Καλημερα σε ολους μεταφερω εδω τις εντυπώσεις μου απο τα οπλα που ειδα το πρωι στον Καλκαντζακο. Ειδα τα εξης οπλα: brow 725 hunter, ber 686 silver pigeon 1. Aπο σκοπετικα δεν ειχε ουτε το ενα ουτε το αλλο. Ειδα μονο το winchester select energy . Τελος ειδα και ενα miroku που ειναι αντιστοιχο του 525 για να δω διαφορες με το 725. Το 725 εκπληκτικο απλα. Ηταν 71 εκ , κουμπωνει ωραια, εχει τρομερο ζυγισμα τοσο που μου φαινοταν πουπουλο (ισως και πιο πολυ απ οτι θα ηθελα), και γενικα η εργονομια του ειναι το κατι αλλο, απο εμφανιση οκ χωρις να εντυπωσιαστω αλλα ειναι ενα οπλο που δεν ειναι ακριβο και ασφαλως οταν προσφερει τα υπολοιπα αυτο το θεμα που ειναι υποκειμενικό ειναι ασημαντο. Γενικά με ξενισε λιγο η κοντή σχετικα σκοπευτική γραμμή απο την πολυετή χρηση με καραμπίνες 71 εκ.Δευτερο ειδα το 686, το περιμενα πολυ χειρότερο να πω την αληθεια μου αρεσε ομως αρκετα γιατι ηταν κι αυτο εργονομικο πιο αζυγιστο μου φανηκε ομως ελαφρως μπροστοβαρο ισως ,δεν ξερω αν η σκοπευτικη εκδοση ειναι καλυτερα ζυγισμενη, εμπαινε εξισου καλα με λιγο πιο κοντο κοντακι 36,5 εκ αντι 37,5 του 725. Παραδοξως παροτι ειχαν αυτη τη διαφορα τα επωμισα και τα δυο με την ιδια ευκολια.Σαν εμφανιση και μονο,αν το 686 ειχε καλυτερα ξυλα θα ελεγα μου αρεσε ισως πιο πολυ (μονο σε εμφανιση).Τελος ειδα το σκοπευτικο win energy, το οποιο ειναι σε πολυ καλη τιμη γι αυτα που προσφερει, μου φανηκε ομως πιο δυσχρηστο για γενικη χρηση. Ειναι καθαρο σκοπευτικο-καρτεροντουφεκο.
Δοκιμασα κι ενα miroku αντιστοιχο του 525 και δεν ειχε καμια απολυτως σχεση με το 725. Πιο πολυ με καλυπτει το 725 ισως ομως σε 76 εκ γιατι οπως ειπα μου φανηκε συνολικα κοντο το 71!