1* είναι το 10/10 και 3* το 5/10
Ευχαριστώ Τάκη για την απάντηση, δεν το γνώριζα.Είναι 1*
Ενώ η b2000 είναι 3*
Καλά σου λέει, μην μ@μάς τόσο....Να κατουρας συχνα στο καρτερι !![]()
Εγώ ήθελα να ήξερα που δουλεύει και έχει ενάμιση μήνα άδεια ο Νικόλας????? Ζηλεύω φυσικά....Καλά σου λέει, μην μ@μας τόσο....![]()
Συνταξιούχος από τα 18 λέμε...Εγώ ήθελα να ήξερα που δουλεύει και έχει ενάμιση μήνα άδεια ο Νικόλας????? Ζηλεύω φυσικά....
Ρε καλά να είναι ο άνθρωπος και ας κάνει ότι γουστάρει. Μια απορία εξέφρασα!!!Συνταξιούχος από τα 18 λέμε...![]()
Μία ο περιπτεράς, μία η γειτόνισσα, δεν σε βλέπω να γλυτώνεις το έχει πάρει βάγια.Ρε καλά να είναι ο άνθρωπος και ας κάνει ότι γουστάρει. Μια απορία εξέφρασα!!!
Τώρα βγήκα για τσιγάρο ρε και ακούω τσιιιιν τσιιιιν χαμηλά κιόλας. Μου βγήκε αυθόρμητα το αντε γ..ήσου μωρή ρουφιανα και δυνατά κιόλας. Η γειτόνισσα από κάτω απλωνε την μπουγάδα και έμεινε κόκκαλο. Νόμιζε ότι έβριζα αυτή!!!
Ο περιπτεράς ξέρει και η γειτόνισσα ακόμη καλύτερα την λοξά μου ρε!Μία ο περιπτεράς, μία η γειτόνισσα, δεν σε βλέπω να γλυτώνεις το έχει πάρει βάγια.![]()
Ποια μπασιματα ρε παιδια...μπηκαν τα πουλια βγείτε για περπατημα..Παρτο απόφαση, μπασιματα τέλος. Αν κάνει κανένα τσαφ θα είναι μετά την βροχοκαιρια. Θα σταματήσει όσα πουλιά ταξιδεύουν και ισως κατηφορισουν όλα μαζί με το πρώτο άνοιγμα και βορισμα!
Παντως σιγουρα κανει την καλυτερη δουλεια σε επιπεδο κυνηγιου και επιλογης διδακτικων βιντεο. Ο αμφιβληστοειδης μου θα σε ευγνωμονει για παντα Νικολα. Ιδιως μετα απο ενα "περασμα" που ειχες βαλει, δεν μπορω να ξαναδω την μονωτικη ταινια με τον ιδιο τροπο.Εγώ ήθελα να ήξερα που δουλεύει και έχει ενάμιση μήνα άδεια ο Νικόλας????? Ζηλεύω φυσικά....
Καρτέρι φωτιά το συγκεκριμένο, κορδόνι περνάνεΠαντως σιγουρα κανει την καλυτερη δουλεια σε επιπεδο κυνηγιου και επιλογης διδακτικων βιντεο. Ο αμφιβληστοειδης μου θα σε ευγνωμονει για παντα Νικολα. Ιδιως μετα απο ενα "περασμα" που ειχες βαλει, δεν μπορω να ξαναδω την μονωτικη ταινια με τον ιδιο τροπο.
Σου αποτυπωθηκε και σενα ε;;; και ηταν ολες μονοντουφεκιες. Αν πας σε τετοιο περασμα για ντουμπλεδες και τριπλετες, καταληγεις στα επειγοντα με καλπαζουσα φυματιωση!!! Χανεις 45 κιλα σε 12 ωρες!!!Καρτέρι φωτιά το συγκεκριμένο, κορδόνι περνάνε.
Το "μωρη" είναι προσβλητικό.Ρε καλά να είναι ο άνθρωπος και ας κάνει ότι γουστάρει. Μια απορία εξέφρασα!!!
Τώρα βγήκα για τσιγάρο ρε και ακούω τσιιιιν τσιιιιν χαμηλά κιόλας. Μου βγήκε αυθόρμητα το αντε γ..ήσου μωρή ρουφιανα και δυνατά κιόλας. Η γειτόνισσα από κάτω απλωνε την μπουγάδα και έμεινε κόκκαλο. Νόμιζε ότι έβριζα αυτή!!!
Δημήτρη άμα σου έβγαινε αυθόρμητα κανένα " πότε θα σε γ@μισω εσένα μωρη κ@#€τσα " μπορεί και να είχαν άλλη τροπή τα πράγματα απόψε με τη γειτόνισσα ε! Αρκεί να μην είναι καμία θειτσα. Τι σενάρια βγάζω ο φουστηςΡε καλά να είναι ο άνθρωπος και ας κάνει ότι γουστάρει. Μια απορία εξέφρασα!!!
Που πήγε το μυαλό σου σε κανένα κορίτσι από αυτά που ανεβάζει ο Νικόλας ελαφριά ντυμένη να απλώνει μπουγάδα στη βεράντα;Δημήτρη άμα σου έβγαινε αυθόρμητα κανένα " πότε θα σε γ@μισω εσένα μωρη κ@#€τσα " μπορεί και να είχαν άλλη τροπή τα πράγματα απόψε με τη γειτόνισσα ε! Αρκεί να μην είναι καμία θειτσα. Τι σενάρια βγάζω ο φουστης
Έχεις δίκιο πατριωτακι αλλά πέρασαν τόσο γρήγορα οι μέρες που δε το κατάλαβα.Ε μα δεν έστειλες μύνημα να σουρθω να πιούμε σούμα! Την επόμενη φορά!!![]()