Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραία περάσαμε και σήμερα... Το Plan A Της ημέρας έλεγε Γραμματικό ... οταν έφτασα στο καρτερι και διαπίστωσα ότι παραλίγο να πάρει την πόρτα του αυτοκινήτου ο αέρας , δεν το πολυσκέφτηκα και έφυγα σφαίρα για το Plan B ... Πάνω από τη λίμνη, κάπου μεταξύ Βόθωνα Βαρνάβα και Καπανδριτίου .... Οπως έβαλα τα φυσίγγια στο γιλέκο , έτσι και τα έβγαλα ... :oops:
Κόσμος πολύς στα καρτέρια , και όλοι πολύ ανησυχοι για τη συνέχεια της σαιζόν ... αρχίζουν και μας ζώνουν τα φίδια .pray to God.

Καλημέρα σ' όλους τους φίλους! :)

Την Τετάρτη που πήγα απογευματινό στο κουνέλι, είδα και τις πρώτες τσίχλες εδώ, και ήταν κάμποσες, μέσα στα πυκνά...

Νομίζω ενθαρρυντικό για τους λοιπούς, αφού φθάσανε στα Δωδεκάνησα ...
Πολύ άσχημο μαντάτο για τους λοιπούς..
Γιατί δειχνει ότι πέρασαν πολύ Ανατολικα...
🥺🥺🥺🥺🥺

Ορεινη Κορινθια τιποτα το ιδιαιτερο.Φανηκαν καποια πουλια 8.30-9.30,ενω το πρωι πριν ξημερωσει ακουγονταν μετα τιποτα.Καταφερα 5 τις 2 απο αρκετα ψηλα.Φυσιγγια βελος 32 απο Τασκωφ(περσινα)εξαιρετικα.Βεβαια φετος αλαξε πυριτιδα οποτε δοκιμη....

9 χέρι 4 χαμένες ο απολογισμός και αρκετά κλαμπανια. Εγώ παλικάρια είδα πουλιά σήμερα μόνο που αντί για την κλασική τους πορεία περνούσαν παράλληλα από το καρτέρι πάνω από ένα κανάλι. Από τις 7:45 μέχρι 9:20 περνούσαν κοπαδακια από 3-4 μέχρι και 15 πουλιά. Αν δεν είχε τον αέρα ήταν για όριο και δεν σας κάνω πλάκα. Και ένας φίλος προς Χλοες είδε αρκετά πουλιά αλλά και εκεί με αλλοπρόσαλλες πορείες. Αντε να δούμε αύριο... Φωτογραφία στο σπίτι γιατί είχαμε χαμηλ.μπαταρ.20221021_122127.jpg

Πήγα μια βόλτα και γω στην Εύβοια και μπορώ να πω ότι πέρασα καλά.. Αρκετό αέρα, αλλά μπήκανε πουλιά, κλαμπανισα κάμποσες, ξεκρεμασα πέντε και βρήκα τις δύο, δυστυχώς ο αέρας τις έπαιρνε και τις σήκωνε... Με καβάλησε ένα μπουλούκι τρυγονια 5-6 πουλιά, τελευταία στιγμή χάλασα την τουφεκιά επειδή τα κατάλαβα.. και το ένα το είχα μπουκωσει... Πέρασε και μια κ@ριολιτσ@, μακριά από εμένα, της έριξε ένα ντουμπε ένα παλικάρι που ήταν πιο κάτω αλλά συνέχισε ακάθεκτη.. Ευχαριστήθηκα γιατί σιγά σιγά ξαναβρίσκω την φόρμα μου... Την ώρα που μίλαγα με την γυναίκα στο τηλ, περνάει μια σηκώνω με το ένα χέρι, δεν επωμιζω καλά... Και τρώω μια κοντακιά πάνω από το στήθος... Και τώρα ποναω λιγουλάκι.... Γυναίκες!!

Μολις γύρισα. Ξεκινήσαμε το πρωι με θετική διάθεση. Μεχρι τις 8 έχω βαρέσει 5 και 4 εχω κανει δωρο στην αλεπού. Καμμια φορά σκέφτομαι οι πο@*#@ες ξερές, ανοίγει η γη και τις καταπίνει; Τέλος πάντων μου ήρθε να φάω το καπέλο. Με τρελαίνουν και αυτές οι ρουφιάνες. Με τις ωτοασπίδες τις ακούω Αττικη από την Βοιωτία. Μεχρι τις 10 άλλες 3. Τουλαχιστον δεν θα με κοροϊδεύει η γυναικα μου.
Αύριο με το καλό, θα εχει πέρασμα 😡🤔😜😜😜😜😜👍.

