Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια ώρα να πάρουμε καφέ.Τζαμπα τον δίνουν?
Είσαι γουρλής σαν εμένα
Εγώ όταν βιάζομαι θα συναντήσω στον δρόμο αστικό που θα κάνει 50 στάσεις από πίσω του τρακτέρ και πιό πίσω άμαξα που την σέρνει γάιδαρος
Και στο καφέ θα έχει σταματήσει εκδρομικό λεωφορείο με πενήντα γερόντια μέσα

Γιατί ρε Μήτσο; Από εκεί τα περιμένεις;
Καλημέρα,αν δεν κάνει μπάσιμο βόρεια Ελλάδα, Εύβοια και Αττική δεν πρόκειται να δούμε τίποτα!!!
Όλα τα χρόνια που βγαίνω για καρτέρι στα μπασίματα βγαίνω μία με δύο μέρες μετά από καλό μπάσιμο στη βόρεια Ελλάδα!!!
Βέβαια τα πουλιά από Ξάνθη πιο πιθανό είναι να κατέβουν ανατολικότερα προς τα παράλια της Τουρκίας και των νησιών του αρχιπελάγους αλλά δείχνει μια τάση που υπάρχει γενικώς για τα περάσματα και στην περιοχή μας!!!

Καλημέρα,αν δεν κάνει μπάσιμο βόρεια Ελλάδα, Εύβοια και Αττική δεν πρόκειται να δούμε τίποτα!!!
Όλα τα χρόνια που βγαίνω για καρτέρι στα μπασίματα βγαίνω μία με δύο μέρες μετά από καλό μπάσιμο στη βόρεια Ελλάδα!!!
Βέβαια τα πουλιά από Ξάνθη πιο πιθανό είναι να κατέβουν ανατολικότερα προς τα παράλια της Τουρκίας και των νησιών του αρχιπελάγους αλλά δείχνει μια τάση που υπάρχει γενικώς για τα περάσματα και στην περιοχή μας!!!
Πέρσι φίλε πάντως 7 ημέρες εγώ στο Σουφλί, ολόκληρη η Ελλάδα καιγόταν στα τσιχλοκότσυφα κι εμείς αν ασχολιόμασταν δεν θα είχαμε πάρει καμία μέρα πάνω από 10 ο καθένας.
Μας είχε κάνει τρομερή εντύπωση, πηγαίνω πάνω πολλά χρόνια σερί, πέρσι ήταν η πρώτη φορά που κυριολεκτικά είδαμε ολόκληρο το 7ημερο περισσότερες φασσες πάρα τσίχλες.

Status
Not open for further replies.
Back