρωτυρι.
Καμία ιδέα για το πως θα ξεχωρίσω σκάγια νο5 κ νο7 που έχουν ανακατευτεί;
φτιαξε φασοφυσιγγα οπως ειναι και μην ασχοληθεις καθολου.Καμία ιδέα για το πως θα ξεχωρίσω σκάγια νο5 κ νο7 που έχουν ανακατευτεί;
Σωστός.... Κ περδικοφυσιγγα ταυτόχρονα...φτιαξε φασοφυσιγγα οπως ειναι και μην ασχοληθεις καθολου.
Τάσο 10 πακέτα έφαγαν σφάξιμο κ θα γεμίσω 34αρια. Έχω άλλα 10.Σωστός.... Κ περδικοφυσιγγα ταυτόχρονα...
Bλεπε wolf dublex.....![]()
Αυτό είχα κάνει και εγώ!Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι τρυπάνι στη διάμετρο του νο7 (εάν υπάρχει) τρύπημα σε κάποιο πλαστικό όπως η αλατιερα κ λίγα λίγα ξεχώρισμα
Μύρο μόλις τώρα τελείωσα με το κοσκινισμα φίλε. 3 ώρες κοσκινιζα για να ξεχωρίσω 3 κιλά 5αρια κ 7αρια.Αυτό είχα κάνει και εγώ!
Τρύπησα ένα άδειο κουτί 5kg από παστές σαρδέλες, (τον πάτο του) με διάμετρο τρυπανιού ίδια με την διάμετρο του μικρότερου σκαγίου και κοσκίνισμα ....
Ίσως σχισμή ή σχισμές με συγκεκριμένο πλάτος να είναι πιο γρήγορο αλλά πιο δύσκολο στην κατασκευή.Μύρο μόλις τώρα τελείωσα με το κοσκινισμα φίλε. 3 ώρες κοσκινιζα για να ξεχωρίσω 3 κιλά 5αρια κ 7αρια.
Βασίλη σίγουρα θα είναι πιο εύκολο με σχισμές.Ίσως σχισμή ή σχισμές με συγκεκριμένο πλάτος να είναι πιο γρήγορο αλλά πιο δύσκολο στην κατασκευή.
Τώρα με τους 3d printers ίσως είναι πιο εύκολο.
Δεν έχω κοσκινίσει ποτέ σκάγια.
"Όποιος βαριέται να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινιζει"Ίσως σχισμή ή σχισμές με συγκεκριμένο πλάτος να είναι πιο γρήγορο αλλά πιο δύσκολο στην κατασκευή.
Τώρα με τους 3d printers ίσως είναι πιο εύκολο.
Δεν έχω κοσκινίσει ποτέ σκάγια.
Ευτυχώς που ο λαός δεν είδε κάποιον να κοσκινιζει σκάγια,ποιος ξερ τι θα ιελειγει"Όποιος βαριέται να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινιζει"
Δεν τα λέω εγώ, ο σοφός λαός τα λέει![]()
"Ζλαπ ντιπ" θα ιελειγειΕυτυχώς που ο λαός δεν είδε κάποιον να κοσκινιζει σκάγια,ποιος ξερ τι θα ιελειγει![]()
ΚΙ ΌΜΩς ΤΟ ΚΆΝΕΙ σοβαρος ελλην βιοτεχνηςΕυτυχώς που ο λαός δεν είδε κάποιον να κοσκινιζει σκάγια,ποιος ξερ τι θα ιελειγει![]()
Πάνε τα αλεύρια, οι βλητικές υπεροχές, οι κώνοι και οι διευρυμένοι αυλοί ...Τσάααακκκ....
Παμε να παρουμε μια "γεύση" και να προνοήσουμε σιγα σιγα κ οχι την τελευταια στιγμη, το νεο διαδοχο του μολύβδου, οπου αργα ή γρήγορα θα μεταβούμε σε αυτό...
https://www.kynigesia.gr/opla-vliti...the-allagi-thelei-kapoia-periodo-prosarmogis/
Εν ολιγης, σκαγια Νο6 στη τσιχλα για να παρουμε ΑΥΤΟ που θα κερδίζαμε με το Νο9...την αξιοπρεπει κατανομη μιας "οριακής" βολης...
Εκει να δεις δοκιμες μετα, μπας κ πιασουμε τα 40m...Πάνε τα αλεύρια, οι βλητικές υπεροχές, οι κώνοι και οι διευρυμένοι αυλοί ...
Θα ησυχάσουμε τουλάχιστον απ αυτά![]()
την έχουμε βρει ήδη την πατέντα ... το """κακό""" είναι ότι θα ξυπνήσουν και οι θυροφύλακεςΕκει να δεις δοκιμες μετα, μπας κ πιασουμε τα 40m......θα τη βρουμε την ακρη κ παλι όμως...ο Έλληνας, στις "πουστιές" εχει μυαλό...
![]()