Καθιστά, μόνο με 1*.Το 3αρι της μπενελι με προβληματισε πολυ αυριο θα ριξω σε χαρτονι αν βρω εδω πανω καθιστο πουλι και το πουλι εφυγε αλωβητο και οχι δεν εριξα με λαμπρο![]()
Καθιστά, μόνο με 1*.Το 3αρι της μπενελι με προβληματισε πολυ αυριο θα ριξω σε χαρτονι αν βρω εδω πανω καθιστο πουλι και το πουλι εφυγε αλωβητο και οχι δεν εριξα με λαμπρο![]()
Απο το στομα σου κ στου θεου τ αυτιΕμείς είχαμε πιασει το λοφακι μας και σηκωνες να ρίξεις σε ένα και πίσω ερχόταν άλλο πιο καλά και πιο πίσω αλλά ακόμη καλύτερα! Στις 9 τέσσερα όπλα είχαμε όριο και στα οπλα μπήκαν 6αρια και 5αρια γιατί είχαμε δει και γαλάζιες. Ως να ψηθούν λουκάνικα και πανσετες είχαμε γκρεμίσει και 3 απο αυτές. Μαγικό Σαββατοκύριακο φίλε. Μακάρι να το ξαναζησουμε φετος.
Κοίτα στο ύψος που πετάνε πως είναι ο αέρας (500pha)Ο αέρας στο Αιγαίο την κυριακή 1π.μ... Στη δευτερη φωτό ο αέρας την Τεταρτη...Δεν αποκλείω Κυριακη,αλλα η Τεταρτη είναι καλύτερη! Με λίγα λόγια αν ήμουν τσίχλα θα προτιμούσα την Τεταρτη να ταξιδέψω, αλλά επειδή δεν είμαι θα παω και τις 2 μέρες κυνήγι κι οτι βγεί!
500 hpa γραφει 5500 m το windy, παρα πολύ μεγάλο ύψος μου φαίνεται!Κοίτα στο ύψος που πετάνε πως είναι ο αέρας (500pha)
Όχι τόσο ψηλά ρε συ..5000μ?Κοίτα στο ύψος που πετάνε πως είναι ο αέρας (500pha)
κατέβα λίγο στα 2000 ως 3000 μέτρα500 hpa γραφει 5500 m το windy, παρα πολύ μεγάλο ύψος μου φαίνεται!
Το παραξήλωσα χαχαχαχαχαΌχι τόσο ψηλά ρε συ..5000μ?
Το θέμα είναι τι θα δει η βόρεια Ελλάδα αύριο μεθαύριο..
Το κεντρικό Αιγαίο δεν είναι κανόνας για όλους ..
Μόνο για συγκεκριμένες περιοχές ..
Πέσε κοιμησου ρεΚαλημέρα. Βλέπω τώρα στους σταθμούς του ΜΕΤΕΟ, ότι βρέχει σχεδόν παντού. Επιτέλους, για να βρουν τροφή, όσα μπούνε τις επόμενες μέρες.
Δεν μπορώ ρε Πέρικλή. Από τις 5:00 - 5:30 ξυπνάω κάθε μέρα, βρέξει, χιονίσει. Υγιεινή διαστροφή...Πέσε κοιμησου ρε
Δεν μασάς τίποτα ε;Τουλάχιστον είναι ωραίο χειμωνιάτικο σκηνικό για να απολαύσεις τον καφέ σου... ΒΔ ορίζοντας... από εκεί σκάει το 80% από τα τσιχλοκοτσυφα και το 95% από τις γαλάζιες.... συνεχές ψιχαλισμα κανει , τα πεύκα απο κάτω είναι στεγνά. Από το ολότελα....View attachment 57955
Α ρε τυχερέ!Τουλάχιστον είναι ωραίο χειμωνιάτικο σκηνικό για να απολαύσεις τον καφέ σου... ΒΔ ορίζοντας... από εκεί σκάει το 80% από τα τσιχλοκοτσυφα και το 95% από τις γαλάζιες.... συνεχές ψιχαλισμα κανει , τα πεύκα απο κάτω είναι στεγνά. Από το ολότελα....View attachment 57955
Κυριάκο καλημέρα, 300 μέτρα από τον στάβλο είναι ρε συ. Αφού ανεβαίνω τα πρωινά κάθε Σαββατοκύριακο για τα ζωα έτσι και τώρα. Άμα είναι να πάω αλλού χώνω τον πατέρα μου. Έχουν παίξει 3-4 πιασμένες αλλά δεν έχω βγάλει όπλο. Τελειώνω τον καφέ και δρόμο. Άλλωστε έπιασε πιο δυνατή βροχή. Βλέπω ότι πλέον όλα τα τσιχλοτοπια τα καλά της περιοχής (Καθενοι Γιδες Θεολογος) ποτιζονται αυτή την στιγμή!!! Επιτέλους!!!Δεν μασάς τίποτα ε;