Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το πρωι παλι σχεδόν δεν είχε τίποτα είπα με κρυα κάρδια να παω ένα απογευματινο να δω τι παίζει Το αποτέλεσμα ήταν να μην προλαβαίνω να γεμίζω το οπλο για τρελο πέρασμα. και αναρωτιέμαι που στο καλο ειναι κριμένα ολα αυτα τα πουλια ολη μερα... .hair.
Αντρέα μπαίνουν πλέον μόνο νύχτα. Πιάνουν και ανηφορίζουν το απόγευμα για κούρνια. Το πρωί κάτι μαύρες και ελάχιστα πουλιά ψηλωμενα.

Νομίζω ότι τα σμέρτα είναι άλλο φυτό!!!
Έχουμε κι εμείς στην Άρτα σε χαμηλά υψόμετρα!!!Τα σμέρτα είναι θαμνώδες βλάστηση ενώ το φυλίκι είναι δέντρο και γίνεται μέχρι δύο τρία μέτρα ύψος!!!Ο καρπός τους όμως είναι παρεμφερείς!!!
Πάντως και για τα δύο τρελαίνονται οι τσίχλες τα κοτσύφια και οι δενδρότσιχλες αλλά στο φυλίκι πέφτουν και φάσσες μιας και βρίσκεται σε πιο δασώδεις εκτάσεις!!!
Αλεξανδρε ναι...ισως το μπερδευω εγω, γιατι ειδα στη φωτο πως μοιαζουν απιστευτα...

Αντρέα μπαίνουν πλέον μόνο νύχτα. Πιάνουν και ανηφορίζουν το απόγευμα για κούρνια. Το πρωί κάτι μαύρες και ελάχιστα πουλιά ψηλωμενα.
Τελικά όπως έχω ξαναπεί γίναν νυχτοβιες τώρα που μαζευτηκαμε εμείς κάνοντας οικογένεια και γίναμε ημερήσιοι έγιναν αυτές νυχτοβιες πως να συναντηθούμε μπλέξαμε και οποία κυκλοφορεί πρωί είναι ψιλοσουρωμενη γι'αυτό περνάει όπου να ναι και όχι από τα συνήθη μέρη

Τελικά όπως έχω ξαναπεί γίναν νυχτοβιες τώρα που μαζευτηκαμε εμείς κάνοντας οικογένεια και γίναμε ημερήσιοι έγιναν αυτές νυχτοβιες πως να συναντηθούμε μπλέξαμε και οποία κυκλοφορεί πρωί είναι ψιλοσουρωμενη γι'αυτό περνάει όπου να ναι και όχι από τα συνήθη μέρη
Δηλαδή τις ξενυχτιδες τις σουρωμένες ψάχνουμε .hair..sarcastic..sarcastic.

Κεντρικη ευβοια σημερα στα ελατα με φολα πολυτελειας,σε 2 χοντρες εριξα πηρα την μια,απο κελαιδοτσικλες,και κοτσυφια τιποτα απολυτως,κατα τις 8 παρα που πηγα να φυγω περασαν 5 γουρουνια(4 μικρα 1 μεγαλο)αλλα δεν τα προλαβα,χαθηκαν μεσα στα ελατα!

Σήμερα δεν κάνεβα,άλλαξα φυσέκια και ως δια μαγείας κανεβα...14 έπιασα και άλλες 4 χαμένες. να προσθέσω ότι λόγω του μηδενικού αέρα πέρναγαν στο θεό,σύνολο δύο άτομα πιάσαμε 30. 14 εγώ και 16 ο φίλος μου!

Attachments

• IMG_20221102_082253.jpg
    IMG_20221102_082253.jpg
    181,3 KB · Προβολές: 118
Σήμερα δεν κάνεβα,άλλαξα φυσέκια και ως δια μαγείας κανεβα...14 έπιασα και άλλες 4 χαμένες. να προσθέσω ότι λόγω του μηδενικού αέρα πέρναγαν στο θεό,σύνολο δύο άτομα πιάσαμε 30. 14 εγώ και 16 ο φίλος μου!
Ντουφεκος η Β2000. Τι τσοκαρισματα έχει;

Καλημερα! Λογω οτι για 5-6 μερες δεν θα μπορω να παω για κυνηγι, πηγα σημερα με βαρια καρδια για τον καφε και οτι γινει. Σε πληρη αντιθεση με χθες, εγινε παιχνιδι! 10 καταφερα, βρηκα τις 8. Οι 2 κοκκινοτσιχλες. Τα πουλια περναγανε απο τις 6:50 έως τις 7:20 και μετα απο τις 7:50 έως τις 8:20. Πρεπει να περάσανε στην περιοχη, 50 πουλια, απο το καρτερι μου τα 20. Τι να πω; Τελικα πρεπει να πηγαινουμε, οποτε μπορουμε. Μου εφτιαξε η διαθεση! Καλη συνεχεια!

Attachments

• 20221102_090249.jpg
    20221102_090249.jpg
    895,2 KB · Προβολές: 101
Προς τη διαχείριση , μήπως στη πρώτη σελίδα και όπου θεωρείται σωστό, να μπει όλη η ρυθμιστική με τα θηρευσιμα είδη ευκρινείς φωτογραφίες περίοδοι θήρας και με έντονα γράμματα ,για να αποφεύγονται στο μέλλον αναρτήσειςαπο λάθος που θα μπορούσαν να προσβάλουν η να εκθέσουν όλη την κυνηγετική οικογένεια.

Τσιχλοκοτσυφα γιοκ και σήμερα.....
Μια καραμπίνα άκουσα από απέναντι κ αυτό ήταν όλο....
Παρασκευή χαλάει ο καιρός κ την Κυριακή δίνει πολυ βροχή...
Πάμε και αυριο και......

Μπράβο ρε κοκκινε τζορντανακια με το ωραίο σιδερικο...!

Status
Not open for further replies.
Back