Σκάγια

Εγώ πάντως είχα πάρει τσουβαλακια από τον Αντώνη και μου είχε πετύχει και την διάμετρο που του το είχα ζητήσει.
Παραξενιές τι να κάνουμε.
πηρα περσυ 4 τσουβαλια 9αρια απο κενταυρο προς 100 ευρω το τσουβαλι μου τα αφησε , αλλα τσουχτερα τα μεταφορικα που ηταν 30 ευρω , απο τον Αντωνη δεν συμφερουν εδω στο νησι τα μεταφορικα , γιατι ειναι διπλα , μια φορα απο πυργο μεχρι τον πειραια , και μια φορα απο πειραια μεχρι Σαμο , η δε συσκευασια τους αθλια μια φορα που ειχα παρει , τα πακετα ανοιγμενα και ψαγμενα , τα δε τσουβαλια το ενα ηταν ετοιμο να σκιστει , ο χρονος παραλαβης και αυτος αθλιος 15 μερες , θυμαμε που του το ειπα οτι τα βρηκα ολα ψαγμενα και ανοιγμενα , και ολοι οι υπαληλοι της μεταφορικης ηξεραν τι εχουν μεσα τα πακετα , γιατι εκτος απο τα σκαγια ειχα παρει και αλλα υλικα , πυριτηδες , καλυκες , συγκερωτηρες, παλυ καλα που ειχαν αποδειξη αγορας και δεν με μπαγλαρωσαν μεσα στην φυλακη , του το ειπα και μου ειπε απλα μαλον θα τα εψαξαν , χωρις να δωσει μεγαλη σημασια , ηταν και η τελευταια φορα που πηρα , μετα του απαγορευσαν και την πυριτηδα και τα καψουλια οποτε δεν με συνεφερε να περνω απο αλλου την πυριτηδα , και απο αλλου σκαγια και συγκερωτηρες , και να πληρωνω τριδιπλα μεταφορικα

πηρα περσυ 4 τσουβαλια 9αρια απο κενταυρο προς 100 ευρω το τσουβαλι μου τα αφησε , αλλα τσουχτερα τα μεταφορικα που ηταν 30 ευρω , απο τον Αντωνη δεν συμφερουν εδω στο νησι τα μεταφορικα , γιατι ειναι διπλα , μια φορα απο πυργο μεχρι τον πειραια , και μια φορα απο πειραια μεχρι Σαμο , η δε συσκευασια τους αθλια μια φορα που ειχα παρει , τα πακετα ανοιγμενα και ψαγμενα , τα δε τσουβαλια το ενα ηταν ετοιμο να σκιστει , ο χρονος παραλαβης και αυτος αθλιος 15 μερες , θυμαμε που του το ειπα οτι τα βρηκα ολα ψαγμενα και ανοιγμενα , και ολοι οι υπαληλοι της μεταφορικης ηξεραν τι εχουν μεσα τα πακετα , γιατι εκτος απο τα σκαγια ειχα παρει και αλλα υλικα , πυριτηδες , καλυκες , συγκερωτηρες, παλυ καλα που ειχαν αποδειξη αγορας και δεν με μπαγλαρωσαν μεσα στην φυλακη , του το ειπα και μου ειπε απλα μαλον θα τα εψαξαν , χωρις να δωσει μεγαλη σημασια , ηταν και η τελευταια φορα που πηρα , μετα του απαγορευσαν και την πυριτηδα και τα καψουλια οποτε δεν με συνεφερε να περνω απο αλλου την πυριτηδα , και απο αλλου σκαγια και συγκερωτηρες , και να πληρωνω τριδιπλα μεταφορικα
Άσχετα όλα αυτά, ο Αντώνης δεν φταίει σε κάτι.
Εγώ θα την είχα ξεσκίσει την μεταφορική, μόνο και μόνο για το γαμωτο.

Καποιοι κατογορείται, αλλα κ παλι απο κει ψωνιζεται, διοτι οσα δε φτανει η αλεπου, τα λεει κρεμαστάρια.....ο Αντώνης, βαζει 2πλα σακουλακια στα σκαγια κ οι συσκευασιες του ειναι παρα μα παρα πολυ προσεγμένες, με αφρολεξ κτλ να μη κουνιεται ΤΙΠΟΤΑ μεσα στη συσκευασία....στο λεω, γιατι τον εχω βοηθησει αρκετες φορες στο πακεταρισμα, καθως ημουν εκει για καφε....
Αλλα μερικοι, ξερετε τι θελετε;;;
Να κλισει ο Αντώνης, κ μετα να πληρωνεται τα σκαγια 5.50€/το κιλο οπως πωλουνται στη Ζακυνθο.....και να θελετε συμπληρωμα 1kg σκαγια, και να πληρωνεις υποχρεωτικά 3 κιλη συσκευασία απο την Αθήνα....Να σας ποιανουν τον κωλο κ με τα 2 χερια.....αυτό θελετε.

Υ.Γ. Ξερω πολυ καλα τα οτι τα μεταφορικα για νησια, κοστίζουν, αλλα μη λερωνεις τη φιρμα του αλλου, απο τη στιγμή που δε θες να βαλεις το χερι στην τσέπη φίλε Λάκη.

