Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χέσε ψηλα και αγνάντευε δηλαδή.....
Τι όχι?
Περαστικά σας, και υπομονή,:)
Στην τελική αν μάθεις ότι περνάνε πολλές και δεν έχεις πυρετούς και εξάντληση , βουτάς την καραμπίνα, φυσίγγια και ρολό υγείας και βγαίνεις !
Περαστικά φιλαράκι. Και μη στεναχωριέσαι. Αν πάρεις χαμπάρι ότι μπαίνουν ζωσου τα άρματα, πάρε και το papie de kol παραμάσχαλα και βουρ στο καρτέρι :p
Κατα την γνωμη μου, το χαρτι υγειας ειναι εξισου σημαντικο με το οπλο και τα φυσιγγια. Να σπρωχνουν, να βγουν τα φασολια κορναροντας και συ με τα παντελονια κατω, να ψαχνεις για πλατυ χεζολιθαρο στα πουρναρια. Ουτε στον εχθρο μου.

Εγώ και σήμερα μέσα. Περνάμε οικογενειακά γαστρεντερίτιδα και χθες το βράδυ ήταν η σειρά μου. Βροχή από το βράδυ, αύριο έτσι κι αλλιώς θα μείνω μέσα και καλά να είμαι, Κυριακή Αθήνα για κάποιες υποχρεώσεις οπότε... Από Δευτέρα κι ο Θεός βοηθός. Πέρυσι 17-18-19 είχα δει πολλά πουλιά. Στις 19 αν θυμάμαι καλά περνούσαν μέχρι τις 13:30. Για να δούμε τι θα γίνει φέτος.
Περαστικά σας
Οι τσίχλες μπροστά είναι μην τρελαίνεσαι

Κατα την γνωμη μου, το χαρτι υγειας ειναι εξισου σημαντικο με το οπλο και τα φυσιγγια. Να σπρωχνουν, να βγουν τα φασολια κορναροντας και συ με τα παντελονια κατω, να ψαχνεις για πλατυ χεζολιθαρο στα πουρναρια. Ουτε στον εχθρο μου.
Πάντα χαρτι και μωρομαντηλο!
Και το όπλο διπλα σε κορμο γιατι ποτε δεν ξέρεις ποτε θα περασει!

Το 3αρι της μπενελι με προβληματισε πολυ αυριο θα ριξω σε χαρτονι αν βρω εδω πανω καθιστο πουλι και το πουλι εφυγε αλωβητο και οχι δεν εριξα με λαμπρο🤣
Μια χαρά είναι το τσοκ!θα το δεις .yel.Έτυχε να είναι στο κενό των σκαγιων το πουλί! (Τυχερό)

ΣεΠεραστικά φιλαράκι. Και μη στεναχωριέσαι. Αν πάρεις χαμπάρι ότι μπαίνουν ζωσου τα άρματα, πάρε και το papie de kol παραμάσχαλα και βουρ στο καρτέρι :p
Ευχαριστώ πολύ Κυριάκο! Εννοείται τα μωρομαντιλα είναι βασικό στοιχείο του εξοπλισμού ;)

Μια χαρά είναι το τσοκ!θα το δεις .yel.Έτυχε να είναι στο κενό των σκαγιων το πουλί! (Τυχερό)
Εξαρτάται την απόσταση αν ήταν κάτω των 35 μέτρων και έφυγε το καθιστο δεν ήταν τυχερό θέλει άλλο φυσίγγι ή τσοκ γιατί θα συνεχίσει να συναντά τυχερά.