Attachments

• IMG_20221021_100513.jpg
    IMG_20221021_100513.jpg
    390,8 KB · Προβολές: 97
9 χέρι 4 χαμένες ο απολογισμός και αρκετά κλαμπανια. Εγώ παλικάρια είδα πουλιά σήμερα μόνο που αντί για την κλασική τους πορεία περνούσαν παράλληλα από το καρτέρι πάνω από ένα κανάλι. Από τις 7:45 μέχρι 9:20 περνούσαν κοπαδακια από 3-4 μέχρι και 15 πουλιά. Αν δεν είχε τον αέρα ήταν για όριο και δεν σας κάνω πλάκα. Και ένας φίλος προς Χλοες είδε αρκετά πουλιά αλλά και εκεί με αλλοπρόσαλλες πορείες. Αντε να δούμε αύριο... Φωτογραφία στο σπίτι γιατί είχαμε χαμηλ.μπαταρ.View attachment 58413
Ανθρωπε μου🥰🥰

Μολις γύρισα. Ξεκινήσαμε το πρωι με θετική διάθεση. Μεχρι τις 8 έχω βαρέσει 5 και 4 εχω κανει δωρο στην αλεπού. Καμμια φορά σκέφτομαι οι πο@*#@ες ξερές, ανοίγει η γη και τις καταπίνει; Τέλος πάντων μου ήρθε να φάω το καπέλο. Με τρελαίνουν και αυτές οι ρουφιάνες. Με τις ωτοασπίδες τις ακούω Αττικη από την Βοιωτία. Μεχρι τις 10 άλλες 3. Τουλαχιστον δεν θα με κοροϊδεύει η γυναικα μου.
Ωραία πινελιά ο αρκουδόβατος, είδα και εγώ έναν σήμερα και ήθελα να τον βγάλω φώτο!!

Πήγα μια βόλτα και γω στην Εύβοια και μπορώ να πω ότι πέρασα καλά.. Αρκετό αέρα, αλλά μπήκανε πουλιά, κλαμπανισα κάμποσες, ξεκρεμασα πέντε και βρήκα τις δύο, δυστυχώς ο αέρας τις έπαιρνε και τις σήκωνε... Με καβάλησε ένα μπουλούκι τρυγονια 5-6 πουλιά, τελευταία στιγμή χάλασα την τουφεκιά επειδή τα κατάλαβα.. και το ένα το είχα μπουκωσει... Πέρασε και μια κ@ριολιτσ@, μακριά από εμένα, της έριξε ένα ντουμπε ένα παλικάρι που ήταν πιο κάτω αλλά συνέχισε ακάθεκτη.. Ευχαριστήθηκα γιατί σιγά σιγά ξαναβρίσκω την φόρμα μου... Την ώρα που μίλαγα με την γυναίκα στο τηλ, περνάει μια σηκώνω με το ένα χέρι, δεν επωμιζω καλά... Και τρώω μια κοντακιά πάνω από το στήθος... Και τώρα ποναω λιγουλάκι.... Γυναίκες!!
Εδώ περνάνε τρυγόνια ακόμη και εμείς αναρωτιομαστε αν έχει τσίχλες πίσω....

Τηλέφωνο η γυναίκα, αναμα τσιγάρο και κατούρημα σχεδόν πάντα κάτι θα γίνει για να αρχίσουν τα καντήλια.

9 χέρι 4 χαμένες ο απολογισμός και αρκετά κλαμπανια. Εγώ παλικάρια είδα πουλιά σήμερα μόνο που αντί για την κλασική τους πορεία περνούσαν παράλληλα από το καρτέρι πάνω από ένα κανάλι. Από τις 7:45 μέχρι 9:20 περνούσαν κοπαδακια από 3-4 μέχρι και 15 πουλιά. Αν δεν είχε τον αέρα ήταν για όριο και δεν σας κάνω πλάκα. Και ένας φίλος προς Χλοες είδε αρκετά πουλιά αλλά και εκεί με αλλοπρόσαλλες πορείες. Αντε να δούμε αύριο... Φωτογραφία στο σπίτι γιατί είχαμε χαμηλ.μπαταρ.View attachment 58413
Ρε συ αυτό το παρατήρησα και εγώ εχθές εκεί που ήμουν....τα πουλιά περνούσαν σε μια παράξενη παράλληλη πορεία πάνω απ' το καρτέρι.....και στο θεό βέβαια.

πολυ ωραια φωτο και πολυ καλη καρπωση

Status
Not open for further replies.
Back