σε φαγανε?Της κακομοίρας γίνεται!
Μια ώρα να πάρουμε καφέ.Τζαμπα τον δίνουν?σε φαγανε?
Τι ρε;Της κακομοίρας γίνεται!
μας στραβολαιμιασες!περναει απο καμμια?
Είσαι γουρλής σαν εμέναΜια ώρα να πάρουμε καφέ.Τζαμπα τον δίνουν?
Τιποτα ακομα μια μαυρη παλι πηρα αλλες 6-7 ειδα πιασμενεςμας στραβολαιμιασες!περναει απο καμμια?
Οταν μίλαγε ο Περι εσύ φουμάριζες καλαμποκόφυλλα φιλε Μένιο.Καλημέρα στην παρέα … κλειστός καιρός, φθινοπωρινός , χωρίς πολύ αέρα … δυστυχώς όλα δείχνουν ότι τα κορίτσια με έστησαν και σήμερα![]()
Μα μαμησες τώρα.... το βράδυ στήσε αυτί και ρίξε ρεπορτάζ...Και εδω πανω ξανθη μια ακουσα τοση ωρα. Δεν πρεπει να ειχε καθολου μπασιμο
Γιατί ρε Μήτσο; Από εκεί τα περιμένεις;Μα μαμησες τώρα.... το βράδυ στήσε αυτί και ρίξε ρεπορτάζ...
Αυριο θα εχει ειπαμε τελοςΜα μαμησες τώρα.... το βράδυ στήσε αυτί και ρίξε ρεπορτάζ...
Νομίζω ότι σε πονάει η μέση.Εδώ είμαι! Εξω βρέχει. Στο βουνό ρίχνει καλά!
View attachment 58204
Καλημέρα,αν δεν κάνει μπάσιμο βόρεια Ελλάδα, Εύβοια και Αττική δεν πρόκειται να δούμε τίποτα!!!Γιατί ρε Μήτσο; Από εκεί τα περιμένεις;
ετσι οπως ειναι φουσκωμενος!απο παντου της περιμενει!Γιατί ρε Μήτσο; Από εκεί τα περιμένεις;
Πέρσι φίλε πάντως 7 ημέρες εγώ στο Σουφλί, ολόκληρη η Ελλάδα καιγόταν στα τσιχλοκότσυφα κι εμείς αν ασχολιόμασταν δεν θα είχαμε πάρει καμία μέρα πάνω από 10 ο καθένας.Καλημέρα,αν δεν κάνει μπάσιμο βόρεια Ελλάδα, Εύβοια και Αττική δεν πρόκειται να δούμε τίποτα!!!
Όλα τα χρόνια που βγαίνω για καρτέρι στα μπασίματα βγαίνω μία με δύο μέρες μετά από καλό μπάσιμο στη βόρεια Ελλάδα!!!
Βέβαια τα πουλιά από Ξάνθη πιο πιθανό είναι να κατέβουν ανατολικότερα προς τα παράλια της Τουρκίας και των νησιών του αρχιπελάγους αλλά δείχνει μια τάση που υπάρχει γενικώς για τα περάσματα και στην περιοχή μας!!!