Την χρονιά που λέει ο Βασίλης, μάλλον το 14 ήταν, είχε ξεσκιστεί στην βροχή. Παρασκευή 31/10 τρώγαμε κοψίδια με την παρέα και έλεγαν όλοι πάνε τα μπασιματα, τέλος οι τσίχλες, η χειρότερη χρόνια κτλ κτλ. Εγώ τους λέω θα πάω αύριο οποίος θέλει ακολουθεί. Έξω αέρας δυνατός και ψιχάλες που και που. Όλοι είπαν όχι. Ξυπνάω το πρωί, κοιτάω έξω αραιά σύννεφα. Αρματωνομαι και με το που φτάνω στο καρτέρι πιάνει βροχή!!! Καντήλια κλασικά αλλά κράτησε 15-20 λεπτά. Ξημερώνει και αρχίζει ο πανζουρλισμος. Μαύρες παντού αλλά με τον αέρα αδύνατη η τουφεκια. Ξεκινάει ένα πέρασμα από όλα τα είδη τσίχλας και φασσες! Έχω κλασει στο τουφεκιδι κυριολεκτικά αλλά με τον αέρα να με δυσκολεύει. Τους παίρνω τηλ και δεν με πίστευαν! Την Κυριακή από τις 5μιση στο βουνό. Βαριά συννεφιά και άπνοια! Το σρρρρρρρρ από τα μαύρα ασταμάτητο!!! Ίσως το καλύτερο πέρασμα με κοτσυφια που έχω πετύχει ποτέ!!! Συνεχίστηκε για άλλες 2 μέρες και σποραδικά έμπαιναν πουλιά μεχρι τις 10/11. Η συνέχεια της χρονιάς ικανοποιητική με τα μαύρα από τις γιορτές και μετά να είναι ατελείωτα εδώ!! Δεν χρειαζόμαστε 20 μέρες συνεχόμενα μπασιματα . 4-5 μέρες δυνατές και και μετά ας μπαίνουν από λίγα. Μην ξεχνάμε και τα πουλιά που μπαίνουν νύχτα και δεν τα βλέπουμε τα πρωινά. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν πιάνουν κιόλας.
Εκεινο το πρωινο Δημητρη (Κυριακης) με βρηκε στα μερη σου, στους Καθενους μαζι με ενα φιλαρακι. Και για μενα ειναι το μεγαλυτερο περασμα κοτσυφιων που εχω πετυχει. Το 90% παντως περναγαν σε μεγαλο υψος. Συννεφια με 0 μποφορ δεν γινοταν αλλιως. Οχι οτι δεν καναμε πουλια.... Καποια στιγμη παιρνω εναν και οπως κοιταω ψηλα βλεπω 4 κοπαδια κοτσυφια σε διαφορατικα υψη το καθενα. Μεχρι και καμια 20αρια κοπαδι ειδαμε. Πιο πολλα κοτσυφια σε ενα πρωινο δεν εχω ξαναδει.

Εκεινο το πρωινο Δημητρη (Κυριακης) με βρηκε στα μερη σου, στους Καθενους μαζι με ενα φιλαρακι. Και για μενα ειναι το μεγαλυτερο περασμα κοτσυφιων που εχω πετυχει. Το 90% παντως περναγαν σε μεγαλο υψος. Συννεφια με 0 μποφορ δεν γινοταν αλλιως. Οχι οτι δεν καναμε πουλια.... Καποια στιγμη παιρνω εναν και οπως κοιταω ψηλα βλεπω 4 κοπαδια κοτσυφια σε διαφορατικα υψη το καθενα. Μεχρι και καμια 20αρια κοπαδι ειδαμε. Πιο πολλα κοτσυφια σε ενα πρωινο δεν εχω ξαναδει.
Εμείς είχαμε πιασει το λοφακι μας και σηκωνες να ρίξεις σε ένα και πίσω ερχόταν άλλο πιο καλά και πιο πίσω αλλά ακόμη καλύτερα! Στις 9 τέσσερα όπλα είχαμε όριο και στα οπλα μπήκαν 6αρια και 5αρια γιατί είχαμε δει και γαλάζιες. Ως να ψηθούν λουκάνικα και πανσετες είχαμε γκρεμίσει και 3 απο αυτές. Μαγικό Σαββατοκύριακο φίλε. Μακάρι να το ξαναζησουμε φετος.

Μακαρι ρε Μητσακο. Ειναι η τρελα μας - η αρρωστια μας - το μικροβιο μας. Δεν μας εχουν μεινει και πολλα αλλωστε που να γελαμε και να νοσταλγουμε οταν μας ερχονται εικονες απο το μυαλο. Τρεις εβδομαδες ολο δωδεκαωρα και πανω, ψοφιος απο την κουραση και σκεφτομαι αυριο να παω στο καρτερακι εαν δεν βρεχει. Κι ας ξερω οτι δεν θα δω τιποτα αυριο.

Μακαρι ρε Μητσακο. Ειναι η τρελα μας - η αρρωστια μας - το μικροβιο μας. Δεν μας εχουν μεινει και πολλα αλλωστε που να γελαμε και να νοσταλγουμε οταν μας ερχονται εικονες απο το μυαλο. Τρεις εβδομαδες ολο δωδεκαωρα και πανω, ψοφιος απο την κουραση και σκεφτομαι αυριο να παω στο καρτερακι εαν δεν βρεχει. Κι ας ξερω οτι δεν θα δω τιποτα αυριο.
Καλά τα λέτε!!! Μακάρι!!! Να τονίσω και κάτι που μου έτυχε προ ολίγου στον Φίλιππα στον προηγουμένο σχόλιό του.Ήθελα να βάλω τέλειο και καταλάθος πάτησα χαχα...Ήθελα να το τονίσω καιρό διότι μου έχει τύχει και άλλες φορές και μπορεί καμιά φορά να μην γίνει αντιληπτό.Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.Αυτά από εμένα, με συγχωρείτε. topic.

Me too.....

Status
Not open for further replies.
Back