Καποιοι κατογορείται, αλλα κ παλι απο κει ψωνιζεται, διοτι οσα δε φτανει η αλεπου, τα λεει κρεμαστάρια.....ο Αντώνης, βαζει 2πλα σακουλακια στα σκαγια κ οι συσκευασιες του ειναι παρα μα παρα πολυ προσεγμένες, με αφρολεξ κτλ να μη κουνιεται ΤΙΠΟΤΑ μεσα στη συσκευασία....στο λεω, γιατι τον εχω βοηθησει αρκετες φορες στο πακεταρισμα, καθως ημουν εκει για καφε....
Αλλα μερικοι, ξερετε τι θελετε;;;
Να κλισει ο Αντώνης, κ μετα να πληρωνεται τα σκαγια 5.50€/το κιλο οπως πωλουνται στη Ζακυνθο.....και να θελετε συμπληρωμα 1kg σκαγια, και να πληρωνεις υποχρεωτικά 3 κιλη συσκευασία απο την Αθήνα....Να σας ποιανουν τον κωλο κ με τα 2 χερια.....αυτό θελετε.

Υ.Γ. Ξερω πολυ καλα τα οτι τα μεταφορικα για νησια, κοστίζουν, αλλα μη λερωνεις τη φιρμα του αλλου, απο τη στιγμή που δε θες να βαλεις το χερι στην τσέπη φίλε Λάκη.
κατηγορισει οταν λες ψεματα , εγω λεω αυτο που ειδα , ειχα βγαλει φωτογραφια τα πακετα χωρις να πω απο που τα ειχα παρει , και οπου τα εδειχνα γελαγαν , να σηκωνω το πακετο και να πεφτουν τα κουτια της πυριτηδας και να γελαν στην μεταφορικη , ουτε εμεις στα ΕΛΤΑ δεν ειχαμε δει τετοια πακετα , ευτηχος που δεν ελιπε τιποτα , αλλα ολοι ηξεραν με τι ασχολουμε και με κοιταζαν σαν εξωγιηνο , δηλαδη παραβιασαν τα πρωσοπικα δεδομενα μου , εκαναν αρση του αποριτου , που οταν του το ειπα μου ειπε οτι ειχε προβλημα γιατι δεν ηθελε η μεταφορικη να τα παραλαβη για αυτο εκαναν 15 μερες , και μου ειπε οτι φαινεται τα ανοιξαν για να τα ελεξουν , απο ποτε η μεταφορικη κανει χρεη αστυνομιας , και αφου τα ανοιξαν γιατι δεν τα ξανα συσκευασαν οπως ηταν

και γιατι ο καθε καχυποπτος να ξερει εγω με τι ασχολουμε , και στο τελος να με κουτσομπολευουν , οτι το κανω απο τσιγουνια και γεμιζω φυσιγγια , γιατι ολοι εδω οι ασχετοι νομιζουν οτι οταν φτιαχνεις φυσιγγια ειναι ποιο φτηνα απο τα ετοιμα

και το ποσο που ειχα δωσει τοτε μαζι με τσουβαλια σκαγια , συγκερωτηρες , πυριτηδες ηταν 400 ευρω , και πληρωσα 15 ευρω απο μεταφορα πειραια Σαμο , γιατι τα υπολιπα μεχρι τον πειραια τα πληρωσε εκεινος , οταν ο κενταυρος τοτε πανω απο 200 ευρω αγορα ειχες τσαμπα μεταφορικα

Εγώ δεν θα παραλάμβανα ανοιγμένα και ψαγμένα.
Αποζημιώσει από την μεταφορική.
τα ειχα προ πληρωσει πριν μια εβδομαδα , πως θα επερνα αποζημιωση, το μονο που πληρωσα στην μεταφορικη ηταν 15 ευρω

Τα γνώριζες αυτά δεν στα είπαν εκ τον υστέρων
ποιο γνωριζα οτι θα ειναι ανοιγμενα και ψαγμενα , οταν η αστυνομια τα ανοιγει για να τα ψαξει , που ειναι η μονη που εχει δικαιωμα να το κανει και οχι η καθε μεταφορικη , μετα τα κλεινει και βαζει ειδικη ταινια που λεει ελεγχθει ελληνικη αστυνομια

ολα μαζι και τα 15 ευρω οταν αλλοι με αγορα πανω απο 200 ευρω ειχες τσαμπα μεταφορικα , και μου εκανε και χαρη γιατι πληρωσε εκεινος τα μεταφορικα μεχρι τον πειραια , και ειχα παρει και πριν αλλες χρονιες καποια πραγματακια , απο τιμες ηταν πολυ καλος , ο ποιο φτηνος απο τους αλλους , ειχα παρει εναν πολυ καλο ταποκοφτη του λαναρα αφορυβος , που δεν χτυπας με σφυρι αλλα πρεσερνης ειναι αυτος https://fantomoutdoors.gr/tapokofths_sgropia_ergaleia_gomwshs και με 2 ακομα κεφαλες εκτος απο το CAL 12 σε CAL 20 και σε CAL 28, απο τοτε δεν εχω ξανα αγορασει χαρτονακια των 2 χιλιοστων , ουτε των 4 χιλιοστων γιατι κοβω με αυτον απο οποιο χαρτονι βρω , και βαζω αναμεσα στης μαλινες , και μεσα σε συγκερωτηρες χαρτονι CAL 20 σε συγκερωτηρα CAL 12 για να με παρει στο υψος , αλλα εχω και οπλα CAL 20 και CAL 28

Back