https://drive.google.com/file/d/10_iIZg4lqugUE8rzEOh6vUwV_DWg2pgz/view?usp=drivesdk
Να και μια αρσενικια που λέμε και στο χωριό
Να και μια αρσενικια που λέμε και στο χωριό

Στο δέρμα; ;; από σκαγια;;;; η στον οργανισμό; ;;Σήμερα,πήρα δύο πουλιά και τα πέταξα.
Είχαν σκουλήκια μέσα,όταν τα άνοιξα.
Άλλη μια φορά, μου έχει συμβεί.
Μου έτυχε, την μια και μοναδική φορά που κυνήγησαν παλαιότερα σε ρεζέρβα.Σήμερα,πήρα δύο πουλιά και τα πέταξα.
Όταν την άνοιξα και τράβηξα την αντεριά της.Στο δέρμα; ;; από σκαγια;;;; η στον οργανισμό; ;;
Μύριζαν τα πουλιά.Δεν είχαν προβλημα. Κρίμα που τα πεταξες. Εσωπαρασιτα..
Κακως τα πέταξες! Κρίμα τα πουλιά, δεν ήταν άρρωστα, δυνατά πουλιά ήταν με παράσιτα στο έντερο.Μύριζαν τα πουλιά.
Όχι την χαρακτηριστική μυρωδιά,πιο βαριά.
Μύριζαν τα πουλιά.
Όχι την χαρακτηριστική μυρωδιά,πιο βαριά.
Δεν ήταν δυνατά,τα πουλιά.Κακως τα πέταξες! Κρίμα τα πουλιά, δεν ήταν άρρωστα, δυνατά πουλιά ήταν με παράσιτα στο έντερο.
Δεν μου έχει τύχει ποτέ! Και έχω την διάθεση να καθαρίζω εγώ τα θηράματα μου (πουλιά, ψάρια) για να παρατηρώ τις διατροφικές τους συνήθειες.Σήμερα,πήρα δύο πουλιά και τα πέταξα.
Λαμπη σημερα ειδα πολλες τσιχλεςMε ακόμη μιά σήμερα συμπλήρωσα το ανώτατο όριο των έξι πουλιών που
έχω θέσει στον εαυτό μου για κάθε κυνηγετική σεζόν .
Του χρόνου με το καλό πάλιν .
Ξεκινούμε τσίχλα όταν κι'αν φανούν .Μέχρι στιγμής απογοητευτική η κατάσταση .
Ωραιότατα!!!...όντως , η περσινή χρονιά ήταν καλύτερη, αλλα και φέτος τρεις Πέρδικες που χτύπησα, δεν παραπονιέμαι...... το γούστο μου έγινε!...
...