Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμενα μου κολλησε το τσοκ και ειναι στον δρομο για οπλουργο η ρωσιδα μειονεκτει παρα πολυ εκει κολλανε για πλακα.Κοιτα μην γραψει κανεις για μπασιμο.Χαχαχαχ αν και με το 3.5 εργοστασιακο τις ψηλες δεν τις καταφερνα και ηταν κολλημενο απο τοτε.
Φιλος που πηγε απογευματινο περιξ γραμματικο δεν ειδε τιποτα και στο περπατητο ελαχιστα δεν εκανε μπαμ..

Συνταξιούχος από τα 18 λέμε... .yelling.
Ρε καλά να είναι ο άνθρωπος και ας κάνει ότι γουστάρει. Μια απορία εξέφρασα!!!
Τώρα βγήκα για τσιγάρο ρε και ακούω τσιιιιν τσιιιιν χαμηλά κιόλας. Μου βγήκε αυθόρμητα το αντε γ..ήσου μωρή ρουφιανα και δυνατά κιόλας. Η γειτόνισσα από κάτω απλωνε την μπουγάδα και έμεινε κόκκαλο. Νόμιζε ότι έβριζα αυτή!!!

Τώρα βγήκα για τσιγάρο ρε και ακούω τσιιιιν τσιιιιν χαμηλά κιόλας. Μου βγήκε αυθόρμητα το αντε γ..ήσου μωρή ρουφιανα και δυνατά κιόλας. Η γειτόνισσα από κάτω απλωνε την μπουγάδα και έμεινε κόκκαλο. Νόμιζε ότι έβριζα αυτή!!!
Μία ο περιπτεράς, μία η γειτόνισσα, δεν σε βλέπω να γλυτώνεις το έχει πάρει βάγια. :D:p

Παρτο απόφαση, μπασιματα τέλος. Αν κάνει κανένα τσαφ θα είναι μετά την βροχοκαιρια. Θα σταματήσει όσα πουλιά ταξιδεύουν και ισως κατηφορισουν όλα μαζί με το πρώτο άνοιγμα και βορισμα!
Ποια μπασιματα ρε παιδια...μπηκαν τα πουλια βγείτε για περπατημα..
Απο δω και περα ανακατεματα θα γινονται και αναλογως καιρου βεβαιως βεβαιως

Εγώ ήθελα να ήξερα που δουλεύει και έχει ενάμιση μήνα άδεια ο Νικόλας????? Ζηλεύω φυσικά....
Παντως σιγουρα κανει την καλυτερη δουλεια σε επιπεδο κυνηγιου και επιλογης διδακτικων βιντεο. Ο αμφιβληστοειδης μου θα σε ευγνωμονει για παντα Νικολα. Ιδιως μετα απο ενα "περασμα" που ειχες βαλει, δεν μπορω να ξαναδω την μονωτικη ταινια με τον ιδιο τροπο.

Παντως σιγουρα κανει την καλυτερη δουλεια σε επιπεδο κυνηγιου και επιλογης διδακτικων βιντεο. Ο αμφιβληστοειδης μου θα σε ευγνωμονει για παντα Νικολα. Ιδιως μετα απο ενα "περασμα" που ειχες βαλει, δεν μπορω να ξαναδω την μονωτικη ταινια με τον ιδιο τροπο.
Καρτέρι φωτιά το συγκεκριμένο, κορδόνι περνάνε .yel. .

Καρτέρι φωτιά το συγκεκριμένο, κορδόνι περνάνε .yel. .
Σου αποτυπωθηκε και σενα ε;;; και ηταν ολες μονοντουφεκιες. Αν πας σε τετοιο περασμα για ντουμπλεδες και τριπλετες, καταληγεις στα επειγοντα με καλπαζουσα φυματιωση!!! Χανεις 45 κιλα σε 12 ωρες!!! 🤣🤣🤣

Το "μωρη" είναι προσβλητικό.
Πώς σου ξέφυγε?

Δημήτρη άμα σου έβγαινε αυθόρμητα κανένα " πότε θα σε γ@μισω εσένα μωρη κ@#€τσα " μπορεί και να είχαν άλλη τροπή τα πράγματα απόψε με τη γειτόνισσα ε! Αρκεί να μην είναι καμία θειτσα. Τι σενάρια βγάζω ο φουστης

Δημήτρη άμα σου έβγαινε αυθόρμητα κανένα " πότε θα σε γ@μισω εσένα μωρη κ@#€τσα " μπορεί και να είχαν άλλη τροπή τα πράγματα απόψε με τη γειτόνισσα ε! Αρκεί να μην είναι καμία θειτσα. Τι σενάρια βγάζω ο φουστης
Που πήγε το μυαλό σου σε κανένα κορίτσι από αυτά που ανεβάζει ο Νικόλας ελαφριά ντυμένη να απλώνει μπουγάδα στη βεράντα;.my man.

Ε μα δεν έστειλες μύνημα να σουρθω να πιούμε σούμα! Την επόμενη φορά!! ;)
Έχεις δίκιο πατριωτακι αλλά πέρασαν τόσο γρήγορα οι μέρες που δε το κατάλαβα.
Είχα και γεωργικές δουλειές μετά το καθημερινό κυνήγι που όλες και όλες 2 φορές κατέβηκα χώρα το βραδάκι.
IMG20221029114800.jpg
Έπρεπε να σε θυμηθώ όταν Παρασκευή κατεβήκαμε στον Τασόπουλο στον Κάμπο.
Την επόμενη φορά!

Status
Not open for further replies.
Back