Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο αέρας στο Αιγαίο την κυριακή 1π.μ... Στη δευτερη φωτό ο αέρας την Τεταρτη...Δεν αποκλείω Κυριακη,αλλα η Τεταρτη είναι καλύτερη! Με λίγα λόγια αν ήμουν τσίχλα θα προτιμούσα την Τεταρτη να ταξιδέψω, αλλά επειδή δεν είμαι θα παω και τις 2 μέρες κυνήγι κι οτι βγεί!

Attachments

• Screenshot_20221014-221102_Chrome.jpg
    Screenshot_20221014-221102_Chrome.jpg
    179 KB · Προβολές: 28
  • Screenshot_20221014-221143_Chrome.jpg
    Screenshot_20221014-221143_Chrome.jpg
    181,2 KB · Προβολές: 28
Last edited:
Εμείς είχαμε πιασει το λοφακι μας και σηκωνες να ρίξεις σε ένα και πίσω ερχόταν άλλο πιο καλά και πιο πίσω αλλά ακόμη καλύτερα! Στις 9 τέσσερα όπλα είχαμε όριο και στα οπλα μπήκαν 6αρια και 5αρια γιατί είχαμε δει και γαλάζιες. Ως να ψηθούν λουκάνικα και πανσετες είχαμε γκρεμίσει και 3 απο αυτές. Μαγικό Σαββατοκύριακο φίλε. Μακάρι να το ξαναζησουμε φετος.
Απο το στομα σου κ στου θεου τ αυτι

Ο αέρας στο Αιγαίο την κυριακή 1π.μ... Στη δευτερη φωτό ο αέρας την Τεταρτη...Δεν αποκλείω Κυριακη,αλλα η Τεταρτη είναι καλύτερη! Με λίγα λόγια αν ήμουν τσίχλα θα προτιμούσα την Τεταρτη να ταξιδέψω, αλλά επειδή δεν είμαι θα παω και τις 2 μέρες κυνήγι κι οτι βγεί!
Κοίτα στο ύψος που πετάνε πως είναι ο αέρας (500pha)

Κοίτα στο ύψος που πετάνε πως είναι ο αέρας (500pha)
Όχι τόσο ψηλά ρε συ..5000μ?
Το θέμα είναι τι θα δει η βόρεια Ελλάδα αύριο μεθαύριο..
Το κεντρικό Αιγαίο δεν είναι κανόνας για όλους ..
Μόνο για συγκεκριμένες περιοχές ..

500 hpa γραφει 5500 m το windy, παρα πολύ μεγάλο ύψος μου φαίνεται!
κατέβα λίγο στα 2000 ως 3000 μέτρα :)
Μπορεί να ήμουνα υπερβολικός στο περίπου σου είπα, περισσότερο ήθελα να πω ότι παίζει ρόλο ο άνεμος σε πολύ μεγάλο ύψος.

Όχι τόσο ψηλά ρε συ..5000μ?
Το θέμα είναι τι θα δει η βόρεια Ελλάδα αύριο μεθαύριο..
Το κεντρικό Αιγαίο δεν είναι κανόνας για όλους ..
Μόνο για συγκεκριμένες περιοχές ..
Το παραξήλωσα χαχαχαχαχα
Πάλι καλά το είδες ! :)

Τουλάχιστον είναι ωραίο χειμωνιάτικο σκηνικό για να απολαύσεις τον καφέ σου... ΒΔ ορίζοντας... από εκεί σκάει το 80% από τα τσιχλοκοτσυφα και το 95% από τις γαλάζιες.... συνεχές ψιχαλισμα κανει , τα πεύκα απο κάτω είναι στεγνά. Από το ολότελα....20221015_073420.jpg

Τουλάχιστον είναι ωραίο χειμωνιάτικο σκηνικό για να απολαύσεις τον καφέ σου... ΒΔ ορίζοντας... από εκεί σκάει το 80% από τα τσιχλοκοτσυφα και το 95% από τις γαλάζιες.... συνεχές ψιχαλισμα κανει , τα πεύκα απο κάτω είναι στεγνά. Από το ολότελα....View attachment 57955
Δεν μασάς τίποτα ε;

Τουλάχιστον είναι ωραίο χειμωνιάτικο σκηνικό για να απολαύσεις τον καφέ σου... ΒΔ ορίζοντας... από εκεί σκάει το 80% από τα τσιχλοκοτσυφα και το 95% από τις γαλάζιες.... συνεχές ψιχαλισμα κανει , τα πεύκα απο κάτω είναι στεγνά. Από το ολότελα....View attachment 57955
Α ρε τυχερέ!

Δεν μασάς τίποτα ε;
Κυριάκο καλημέρα, 300 μέτρα από τον στάβλο είναι ρε συ. Αφού ανεβαίνω τα πρωινά κάθε Σαββατοκύριακο για τα ζωα έτσι και τώρα. Άμα είναι να πάω αλλού χώνω τον πατέρα μου. Έχουν παίξει 3-4 πιασμένες αλλά δεν έχω βγάλει όπλο. Τελειώνω τον καφέ και δρόμο. Άλλωστε έπιασε πιο δυνατή βροχή. Βλέπω ότι πλέον όλα τα τσιχλοτοπια τα καλά της περιοχής (Καθενοι Γιδες Θεολογος) ποτιζονται αυτή την στιγμή!!! Επιτέλους!!!

Status
Not open for further replies.
Back